Portfolio Lakópark

Metrodom River

1117 Budapest, Budafoki út 64

Weboldal:
Ár: 74 – 250 millió Ft
Méretek: 32 – 110 m2
Lakások száma: 712 db
Átlagár: 1 737 020 Ft/m2
Átadás: 2024 első negyedév
Okosotthon: Igen

Információk a lakóparkról

Ingatlan

A XI. kerületben található Metrodom River lakóparkot az alkalmazott építészeti megoldásokon túl a széleskörű szolgáltatások kínálata, a zöld, vízparti környezet, valamint az élhető közösségi terek teszik igazán egyedülállóvá. A 3 hektáros telken a parkosított kertben, 7 épületben összesen 712 lakás épül meg, öt ütemben. Az épület közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval, hiszen a telek egészen a Duna parton kiépülő sétányig nyújtózik. A kényelmesen kialakított okosotthonok nagy része rendelkezik valamilyen fokú kilátással a Dunára vagy a budai hegyekre. A River lakópark egy olyan mini város, amely saját óvodával, családi bölcsődével, csónakházzal, grillterasszal, valamint kül- és beltéri sportolási és szórakozási, illetve a felszín alá vitt közlekedéssel és parkolási lehetőségekkel rendelkezik.

10-90%-OS FIZETÉSI ÜTEMEZÉS ESETÉBEN KÉRJE EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT.

AKCIÓ
LAKÁSONKÉNT 10 MILLIÓ FORINT ENGEDMÉNY!
Különleges akciónk keretében a Metrodom River lakóparkban minden lakás árából 10 millió forint engedményt adunk.*

*Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, és visszavonásig érvényes. A jelen tájékoztatás ajánlatot nem tartalmaz, és nem teljeskörű. A kedvezmény kizárólag új adásvételi szerződés megkötése esetén vehető igénybe, a szerződésben foglalt részletes feltételekkel. További információért keresse kollégáinkat!

Környék

A Metrodom River lakópark a közkedvelt Újbuda egyik legkellemesebb Duna-parti részén, a Rákóczi és az épülő Galvani híd között nagyjából félúton helyezkedik el.

Közlekedés

A lakópark tömegközlekedés szempontjából kiemelkedően jó adottságokkal rendelkezik. A lakóparktól 1 percre található a 133E busz megállója, amellyel átszállás nélkül lehet eljutni a pesti belvárosba (Március 15. tér - Ferenciek tere – Blaha Lujza tér – Keleti PU). Ugyanitt van a 103-as busz megállója is, amellyel néhány perc alatt elérhető a 4-es metró Bikás parki állomása és szintén rövid, 8 perces sétára van az 1-es, illetve a 41-es villamos is.
A Duna-parti sétányon gyalog 10-12 perc alatt elérhető a Kopaszi-gát déli bejárata, ahol számos étterem és szórakozóhely áll a látogatók rendelkezésére.

Szolgáltatások

A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér várja a gyermekes családokat. A sportolni és feltöltődni vágyók számára vonzó lehet a változatos gépekkel felszerelt fitneszterem, a biztonságos kültéri edzőgépek, a szaunák, és a közösségi csónakház is. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, grillterasz, valamint lakóépületenként egy-egy panoráma tetőterasz szolgálja a lakóparkban élők kényelmét.

Lokáció

Fejlesztő

Metrodom Duna Alfa Kft.

Kapcsolat

Metrodom Duna Alfa Kft.

Kapcsolattartó: Metrodom
értékesítő
061-91-932-76