Metrodom Green

1097 Budapest, Vágóhíd utca 12
Ár
49 – 252 millió Ft
Méretek
31 – 128 m2
Lakások száma
510 db
Átlagár
1 700 000 Ft/m2
Átadás
2025 első negyedév
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
MGR1-A.A.0311-L
61.59 M
36.14 m2
MGR1-A.A.0705-L
110.19 M
58.31 m2
MGR1-A.B.0407-L
109.59 M
56.87 m2
MGR1-A.B.0106-L
71.99 M
47.06 m2
MGR1-A.A.0401-L
152.19 M
85.9 m2

Metrodom Green információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

AKCIÓ 10-90%-OS FIZETÉSI ÜTEMEZÉSSEL ÉS VISSZAIGÉNYELHETŐ 5%-OS ÁFATARTALOMMAL! * A METRODOM GREEN Ferencváros egyik legkülönlegesebb, legkarakteresebb lakóparkja lesz. A IX. kerületben a Vaskapu és a Vágóhíd utca sarkán épülő lakópark prémium kategóriás épületegyüttese és lakásai nem csak minőségükben és megjelenésükben lesznek különlegesek, de az alkalmazott, jövőbe mutató műszaki megoldások miatt az átadás után évtizedekkel is ki fogja elégíteni a kor aktuális igényeit. * A rozsdaövezeti akcióterületek kijelöléséről szóló 444/2021. (VII.23.) kormányrendelet értelmében az ezekben a házainkban megvásárolt lakások vételárának áfatartalma visszaigényelhető. Az áfa visszatérítési kérelmet a Magyar Államkincstárhoz (MÁK) kell benyújtani a MÁK honlapján közzétett formanyomtatványon, elektronikusan, postai úton, vagy személyesen a kormányablaknál. A kérelem benyújtására kizárólag a használatbavételi engedély véglegessé válását követő évben van lehetőség.

 

Metrodom Green környéke

 

A Vágóhíd és a Vaskapu utca sarkán található Metrodom Green, Pest legújabban kiépített, modern és pezsgő negyedének szívében található. A kiváló tömegközlekedés, a sok új üzlet és irodaház, a közeli iskolák és egyetemek teszik a környéket élhetővé és otthonossá. Akár a lakópark közvetlen környékét nézzük, akár a tágabb, de még sétatávolságon belüli városrészt, a környék üzletekkel és vendéglátóhelyekkel egyaránt jól el van látva. A lakóparktól 2 percen belül találhatóak gyógyszertár, drogéria, és kiesebb üzletek. A Metrodom Greenben az épületből közvetlenül megközelíthető kávézó áll majd a lakók rendelkezésére, a 8 percre lévő Lurdy Házban pedig szinte minden megtalálható. A városnegyed az elmúlt 20 évben részben Belső-Ferencváros sikeres rehabilitációjának eredményeként a pesti oldal legkedveltebb és legértékesebb részévé vált. A negyed zöld tüdeje a Duna-part menti zöld sétányok, a parkok, ahol a Nemzeti Színház és a Müpa épületei is állnak.

Közlekedés

A 8 perc sétára lévő 1-es villamossal Dél-Buda főbb csomópontjai, az Infopark, a Kelenföldi Pályaudvar érhető el, míg a pesti oldalon minden nagyobb sugárutat, a 2-es és 3-as metróvonalakat is keresztezi. A háztól 4 percre található 2-es villamossal a pesti Duna-part és a belváros, a Corvinus egyetem érhető el, míg a 24-es villamossal lehet eljutni a Keleti Pályaudvarhoz. A szintén 4 percre lévő 51-es villamossal a Mester u. vonalán közvetlenül érhető el a Nagykörút. A Soroksári úton a 2-es és 24-es villamosokon kívül több autóbusz is közlekedik különböző útvonalakon, többek között a 918 és 979-es éjszakai buszok. A háztól 8 percre a Könyves Kálmán körúton másik két éjszakai busznak (901 és 908) szintén van megállója, így Budapest nagy részéről éjszaka is átszállás nélkül lehet hazajutni.

Szolgáltatások

A zöld homlokzat, a negyed hektáros belső park, a kikapcsolódást szolgáló tetőteraszok és a rengeteg közösségi szolgáltatás, csak néhány dolog a különlegességek közül, melyek a Metrodom Green-t a prémium otthont keresők kedvencévé teszik. A lakókat a kizárólag általuk használható wellness részleggel, szaunákkal kiegészülő edzőterem várja. Emellett baba játszószoba, játszótér, a gyerekeknek tervezett külső mászófal, a tetőn pedig napozó és grillterasz, valamint közösségi nappali készül. A Metrodom Dual Eco hibrid fűtési-hűtési rendszere, a mennyezeti hűtés és fűtés, a prémium szaniterek és csaptelepek, a Metrodom harmadik generációs okosotthon-rendszere, illetve az abba integrált elektromos mozgatású alumínium redőnyök az alapfelszereltség részét képezik. Az "AA - Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb" energetikai besorolás önmagában kiemeli az épületet a kínálatból, a tetőre telepített, a ház közösségi fogyasztásának energiaellátását fedező napelem rendszer pedig nem csak hazai szinten számít különlegesnek a hasonló méretű társasházak között.

Metrodom Green elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Metrodom Green fejlesztője / tulajdonosa

Metrodom Invest Kft.

 
A Metrodom Kft-t, a Metrodom Kivitelező Kft-t, és a többi, a csoporthoz tartozó céget 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van.

Metrodom Invest Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Metrodom Invest Kft.

Kapcsolattartó:

Metrodom
értékesítő
061-91-9... MUTASD

metrodom_logo_szlogen-548.jpg

Portfolio Ingatlan
Hosszú távú megállapodást írt alá a Lindab zöld acél szállítmányra

Hosszú távú megállapodást írt alá a Lindab zöld acél szállítmányra

A Lindab már korábban bejelentette, hogy közel nulla CO₂-kibocsátású acélt vásárol az H2 Green Steel-től. A két vállalat azóta a korábbi megállapodást egy 7 éves szállítási szerződéssé alakította, amelynek szállításai 2026-ban kezdődnek. A szerződés által lefedett teljes mennyiség 159 000...