Portfolio Irodaház

Victor Hugo Irodaház

1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.

Weboldal: https://bif.hu/hu/epulet/adatok/victor-hugo-irodahaz
Ár: – € m2/mth
Kiadó terület: 3033 m2
Átadás: 1974 fix év

Információk a lakóparkról

Ingatlan

<p>ÖN SZERET EURÓBAN IRODÁT BÉRELNI? - A BIF ÜGYFELEI NEM! </p>
<p>Irodabérlés forintban.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Az Új-Lipótváros forgalmas belterületi részén, a Nyugati pályaudvartól pár perces sétára található a Victor Hugo Irodaház. Az irodaház környéke az utóbbi néhány évben erőteljes fejlődésnek indult, több jelentős beruházás valósult meg sikeresen az épület közvetlen környezetében. Az irodaház közel maximális kihasználtsággal működik, ami a kedvező elhelyezkedésnek éppúgy köszönhető, mint azon specifikus műszaki megoldásoknak, melyek lehetővé teszik a bérlői igények egyedi kiszolgálását. A vasbeton szerkezetes, ötemeletes irodaház minden irodahelyisége természetes fénnyel megvilágított, klimatizált, emellett a bérlők elégedettségét szolgálja két lift, és az épület előtti parkoló is. A környék közlekedése igen élénk, így az irodaház tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető. Az épülettől néhány perces sétára található az M3-as metró, a 76-os trolibusz és a 33 autóbusz megállója.</p>

Közlekedés

M3-as metro, 76-os trolibusz;  33-as busz

Szolgáltatások

kiváló infarstrukturális környezet, éttermek, kávézók, üzletek, szolgáltató egységek, sportolási lehetőségek, bevásárlóközpont, piac

Lokáció

Fejlesztő

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztés Nyrt., a BIF már 25 éve meghatározó szereplője fővárosunk ingatlanpiacának. Ez alatt a negyedszázad alatt Budapest látványos fejlődésen ment keresztül. Ahogy mi is. Célunk, hogy együtt lélegezzünk Budapesttel, hogy ikonikus, trendteremtő ingatlanok fejlesztésével gazdagítsuk városunkat.

A BIF egyszerre lendületes, tervekkel teli, ugyanakkor büszke múltú megbízható tőzsdei cég.

Társaságunk ügyfelei, partnerei és beszállítói is biztonságban tudhatják magukat velünk, mert működésünkre egyaránt jellemző a kiszámíthatóság a rugalmasság és a hűség.

Olyan munkatársaink vannak, akik számára bérlőink megelégedettsége mindennél fontosabb.

Épületeink és fejlesztéseink egyedülálló lokációval rendelkeznek, mert nálunk a lokáció az egyetlen amiben nem kötünk kompromisszumot.

A BIF csapata alázatos, szorgalmas és vidám, büszke arra, amit csinál.

Kapcsolat

Budapesti Ingatlan Nyrt.

Kapcsolattartó: Tóth Zsuzsanna
Senior bérbeadási referens
+36-20-427-4378