BudaPart

1117 Budapest, Buda-part tér
Ár
0 millió Ft
Méretek
29 – 124 m2
Lakások száma
1002 db
Átlagár
950 000 Ft/m2
Átadás
2021 második negyedév
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
B.C. 9/1
125.15 m2
E.A.02.14
63.96 m2
E.B.02.05
73.21 m2
E.B.02.06
104.96 m2
E.B.05.11
115.49 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
4.2 M
50
Az árak tájékoztató jellegűek!

BudaPart információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Budapest XI. kerületében, a Duna mellett, Kopaszi-gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk modern életteret, amely inspiráló környezetet nyújt az itt élők, valamint az itt dolgozók számára. A folyamatos fejlesztés alatt lévő közpark továbbra is várja a kikapcsolódásra, minőségi időtöltésre vágyó látogatóit. A megújuló városnegyedet határoló utak mentén irodaházak ölelik majd körbe a leendő lakóépületeket. A beruházás első 4 ütemében összesen 1002 lakás kerül megépítésre. Az újgenerációs megoldásokat kínáló teraszos otthonok többek között gépesített konyhabútorral, mozgásérzékelővel, digitális termosztáttal, smart home rendszerrel és akár mennyezetfűtés és hűtéssel nyújtanak kiemelkedő komfortot a lakásvásárlóknak. III. ütemünk várható átadása: 2021 év közepe, a IV. ütem építkezése pedig már elkezdődött 2021-ben.

 

BudaPart környéke

 

Újbudán, a népszerű Kopaszi-gát szomszédságában épülő új városnegyedben kínálunk olyan otthonokat, amikben egyaránt jelen van a modern élettér, a zöld környezet és a Duna közelsége adta harmónia. A BudaPart egyedülálló közösséget is teremt, hiszen a fejlesztés végére több ezer városlakó otthonává és munkahelyévé válik majd. Ahhoz, hogy valóban megteremtsük a 21. századi életstílust, nemzetközileg elismert városfejlesztési szakembereket, neves építészeket, tájépítészeket is bevontunk a tervezésbe és gondolkodásba. Az új városnegyed mindössze 3,5 kilométerre helyezkedik el a belvárostól, amit a Duna-part közvetlen közelsége, a Lágymányosi-öböl nyugalma, továbbá a Market Építő Zrt. által garantált építészeti minőség tesz még vonzóbbá. Az első tulajdonosok már 2019-ben beköltöztek az újgenerációs városnegyedbe. Ne maradj le te se az egyedülálló élményről, tekintsd meg az elérhető lakásainkat, vagy keresd értékesítő kollégáinkat bizalommal!

Közlekedés

A városnegyed megközelíthetősége kifejezetten jó: 3,5 kilométerre lévő Deák tér például tömegközlekedéssel alig fél óra, autóval pedig 10-15 perc alatt jelenleg is kényelmesen elérhető. Természetesen a közlekedés optimalizálásán folyamatosan dolgozunk. Az 1-es villamos 2019 nyarától már Kelenföldig szállítja az utasokat, ami biztosítja a városnegyed összeköttetését az M4-es metróval, valamint szeptember óta körjáratként, hosszabbított útvonalon közlekedik a 154-es buszjárat, ami már érinti a Kopaszi-gát és a BudaPart területét is. Ezen kívül, dél-budai buszjáratok útvonalának módosításával és járatsűrítéssel is fejlesztjük a városnegyed elérhetőségét. Várhatóan a közeljövőben elkezdődhet a Budai fonódó villamos II. ütemének, valamint a Déli Körvasút fejlesztése is, ez utóbbinak köszönhetően a BudaPart is új megállót kap Nádorkert néven. Továbbá várható a Dél-Budát és Dél-Pestet összekötő Galvani híd megépítése, ami jelentősen hozzájárul majd a terület forgalom-csillapításához. Emellett minden fázishoz kapcsolódóan saját fejlesztésű lámpás csomópontok kerülnek kialakításra, melyek nem jelentenek majd jelentős áteresztő kapacitáscsökkenést a beruházást határoló utakon.

Szolgáltatások

A városnegyed koncepciójának lényege, hogy a beruházással egy új, komplex központ is létrejön a XI. kerületben, ahol több funkció – köztük lakások, irodák, szolgáltatások, rekreációs lehetőségek – egyszerre van jelen. A Kopaszi-gát szolgáltatásai terveink szerint kiegészülnek a BudaPart épületeinek utcaszintjén található üzletekkel: többek között pékség, szépségszalon, fagylaltozó, mobil szolgáltató, kávézó, fitnesz terem, szupermarket és gyógyszertár is megvalósul. A szolgáltatások és a kiskereskedelmi egységek számát is folyamatosan bővítjük a projekt előrehaladtával. A BudaParton várhatóan a következő évben óvoda is megnyitja kapuit, a Kopaszi-gáton pedig a Kölyököböl játszóház és bölcsőde várja az érdeklődőket a járvány utáni válsághelyzet megszűnése után. (A jelenlegi koronavírus okozta járvány miatti kormányzati határozatnak megfelelően a játszóház ideiglenesen nem üzemel.) Mindemellett a rekreációs lehetőségek tárháza is gyarapodik még több parkosított résszel, újabb játszóterekkel és kutyafuttatóval.

BudaPart elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó:

Központi elérhetőség
központi értékesítés
+36-1-241... MUTASD

dsc_2739_435x435-355.jpg

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó:

Jurik-Sajtós Gyöngyi
vezető tanácsadó
+36-30-306... MUTASD

08aa9_jurik_sajtos_gyongyi-525.jpg

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó:

Katona Zsuzsa
vezető értékesítő
+36-30-308... MUTASD

a17a8_katona_zsuzsa-820.jpg

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó:

Braun Veronika
vezető tanácsadó
+36-30-306... MUTASD

4412f_braun_veronika-648.jpg

Portfolio Ingatlan