Metrodom River

1117 Budapest, Budafoki út 64
Ár
74 – 250 millió Ft
Méretek
32 – 110 m2
Lakások száma
712 db
Átlagár
1 737 020 Ft/m2
Átadás
2024 első negyedév
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
MR2-C004-L
84.99 M
51.59 m2
MR2-C0601-L
165.99 M
92.14 m2
MR2-C0207-L
85.49 M
42.59 m2
MR2-D002-L
114.99 M
66.63 m2
MR2-C0201-L
77.19 M
45.14 m2

Metrodom River információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A XI. kerületben található Metrodom River lakóparkot az alkalmazott építészeti megoldásokon túl a széleskörű szolgáltatások kínálata, a zöld, vízparti környezet, valamint az élhető közösségi terek teszik igazán egyedülállóvá. A 3 hektáros telken a parkosított kertben, 7 épületben összesen 712 lakás épül meg, öt ütemben. Az épület közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval, hiszen a telek egészen a Duna parton kiépülő sétányig nyújtózik. A kényelmesen kialakított okosotthonok nagy része rendelkezik valamilyen fokú kilátással a Dunára vagy a budai hegyekre. A River lakópark egy olyan mini város, amely saját óvodával, családi bölcsődével, csónakházzal, grillterasszal, valamint kül- és beltéri sportolási és szórakozási, illetve a felszín alá vitt közlekedéssel és parkolási lehetőségekkel rendelkezik. 10-90%-OS FIZETÉSI ÜTEMEZÉS ESETÉBEN KÉRJE EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT. AKCIÓ Most minden szoba 5 millió forintot ér! Vásárolj lakást a Metrodom Riveren szobánként 5 millió Ft kedvezménnyel! Az akció kizárólag a nappalira és a hálószobákra vonatkozik.* *A jelen hirdetésben feltüntetett kedvezményes ár már tartalmazza a fejlesztő jelenleg futó - "Most minden szoba 5 millió forintot ér! Vásárolj lakást a Metrodom Riveren szobánként 5 millió Ft kedvezménnyel! Az akció kizárólag a nappalira és a hálószobákra vonatkozik." - akciója keretében meghatározott árengedményt. A hirdetésben megjelölt ingatlan árcsökkentést megelőző, kedvezmény nélküli korábbi listaára a https://metrodom.hu/lakaskereso aloldalon került feltüntetésre. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a kedvezményes ár 2024. május 21-et követő új vásárlás esetén érvényes. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható és visszavonásig tart. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes feltételekről érdeklődjön ingatlan-tanácsadóinknál!

 

Metrodom River környéke

 

A Metrodom River lakópark a közkedvelt Újbuda egyik legkellemesebb Duna-parti részén, a Rákóczi és az épülő Galvani híd között nagyjából félúton helyezkedik el.

Közlekedés

A lakópark tömegközlekedés szempontjából kiemelkedően jó adottságokkal rendelkezik. A lakóparktól 1 percre található a 133E busz megállója, amellyel átszállás nélkül lehet eljutni a pesti belvárosba (Március 15. tér - Ferenciek tere – Blaha Lujza tér – Keleti PU). Ugyanitt van a 103-as busz megállója is, amellyel néhány perc alatt elérhető a 4-es metró Bikás parki állomása és szintén rövid, 8 perces sétára van az 1-es, illetve a 41-es villamos is. A Duna-parti sétányon gyalog 10-12 perc alatt elérhető a Kopaszi-gát déli bejárata, ahol számos étterem és szórakozóhely áll a látogatók rendelkezésére.

Szolgáltatások

A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér várja a gyermekes családokat. A sportolni és feltöltődni vágyók számára vonzó lehet a változatos gépekkel felszerelt fitneszterem, a biztonságos kültéri edzőgépek, a szaunák, és a közösségi csónakház is. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, grillterasz, valamint lakóépületenként egy-egy panoráma tetőterasz szolgálja a lakóparkban élők kényelmét.

Metrodom River elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Metrodom Duna Alfa Kft.

Kapcsolattartó:

Metrodom
értékesítő
061-91-9... MUTASD

1080x1080_river_logo-900.png

Portfolio Ingatlan
Hosszú távú megállapodást írt alá a Lindab zöld acél szállítmányra

Hosszú távú megállapodást írt alá a Lindab zöld acél szállítmányra

A Lindab már korábban bejelentette, hogy közel nulla CO₂-kibocsátású acélt vásárol az H2 Green Steel-től. A két vállalat azóta a korábbi megállapodást egy 7 éves szállítási szerződéssé alakította, amelynek szállításai 2026-ban kezdődnek. A szerződés által lefedett teljes mennyiség 159 000...