BudaPart

1117 Budapest, Kopaszi-gát 5
Ár
0 millió Ft
Méretek
28 – 123 m2
Lakások száma
378 db
Átadás
2019 év vége
Okosotthon
Igen

Lakáslista

 
Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
B.A. 2/1
63.6 m2
B.C. 3/6
62.52 m2
B.C. 6/3
73.03 m2
B.A. 7/3
104.3 m2
B.A. 8/2
88.12 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
3.5 M
40
Az árak tájékoztató jellegűek!

BudaPart információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Újbudán, a Duna mellett, Kopaszi gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk modern életteret, amely inspiráló környezetet nyújt az itt élők, valamint az itt dolgozók számára. A folyamatos fejlesztés alatt lévő közpark továbbra is várja a kikapcsolódásra, minőségi időtöltésre vágyó látogatóit. A megújuló városnegyedet határoló utak mentén irodaházak ölelik majd körbe a leendő lakóépületeket. A beruházás I. ütemében 265 db II. ütemében 378 db lakás kerül megépítésre 4 épületben. Lakásainkat gépesített konyhabútorokkal, manuális, vagy motorizált redőnyökkel, és előkészített, vagy beépített klímával adjuk át 2019 év elején (I. ütem) és év végén (II. ütem).

BudaPart környéke

 

A BudaPart egy unikális beruházás mind elhelyezkedésének, mind a zöld- és vízterület magas arányának köszönhetően. A közel 15 hektáros park területén rendelkezésre áll futóút, színvonalas vendéglátegységek, nyáron szabadtéri programok. A tervek szerint sportpálya, hotel, óvoda, fitness/spa szolgáltatások is hozzájárulnak az itt lakók, és itt dolgozók kényelméhez.

Közlekedés

Autóval néhány perc alatt elérhető a belváros, illetve Újbuda központ. BKV járatok elérhetősége is kiváló. (4-es metró, 1-es villamos, 154, 154, 33, 133, 233, illetve a 103-mas busz)

Szolgáltatások

A BudaPart sajátossága első sorban a Duna közelsége. Egyedi elhelyezkedése igazi külölegesség Budapesten belül.  Emellett néhány percre helyezkednek el a nagyobb bevásárlóközpontok (Alle, Újbuda Center), illetve Újbuda  városközpont, ahol iskolák, rendelőintézetek és egyéb, minden igényt kielégítő szolgáltató egységek találhatóak.

BudaPart elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

BudaPart fejlesztője

Property Market Ingatlanfejlesző Kft.

 
A Property Market Kft. első beruházása a Lágymányosi-öbölben 54 hektáron megvalósuló vegyes funkciójú és SMART CITY megoldásokkal kiegészített ingatlanfejlesztés, a BudaPart projekt, melynek része a Kopaszi gát, a fővárosiak kedvelt rekreációs helyszíne.

Property Market Ingatlanfejlesző Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Property Market Ingatlanfejlesző Kft.

Kapcsolattartó:

Jurik-Sajtós Gyöngyi, Braun Veronika, Katona Zsuzsa
központi értékesítő
+36-1-241... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan