Portfolio Irodaház

BIF LOFT Irodaház

1105 Budapest, Ceglédi út 2.

Weboldal: https://bif.hu/hu/epulet/adatok/bif-loft
Ár: – € m2/mth
Kiadó terület: 2500 m2
Átadás: 2008 fix év

Információk a lakóparkról

Ingatlan

<p>ÖN SZERET EURÓBAN IRODÁT BÉRELNI? - A BIF ÜGYFELEI NEM! </p>
<p>Irodabérlés forintban.</p>
<p>A BIFLOFT Irodaház modern loft típusú irodákat kínál az Üllői út 114. szám alatt, az M3 Metro megállójától 2 perc séta távolságra. Az épület teljes körű felújításának és modernizálásának eredményeként 150-600 m2  alapterületű loft irodák kerültek kialakításra, melyekben az open office területek és a tetszés szerint alakítható, indusztriális belső terek érvényesülnek.  A nyitható ablakokkal és természetes fénnyel megvilágított irodaterületek megközelítése kódolt liftekkel történik, mely közvetlenül az irodatérbe érkezik, bérlőink kényelmét és elégedettségét pedig a fiatalosan kialakított közösségi terek és a vagány megjelenés biztosítja. Épületünk állatbarát.Épületünket azok számára ajánljuk, akik számára fontos a belváros vagy a reptér könnyű megközelítése viszont a belvárosi lokációjú design irodáknál kedvezőbb árfekvést keresnek.</p>

Közlekedés

<p>M3-as metró (Ecseri u. megálló), 3-as villamos, 181-es busz</p>

Szolgáltatások

posta/ élelmiszerbolt /étterem és büfék / cukrászda / hotel

Lokáció

Fejlesztő

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztés Nyrt., a BIF már 25 éve meghatározó szereplője fővárosunk ingatlanpiacának. Ez alatt a negyedszázad alatt Budapest látványos fejlődésen ment keresztül. Ahogy mi is. Célunk, hogy együtt lélegezzünk Budapesttel, hogy ikonikus, trendteremtő ingatlanok fejlesztésével gazdagítsuk városunkat.

A BIF egyszerre lendületes, tervekkel teli, ugyanakkor büszke múltú megbízható tőzsdei cég.

Társaságunk ügyfelei, partnerei és beszállítói is biztonságban tudhatják magukat velünk, mert működésünkre egyaránt jellemző a kiszámíthatóság a rugalmasság és a hűség.

Olyan munkatársaink vannak, akik számára bérlőink megelégedettsége mindennél fontosabb.

Épületeink és fejlesztéseink egyedülálló lokációval rendelkeznek, mert nálunk a lokáció az egyetlen amiben nem kötünk kompromisszumot.

A BIF csapata alázatos, szorgalmas és vidám, büszke arra, amit csinál.

Kapcsolat

Budapesti Ingatlan Nyrt.

Kapcsolattartó: Tóth Zsuzsanna
Senior bérbeadási referens
+36-20-427-4378