BIF LOFT Irodaház (Bihari)

1101 Budapest, Zágrábi utca 1
Bérleti díj
6.5 – 7 € m2/hó
Üzemeltetés
1330 HUF/hó/m2
Jelenleg kiadó irodaterület
210 m2
Átadás
2008 Év eleje
Min. bérleti idő
3 hónap
ADATOK
Bérleti díj 6.5 – 7 €/m2/hó Átadás időpontja 2008 Év eleje
Üzemeltetés díja 1330 HUF/hó Min. bérleti idő 3 hónap
Összes kiadható irodaterület 2865 m2 Jelenleg kiadó irodaterület 210 m2
Közös területi szorzó 10 % Teljes irodaterület 2865 m2
Felújítás éve 2017 Év eleje Kiadó irodák mérete 20 m2 – 80 m2
Irodaház neve BIF LOFT Irodaház (Bihari) Irodaház címe 1101 Budapest
Zágrábi utca 1

BIF LOFT Irodaház (Bihari) információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

Az irodához Budapest 10. kerületében, az Ecseri úti metró megálló közvetlen közelében kínál “B” kategóriás irodahelyiségeket.  Az épület földszint + 5 emeletes, melyben 18,75 m2-től egészen 80 m2-ig kínálunk irodaterületeket leendő bérlőinknek. A hagyományos elrendezésü, cellás kialakítása épületben a külön zárható szobák a folyosóról nyílnak, ezek alapterülete – közös területi szorzóval növelten - egységesen 20,625 m2. Szintéként női es férfi mosdó valamint külön konyha található.

 

Közlekedés

M3-as metró, 3-as villamos, 181-es és 281-es buszok

Szolgáltatások

 posta/ élelmiszerbolt /étterem és büfék / cukrászda / hotel

BIF LOFT Irodaház (Bihari) elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

BIF LOFT Irodaház (Bihari) fejlesztője / TULAJDONOSA

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.

 
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. – közismert nevén BIF - immár 25 éve van jelen a budapesti ingatlanpiacon, és reményeink szerint a nevünk egybeforrt a megbízható, szakértő, és minőségi jelzőkkel.

Megbízható: A magyar főrészvényesi háttér és a tőzsdei szerepvállalás jól reprezentálja a Társaság menedzsmentjének elhivatottságát a megbízhatóság területén. A BIF a megalapításától kezdve nagy hangsúlyt fektet a transzparenciára, és arra, hogy ügyfelei, partnerei és beszállítói egyaránt a lehető legnagyobb mértékben bízzanak benne.

Szakértő: Társaságunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy tevékenységét a lehető legmagasabb szinten lássa el. Ennek megfelelően az ingatlanfejlesztés és ingatlan hasznosítás - azon belül is az üzemeltetés - területén egyaránt saját munkavállalóinkkal látjuk el a legfontosabb feladatokat. A BIF által alkalmazott szakemberek garantálják a hozzáértést mind az épületek fenntartása és irodaterületeink értékesítése mind pedig a pénzügy, a kontrolling és a jog területén egyaránt.

Minőség: A fenti három jelző közül talán a legszubjektívebb, leginkább mozgó jelző. A minőség mást jelent egy B kategóriás, és mást egy A kategóriás irodaház esetében szintúgy, mint minden egyes lakófejlesztés során. Számunkra a minőség épületeink esetében a legjobb ár-érték arányt, az általunk nyújtott szolgáltatások során viszont az abszolút maximumot jelenti. Büszkék vagyunk arra, hogy a honlapunkon is megtalálható bérlői elégedettségmérésünk eredménye a 2016. évben 90% fölötti volt.

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Budapesti Ingatlan Nyrt.

Kapcsolattartó:

Janák Enikő
értékesítő
+36-1-332... MUTASD

Kereskedő foto

Még több új irodaház
Portfolio Ingatlan