Portfolio Lakópark

BudaPart

1117 Budapest, Buda-part tér

Weboldal: https://www.budapart.hu/hu/lakasok
Ár: 0 millió Ft
Méretek: 29 – 124 m2
Lakások száma: 1142 db
Átlagár: 1 500 000 Ft/m2
Átadás: 2023 első negyedév
Okosotthon: Igen

Információk a lakóparkról

Ingatlan

Budapest XI. kerületében, a Duna mellett, Kopaszi-gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk modern életteret, amely inspiráló környezetet nyújt az itt élők, valamint az itt dolgozók számára. A folyamatos fejlesztés alatt lévő közpark továbbra is várja a kikapcsolódásra, minőségi időtöltésre vágyó látogatóit. A megújuló városnegyedet határoló utak mentén irodaházak ölelik majd körbe a leendő lakóépületeket.
A beruházás első 6 ütemében összesen 1238 lakás került értékesítésre.
Az újgenerációs megoldásokat kínáló teraszos otthonok többek között gépesített konyhabútorral, mozgásérzékelővel, digitális termosztáttal, smart home rendszerrel és akár mennyezetfűtés és hűtéssel nyújtanak kiemelkedő komfortot a lakásvásárlóknak. Különböző kivitelezési fázisokban tartanak, de épül három lakóépület, a legújabb, hatodik elkészült lakóházban pedig most zajlik a lakások birtokbaadása.

Környék

Újbudán, a népszerű Kopaszi-gát szomszédságában épülő új városnegyedben kínálunk olyan otthonokat, amikben egyaránt jelen van a modern élettér, a zöld környezet és a Duna közelsége adta harmónia. A BudaPart egyedülálló közösséget is teremt, hiszen a fejlesztés végére több ezer városlakó otthonává és munkahelyévé válik majd. Ahhoz, hogy valóban megteremtsük a 21. századi életstílust, nemzetközileg elismert városfejlesztési szakembereket, neves építészeket, tájépítészeket is bevontunk a tervezésbe és gondolkodásba.

Az új városnegyed mindössze 3,5 kilométerre helyezkedik el a belvárostól, amit a Duna-part közvetlen közelsége, a Lágymányosi-öböl nyugalma, továbbá a Market Építő Zrt. által garantált építészeti minőség tesz még vonzóbbá. Az első tulajdonosok már 2019-ben beköltöztek az újgenerációs városnegyedbe. Ne maradj le te se az egyedülálló élményről, tekintsd meg az elérhető lakásainkat, vagy keresd értékesítő kollégáinkat bizalommal!

Közlekedés

A városnegyed megközelíthetősége kifejezetten jó: 3,5 kilométerre lévő Deák tér például tömegközlekedéssel alig fél óra, autóval pedig 10-15 perc alatt jelenleg is kényelmesen elérhető. Természetesen a közlekedés optimalizálásán folyamatosan dolgozunk. November 19-től közvetlen buszjárat indult 107-es jelzéssel a BudaPart és a Keleti pályaudvar között. A már kiépített tömegközlekedési infrastruktúrával együtt három buszjárat és egy közvetlen villamosjárat, valamint a MOL Bubi közbringaszolgáltatás kapcsolja össze a BudaPartot a város többi részével. A BudaPart főbejáratával szemben a csúcsidőben 3-4 percenként közlekedő 1-es villamos megteremti a jelentősebb vonalakról az átszállási lehetőséget. Szintén a főbejárat közelében áll meg a 154-es autóbusz, amely - csúcsidőben 20 percenként közlekedik -, biztosítja a kerületi kapcsolatokat és az M4-es metró elérését. A főbejárattól 4 perc sétára található a Budafoki úton közlekedő 133E járat Budafoki út / Dombóvári út megállója, amely csúcsidőben 6 percenként jár, és az M4-es metró mellett a belvárossal is közvetlen kapcsolatot teremt. Várhatóan a közeljövőben elkezdődhet a Budai fonódó villamos II. ütemének, valamint a Déli Körvasút fejlesztése is, ez utóbbinak köszönhetően a BudaPart is új megállót kap Nádorkert néven. Továbbá várható a Dél-Budát és Dél-Pestet összekötő Galvani híd megépítése, ami jelentősen hozzájárul majd a terület forgalom-csillapításához. Emellett minden fázishoz kapcsolódóan saját fejlesztésű lámpás csomópontok kerülnek kialakításra, melyek nem jelentenek majd jelentős áteresztő kapacitáscsökkenést a beruházást határoló utakon.

Szolgáltatások

A városnegyed koncepciójának lényege, hogy a beruházással egy új, komplex központ is létrejön a XI. kerületben, ahol több funkció – köztük lakások, irodák, szolgáltatások, rekreációs lehetőségek – egyszerre van jelen. A Kopaszi-gát szolgáltatásai kiegészülnek a BudaPart épületeinek utcaszintjén található üzletekkel: többek között pékségek, étterem és bár, kantin, szépségszalon, fagylaltozó, kávézók, fitnesz terem, szupermarket, kerékpárszerviz és 0-24-es gyógyszertár is megvalósult. A szolgáltatások és a kiskereskedelmi egységek számát is folyamatosan bővítjük a projekt előrehaladtával.

A BudaParton mindemellett a rekreációs lehetőségek tárháza is gyarapodik még több parkosított résszel, újabb játszóterekkel és kutyafuttatóval.

Lokáció

Fejlesztő

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolat

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó: Központi elérhetőség
központi értékesítés
+36-1-241-0081

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó: Jurik-Sajtós Gyöngyi
vezető tanácsadó
+36-30-306-8256

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó: Katona Zsuzsa
vezető értékesítő
+36-30-308-6384

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó: Braun Veronika
vezető tanácsadó
+36-30-306-9376