BudaPart

1117 Budapest, Buda-part tér
Ár
0 millió Ft
Méretek
29 – 124 m2
Lakások száma
1142 db
Átlagár
1 500 000 Ft/m2
Átadás
2023 első negyedév
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
F.A.05.01
113.35 m2
L.A.04.02
98.18 m2
L.A.05.04
88.19 m2
G.B.06.10
69.66 m2
G.A.08.02
120.53 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
8 M
50
Az árak tájékoztató jellegűek!

BudaPart információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Budapest XI. kerületében, a Duna mellett, Kopaszi-gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk modern életteret, amely inspiráló környezetet nyújt az itt élők, valamint az itt dolgozók számára. A folyamatos fejlesztés alatt lévő közpark továbbra is várja a kikapcsolódásra, minőségi időtöltésre vágyó látogatóit. A megújuló városnegyedet határoló utak mentén irodaházak ölelik majd körbe a leendő lakóépületeket. A beruházás első 6 ütemében összesen 1238 lakás került értékesítésre. Az újgenerációs megoldásokat kínáló teraszos otthonok többek között gépesített konyhabútorral, mozgásérzékelővel, digitális termosztáttal, smart home rendszerrel és akár mennyezetfűtés és hűtéssel nyújtanak kiemelkedő komfortot a lakásvásárlóknak. Különböző kivitelezési fázisokban tartanak, de épül három lakóépület, a legújabb, hatodik elkészült lakóházban pedig most zajlik a lakások birtokbaadása.

 

BudaPart környéke

 

Újbudán, a népszerű Kopaszi-gát szomszédságában épülő új városnegyedben kínálunk olyan otthonokat, amikben egyaránt jelen van a modern élettér, a zöld környezet és a Duna közelsége adta harmónia. A BudaPart egyedülálló közösséget is teremt, hiszen a fejlesztés végére több ezer városlakó otthonává és munkahelyévé válik majd. Ahhoz, hogy valóban megteremtsük a 21. századi életstílust, nemzetközileg elismert városfejlesztési szakembereket, neves építészeket, tájépítészeket is bevontunk a tervezésbe és gondolkodásba. Az új városnegyed mindössze 3,5 kilométerre helyezkedik el a belvárostól, amit a Duna-part közvetlen közelsége, a Lágymányosi-öböl nyugalma, továbbá a Market Építő Zrt. által garantált építészeti minőség tesz még vonzóbbá. Az első tulajdonosok már 2019-ben beköltöztek az újgenerációs városnegyedbe. Ne maradj le te se az egyedülálló élményről, tekintsd meg az elérhető lakásainkat, vagy keresd értékesítő kollégáinkat bizalommal!

Közlekedés

A városnegyed megközelíthetősége kifejezetten jó: 3,5 kilométerre lévő Deák tér például tömegközlekedéssel alig fél óra, autóval pedig 10-15 perc alatt jelenleg is kényelmesen elérhető. Természetesen a közlekedés optimalizálásán folyamatosan dolgozunk. November 19-től közvetlen buszjárat indult 107-es jelzéssel a BudaPart és a Keleti pályaudvar között. A már kiépített tömegközlekedési infrastruktúrával együtt három buszjárat és egy közvetlen villamosjárat, valamint a MOL Bubi közbringaszolgáltatás kapcsolja össze a BudaPartot a város többi részével. A BudaPart főbejáratával szemben a csúcsidőben 3-4 percenként közlekedő 1-es villamos megteremti a jelentősebb vonalakról az átszállási lehetőséget. Szintén a főbejárat közelében áll meg a 154-es autóbusz, amely - csúcsidőben 20 percenként közlekedik -, biztosítja a kerületi kapcsolatokat és az M4-es metró elérését. A főbejárattól 4 perc sétára található a Budafoki úton közlekedő 133E járat Budafoki út / Dombóvári út megállója, amely csúcsidőben 6 percenként jár, és az M4-es metró mellett a belvárossal is közvetlen kapcsolatot teremt. Várhatóan a közeljövőben elkezdődhet a Budai fonódó villamos II. ütemének, valamint a Déli Körvasút fejlesztése is, ez utóbbinak köszönhetően a BudaPart is új megállót kap Nádorkert néven. Továbbá várható a Dél-Budát és Dél-Pestet összekötő Galvani híd megépítése, ami jelentősen hozzájárul majd a terület forgalom-csillapításához. Emellett minden fázishoz kapcsolódóan saját fejlesztésű lámpás csomópontok kerülnek kialakításra, melyek nem jelentenek majd jelentős áteresztő kapacitáscsökkenést a beruházást határoló utakon.

Szolgáltatások

A városnegyed koncepciójának lényege, hogy a beruházással egy új, komplex központ is létrejön a XI. kerületben, ahol több funkció – köztük lakások, irodák, szolgáltatások, rekreációs lehetőségek – egyszerre van jelen. A Kopaszi-gát szolgáltatásai kiegészülnek a BudaPart épületeinek utcaszintjén található üzletekkel: többek között pékségek, étterem és bár, kantin, szépségszalon, fagylaltozó, kávézók, fitnesz terem, szupermarket, kerékpárszerviz és 0-24-es gyógyszertár is megvalósult. A szolgáltatások és a kiskereskedelmi egységek számát is folyamatosan bővítjük a projekt előrehaladtával. A BudaParton mindemellett a rekreációs lehetőségek tárháza is gyarapodik még több parkosított résszel, újabb játszóterekkel és kutyafuttatóval.

BudaPart elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó:

Központi elérhetőség
központi értékesítés
+36-1-241... MUTASD

dsc_2739_435x435-355.jpg

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó:

Jurik-Sajtós Gyöngyi
vezető tanácsadó
+36-30-306... MUTASD

08aa9_jurik_sajtos_gyongyi-525.jpg

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó:

Katona Zsuzsa
vezető értékesítő
+36-30-308... MUTASD

a17a8_katona_zsuzsa-820.jpg

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó:

Braun Veronika
vezető tanácsadó
+36-30-306... MUTASD

4412f_braun_veronika-648.jpg

Portfolio Ingatlan