Flórián Udvar

1033 Budapest, Polgár utca 8-10.
Bérleti díj
12 – 13 € m2/hó
Üzemeltetés
1146 HUF/hó/m2
Jelenleg kiadó irodaterület
KIADVA
Átadás
2008
Min. bérleti idő
3 hónap
ADATOK
Bérleti díj 12 – 13 €/m2/hó Átadás időpontja 2008
Üzemeltetés díja 1146 HUF/hó Min. bérleti idő 3 hónap
Összes kiadható irodaterület 10300 m2 Jelenleg kiadó irodaterület Kiadva
Közös területi szorzó 6 % Teljes irodaterület 10300 m2
Kiadó irodák mérete 290 m2 – 1200 m2 Irodaház neve Flórián Udvar
Irodaház címe 1033 Budapest
Polgár utca 8-10.
   

Flórián Udvar információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A Flórián Udvar iroda- es parkolóház 10.300 m2 prémium kategóriás iroda területet kínál Óbuda központjában, a Flórián téren. A Magyar Királyi Dohánygyár egykori épülete, illetve a hozza kapcsolódó épületegyüttes 2008 júniusában került átadásra. Az igény szerint kialakítható, természetes fénnyel megvilágított irodahelyiségekben nyitható ablakok és kártyás beleptető rendszer szolgálja a bérlők elégedettséget. Az irodaház szolgáltatásaiként egy 233 férőhelyes parkolóház, kerti teraszos belső étterem és kávézó, valamint egy közel 2.000 m2-es parkosított belső udvar került kialakításra. Az iroda épület mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel és kerékpárral is kitűnően megközelíthető.

 

Közlekedés

1-es villamos;  9, 29, 34, 106, 109, 111, 118, 134, 218, 226, 237 számú buszok; H5 HÉV

Szolgáltatások

üzletközpont / étterem / posta / gyógyszertár / üzletek / fitness terem / piac

Flórián Udvar elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Flórián Udvar fejlesztője / TULAJDONOSA

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.

 
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. – közismert nevén BIF - immár 25 éve van jelen a budapesti ingatlanpiacon, és reményeink szerint a nevünk egybeforrt a megbízható, szakértő, és minőségi jelzőkkel.

Megbízható: A magyar főrészvényesi háttér és a tőzsdei szerepvállalás jól reprezentálja a Társaság menedzsmentjének elhivatottságát a megbízhatóság területén. A BIF a megalapításától kezdve nagy hangsúlyt fektet a transzparenciára, és arra, hogy ügyfelei, partnerei és beszállítói egyaránt a lehető legnagyobb mértékben bízzanak benne.

Szakértő: Társaságunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy tevékenységét a lehető legmagasabb szinten lássa el. Ennek megfelelően az ingatlanfejlesztés és ingatlan hasznosítás - azon belül is az üzemeltetés - területén egyaránt saját munkavállalóinkkal látjuk el a legfontosabb feladatokat. A BIF által alkalmazott szakemberek garantálják a hozzáértést mind az épületek fenntartása és irodaterületeink értékesítése mind pedig a pénzügy, a kontrolling és a jog területén egyaránt.

Minőség: A fenti három jelző közül talán a legszubjektívebb, leginkább mozgó jelző. A minőség mást jelent egy B kategóriás, és mást egy A kategóriás irodaház esetében szintúgy, mint minden egyes lakófejlesztés során. Számunkra a minőség épületeink esetében a legjobb ár-érték arányt, az általunk nyújtott szolgáltatások során viszont az abszolút maximumot jelenti. Büszkék vagyunk arra, hogy a honlapunkon is megtalálható bérlői elégedettségmérésünk eredménye a 2016. évben 90% fölötti volt.

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Budapesti Ingatlan Nyrt.

Kapcsolattartó:

Janák Enikő
értékesítő
+36-1-332... MUTASD

Kereskedő foto

Még több új irodaház
Portfolio Ingatlan
Magyar luxusnyugdíjasoknak épülne csodaközpont: bukta, de sikersztori is lehet a Nyugdíjas Falu

Magyar luxusnyugdíjasoknak épülne csodaközpont: bukta, de sikersztori is lehet a Nyugdíjas Falu

Kérdésessé vált, hogy megvalósul-e az ország egyik legegyedibb ingatlan beruházása, a Debrecen határába tervezett Nyugdíjas Falu. Pedig az érdeklődés befektetői és vásárlói oldalról is megvan. A projekt még nem szállt el, akár sikeres is lehet, de ehhez át kellene írni...