Victor Hugo Irodaház

1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Bérleti díj
9 – 9.5 € m2/hó
Üzemeltetés
1558 HUF/hó/m2
Jelenleg kiadó irodaterület
87 m2
Átadás
1974 Év eleje
Min. bérleti idő
1 hónap
ADATOK
Bérleti díj 9 – 9.5 €/m2/hó Átadás időpontja 1974 Év eleje
Üzemeltetés díja 1558 HUF/hó Min. bérleti idő 1 hónap
Összes kiadható irodaterület 3033 m2 Jelenleg kiadó irodaterület 87 m2
Teljes irodaterület 3033 m2 Kiadó irodák mérete 20 m2 – 65 m2
Irodaház neve Victor Hugo Irodaház Irodaház címe 1132 Budapest
Victor Hugo utca 18-22.

Victor Hugo Irodaház információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

Az Új-Lipótváros forgalmas belterületi részén, a Nyugati pályaudvartól pár perces sétára található a Victor Hugo Irodaház. Az irodaház környéke az utóbbi néhány évben erőteljes fejlődésnek indult, több jelentős beruházás valósult meg sikeresen az épület közvetlen környezetében. Az irodaház közel maximális kihasználtsággal működik, ami a kedvező elhelyezkedésnek éppúgy köszönhető, mint azon specifikus műszaki megoldásoknak, melyek lehetővé teszik a bérlői igények egyedi kiszolgálását. A vasbeton szerkezetes, ötemeletes irodaház minden irodahelyisége természetes fénnyel megvilágított, klimatizált, emellett a bérlők elégedettségét szolgálja két lift, és az épület előtti parkoló is. A környék közlekedése igen élénk, így az irodaház tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető. Az épülettől néhány perces sétára található az M3-as metró, a 76-os trolibusz és a 33 autóbusz megállója.

 

Közlekedés

M3-as metro, 76-os trolibusz;  33-as busz

Szolgáltatások

kiváló infarstrukturális környezet, éttermek, kávézók, üzletek, szolgáltató egységek, sportolási lehetőségek, bevásárlóközpont, piac

Victor Hugo Irodaház elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Victor Hugo Irodaház fejlesztője / TULAJDONOSA

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.

 
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. – közismert nevén BIF - immár 25 éve van jelen a budapesti ingatlanpiacon, és reményeink szerint a nevünk egybeforrt a megbízható, szakértő, és minőségi jelzőkkel.

Megbízható: A magyar főrészvényesi háttér és a tőzsdei szerepvállalás jól reprezentálja a Társaság menedzsmentjének elhivatottságát a megbízhatóság területén. A BIF a megalapításától kezdve nagy hangsúlyt fektet a transzparenciára, és arra, hogy ügyfelei, partnerei és beszállítói egyaránt a lehető legnagyobb mértékben bízzanak benne.

Szakértő: Társaságunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy tevékenységét a lehető legmagasabb szinten lássa el. Ennek megfelelően az ingatlanfejlesztés és ingatlan hasznosítás - azon belül is az üzemeltetés - területén egyaránt saját munkavállalóinkkal látjuk el a legfontosabb feladatokat. A BIF által alkalmazott szakemberek garantálják a hozzáértést mind az épületek fenntartása és irodaterületeink értékesítése mind pedig a pénzügy, a kontrolling és a jog területén egyaránt.

Minőség: A fenti három jelző közül talán a legszubjektívebb, leginkább mozgó jelző. A minőség mást jelent egy B kategóriás, és mást egy A kategóriás irodaház esetében szintúgy, mint minden egyes lakófejlesztés során. Számunkra a minőség épületeink esetében a legjobb ár-érték arányt, az általunk nyújtott szolgáltatások során viszont az abszolút maximumot jelenti. Büszkék vagyunk arra, hogy a honlapunkon is megtalálható bérlői elégedettségmérésünk eredménye a 2016. évben 90% fölötti volt.

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Budapesti Ingatlan Nyrt.

Kapcsolattartó:

Janák Enikő
értékesítő
+36-1-332... MUTASD

Kereskedő foto

Még több új irodaház
Portfolio Ingatlan