Portfolio Lakópark

BudaPart

1117 Budapest, Kopaszi-gát 5

Weboldal:
Ár: 0 millió Ft
Méretek: 29 – 124 m2
Lakások száma: 817 db
Átlagár: 950 000 Ft/m2
Átadás: 2019 harmadik negyedévtől
Okosotthon: Igen

Információk a lakóparkról

Ingatlan

ELINDULT AZ ÚJ ÜTEM ÉRTÉKESÍTÉSE!

Újbudán, a Duna mellett, Kopaszi gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk modern életteret, amely inspiráló környezetet nyújt az itt élők, valamint az itt dolgozók számára. A folyamatos fejlesztés alatt lévő közpark továbbra is várja a kikapcsolódásra, minőségi időtöltésre vágyó látogatóit. A megújuló városnegyedet határoló utak mentén irodaházak ölelik majd körbe a leendő lakóépületeket.
A beruházás első 3 ütemében összesen 817 lakás kerül megépítésre.
Lakásainkat gépesített konyhabútorokkal, manuális, vagy motorizált redőnyökkel, és előkészített, vagy beépített klímával adjuk át 2019. nyártól folyamatosan.
Újdonság a III. ütemünknél a felület hűtés-fűtés, mellyel beruházóként hozzájárulunk a környezettudatos életmódhoz. III. ütemünk várható átadása: 2021 év közepe.

Lokáció

Fejlesztő

Property Market Ingatlanfejlesző Kft.

A Property Market Kft. első beruházása a Lágymányosi-öbölben 54 hektáron megvalósuló vegyes funkciójú és SMART CITY megoldásokkal kiegészített ingatlanfejlesztés, a BudaPart projekt, melynek része a Kopaszi gát, a fővárosiak kedvelt rekreációs helyszíne.

Kapcsolat

Property Market Ingatlanfejlesző Kft.

Kapcsolattartó: Jurik-Sajtós Gyöngyi, Braun Veronika, Katona Zsuzsa
központi értékesítő
+36-1-701-1783