BIF LOFT Irodaház

1105 Budapest, Ceglédi út 2.
Bérleti díj
8 – 9 € m2/hó
Üzemeltetés
1200 HUF/hó/m2
Jelenleg kiadó irodaterület
148 m2
Átadás
2008 Év eleje
Min. bérleti idő
24 hónap
ADATOK
Bérleti díj 8 – 9 €/m2/hó Átadás időpontja 2008 Év eleje
Üzemeltetés díja 1200 HUF/hó Min. bérleti idő 24 hónap
Összes kiadható irodaterület 2500 m2 Jelenleg kiadó irodaterület 148 m2
Közös területi szorzó 6 % Teljes irodaterület 2500 m2
Felújítás éve 2018 Év eleje Kiadó irodák mérete 148 m2 – 150 m2
Irodaház neve BIF LOFT Irodaház Irodaház címe 1105 Budapest
Ceglédi út 2.

BIF LOFT Irodaház információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A BIFLOFT Irodaház modern loft típusú irodákat kínál az Üllői út 114. szám alatt, az M3 Metro megállójától 2 perc séta távolságra. Az épület teljes körű felújításának és modernizálásának eredményeként 140-500 m2  alapterületű loft irodák kerültek kialakításra, melyekben az open office területek és a tetszés szerint alakítható, indusztriális belső terek érvényesülnek.  A nyitható ablakokkal és természetes fénnyel megvilágított irodaterületek megközelítése kódolt liftekkel történik, mely közvetlenül az irodatérbe érkezik, bérlőink kényelmét és elégedettségét pedig a fiatalosan kialakított közösségi terek és az exkluzív megjelenés biztosítja. Épületünk állatbarát.Épületünket azok számára ajánljuk, akik számára fontos a belváros vagy a reptér könnyű megközelítése viszont a belvárosi lokációjú design irodáknál kedvezőbb árfekvést keresnek.

 

Közlekedés

M3-as metró, 3-as villamos, 181-es busz

Szolgáltatások

 posta/ élelmiszerbolt /étterem és büfék / cukrászda / hotel

BIF LOFT Irodaház elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

BIF LOFT Irodaház fejlesztője / TULAJDONOSA

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.

 
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. – közismert nevén BIF - immár 25 éve van jelen a budapesti ingatlanpiacon, és reményeink szerint a nevünk egybeforrt a megbízható, szakértő, és minőségi jelzőkkel.

Megbízható: A magyar főrészvényesi háttér és a tőzsdei szerepvállalás jól reprezentálja a Társaság menedzsmentjének elhivatottságát a megbízhatóság területén. A BIF a megalapításától kezdve nagy hangsúlyt fektet a transzparenciára, és arra, hogy ügyfelei, partnerei és beszállítói egyaránt a lehető legnagyobb mértékben bízzanak benne.

Szakértő: Társaságunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy tevékenységét a lehető legmagasabb szinten lássa el. Ennek megfelelően az ingatlanfejlesztés és ingatlan hasznosítás - azon belül is az üzemeltetés - területén egyaránt saját munkavállalóinkkal látjuk el a legfontosabb feladatokat. A BIF által alkalmazott szakemberek garantálják a hozzáértést mind az épületek fenntartása és irodaterületeink értékesítése mind pedig a pénzügy, a kontrolling és a jog területén egyaránt.

Minőség: A fenti három jelző közül talán a legszubjektívebb, leginkább mozgó jelző. A minőség mást jelent egy B kategóriás, és mást egy A kategóriás irodaház esetében szintúgy, mint minden egyes lakófejlesztés során. Számunkra a minőség épületeink esetében a legjobb ár-érték arányt, az általunk nyújtott szolgáltatások során viszont az abszolút maximumot jelenti. Büszkék vagyunk arra, hogy a honlapunkon is megtalálható bérlői elégedettségmérésünk eredménye a 2016. évben 90% fölötti volt.

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Budapesti Ingatlan Nyrt.

Kapcsolattartó:

Janák Enikő
értékesítő
+36-1-332... MUTASD

Kereskedő foto

Még több új irodaház
Portfolio Ingatlan