BudaPart

1117 Budapest, Kopaszi gát 2
Ár
21 – 143 millió Ft
Méretek
31 – 134 m2
Lakások száma
265 db
Átlagár
660 000 Ft/m2
Átadás
2018 negyedik negyedév
Okosotthon
Igen

BudaPart információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Újbudán, a Duna mellett, Kopaszi gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk modern életteret, amely inspiráló környezetet nyújt az itt élők, valamint az itt dolgozók számára. A folyamatos fejlesztés alatt lévő közpark továbbra is várja a kikapcsolódásra, minőségi időtöltésre vágyó látogatóit. A megújuló városnegyedet határoló utak mentén irodaházak ölelik majd körbe a leendő lakóépületeket. A beruházás I. ütemében 265 db lakás kerül megépítésre 2 épületben. Lakásainkat gépesített konyhabútorokkal, manuális, vagy motorizált redőnyökkel, és előkészített, vagy beépített klímával adjuk át 2018 év végén.

BudaPart környéke

 

A BudaPart egy unikális beruházás mind elhelyezkedésének, mind a zöld- és vízterület magas arányának köszönhetően. A közel 15 hektáros park területén rendelkezésre áll futóút, színvonalas vendéglátegységek, nyáron szabadtéri programok. A tervek szerint sportpálya, hotel, óvoda, fitness/spa szolgáltatások is hozzájárulnak az itt lakók, és itt dolgozók kényelméhez.

Közlekedés

Autóval néhány perc alatt elérhető a belváros, illetve Újbuda központ. BKV járatok elérhetősége is kiváló. (4-es metró, 1-es villamos, 154, 154, 33, 133, 233, illetve a 103-mas busz)

Szolgáltatások

A BudaPart sajátossága első sorban a Duna közelsége. Egyedi elhelyezkedése igazi külölegesség Budapesten belül.  Emellett néhány percre helyezkednek el a nagyobb bevásárlóközpontok (Alle, Újbuda Center), illetve Újbuda  városközpont, ahol iskolák, rendelőintézetek és egyéb, minden igényt kielégítő szolgáltató egységek találhatóak.

BudaPart elhelyezkedése

BudaPart fejlesztője

Property Market Ingatlanfejlesző Kft.

 
A Property Market Kft. első beruházása a Lágymányosi-öbölben 54 hektáron megvalósuló vegyes funkciójú és SMART CITY megoldásokkal kiegészített ingatlanfejlesztés, a BudaPart projekt, melynek része a Kopaszi gát, a fővárosiak kedvelt rekreációs helyszíne.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Property Market Ingatlanfejlesző Kft.

Kapcsolattartó:

Sajtós Gyöngyi, Braun Veronika, Katona Zsuzsa
központi értékesítő
+36-1-241... MUTASD

Portfolio Ingatlan