Alkotás Point

1123 Budapest, Alkotás út 50
Bérleti díj
15 – 15.5 € m2/hó
Üzemeltetés
1400 HUF/hó/m2
Jelenleg kiadó irodaterület
1140 m2
Átadás
2002
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 15 – 15.5 €/m2/hó Átadás időpontja 2002
Üzemeltetés díja 1400 HUF/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható irodaterület 25000 m2 Jelenleg kiadó irodaterület 1140 m2
Közös területi szorzó 3.18 % Teljes irodaterület 25000 m2
Felújítás éve 2013 Kiadó irodák mérete 400 m2 – 1140 m2
Irodaház neve Alkotás Point Irodaház címe 1123 Budapest
Alkotás út 50

Alkotás Point információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

Az Alkotás Point Buda központi részén, a XII. kerületben helyezkedik el az Alkotás utca, a Győri út és a Csörsz utca által határolva. A Déli pályaudvar és a Novotel Hotel közötti lokáció következtében könnyen megközelíthető a pesti oldalról az Erzsébet hídon és a Margit hídon keresztül, csakúgy, mint Budaörsről valamint Bécsből az M1/M7-es autópályán keresztül. A XII. kerületben bevásárló központok, számos fitneszterem, étterem, kávézó és hotel található, melyek kiegészítik az épület által nyújtott szolgáltatásokat. 2018 óta az Alkotás Point irodaház a Torony Ingatlan Befeketési Alap tulajdonában áll, amelyet a Diófa Alapkezelő Zrt. kezel. 

 

Közlekedés

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: Metró: M2 (Déli Pályaudvar megálló kb. 8-10 perc) Villamos: 61 (1 perc), 18 (10 perc), 59, 59A (10 perc) Busz: 8, 105, 112, 40, 212, 39, 90, 102 (5-10 perc.)

Szolgáltatások

Kávézó és étterem az épületben, ingyenes WIFI a földszinti közös területeken, bankfiók és ATM, Medicover Klinika,  Autómosó a mélygarázsban. Az épülettel szemben elhelyezkedő MOM Park számos további szolgáltatással rendelkezik.

Alkotás Point elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Alkotás Point fejlesztője / TULAJDONOSA

Diófa Alapkezelő Zrt.

 
CÉGTÖRTÉNET ÉS KÜLDETÉSÜNK

Cégünk a 2009-es alapítás óta tőke- és ingatlanpiaci ismereteinknek, sokszínű ügyfélkörünkből adódó tapasztalatainknak, valamint független, innovációra nyitott menedzsmentünknek köszönhetően a hazai vagyonkezelési szektor egyik legdinamikusabban fejlődő szereplőjévé vált, és több, mint 460 milliárd Forintos vagyont kezelünk intézményi és lakossági ügyfelek számára.

Ügyfeleink többségével hosszú évek óta szoros együttműködésben állunk, így esetükben sikerült kölcsönös BIZALMI viszonyt kialakítani, ami elengedhetetlen a hatékony vagyonkezeléshez. Az igények maximális kielégítése érdekében törekszünk a RUGALMAS ügyfélkiszolgálásra, ezért iparági kötöttségek nélkül, befektetőink elvárásait és lehetőségeit szem előtt tartva nyújtunk komplex, tailor-made megoldásokat. Hisszük, hogy az intézményi szereplők mellett a lakossági ügyfelek számára is az egyik legfontosabb érték a KISZÁMÍTHATÓ működés, ezért ennek megvalósítására az üzleti élet minden területén kiemelt figyelmet fordítunk.

Intézményi ügyfeleink elsősorban a pénztári és biztosítói piac független, vezető szereplői, melyekkel hosszú évek óta vagyunk együttműködésben. Az intézményi vagyonkezelés már a Diófa megalakulása óta a legfontosabb üzletág a cég működésében, amely egyaránt magába foglalja a klasszikus vagyonkezelési tevékenységet és a tailor-made (értékpapír és ingatlan) konstrukciókat.

Tőkeerős magyar tulajdonosi hátterünk lehetővé teszi, hogy az Alapkezelő a lakossági befektetési termékek piacán is jelen legyen. Befektetési alapjaink változatos kockázati és hozampotenciál mellett kínálnak az összes jelentős eszközosztályba befektetési lehetőséget, így széles termékpalettával tudjuk ellátni ügyfeleink befektetési jegy igényét.

Ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében 2014-ben elindítottuk Prémium Vagyonkezelési szolgáltatásunkat, amely megtakarításokkal rendelkező magánszemélyek számára teszi elérhetővé a fejlett piacokon már széles körben elterjedt diszkrecionális vagyonkezelést.

Befektetési tevékenységünk során kiemelt szerepet kap az ingatlanbefektetés. Több mint 114 milliárd Forint értékű ingatlanbefektetést kezelünk, köztük Magyarország 3. legnagyobb lakossági ingatlanalapját, a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alapot. Ingatlanportfóliónk részét képezik olyan exkluzív „A” kategóriás irodaházak, mint az Alkotás Point, a Green House, a V17, vagy az Infopark A, E és G épülete. Értékpapíralapjaink kiemelkedő hozamtermelő képességgel rendelkeznek, legsikeresebb termékeink többször is díjazásra kerültek a Privátbankár.hu Klasszis gálán. Mind ingatlan, mind értékpapír befektetési oldalon szakértői csapatunk széleskörű piaci tapasztalttal rendelkezik, mely biztosítékul szolgál a magas szintű és körültekintő befektetési tevékenységhez.

Diófa Alapkezelő Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Diófa Alapkezelő Zrt.

Kapcsolattartó:

Diófa Alapkezelő
értékesítő
+36-30-289... MUTASD

Kereskedő foto

Még több új irodaház
Portfolio Ingatlan
Már csak az idei évet kell kibírni, jövőre jöhet az építőipar fellendülése

Már csak az idei évet kell kibírni, jövőre jöhet az építőipar fellendülése

Továbbra is kihívásokkal küzd az építőipar, és ez nem csak Magyarországon van így. Tavaly az Euroconstruct felmérésébe bevont 19 ország építési teljesítménye 1,4%-kal esett vissza, ami jobb ugyan az előzetes várakozásoknál, de év végéig még folytatódhat a negatív tendencia. A...