Prologis Park Budapest-Harbor

1225 Budapest, Campona utca 1
Bérleti díj
4.7 – 4.7 € m2/hó
Jelenleg kiadó raktárterület
0 m2
Átadás
2001 Év eleje
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 4.7 – 4.7 €/m2/hó Átadás időpontja 2001 Év eleje
Min. bérleti idő 60 hónap Összes kiadható raktárterület 155270 m2
Teljes raktárterület 155270 m2 Raktár neve Prologis Park Budapest-Harbor
Raktár címe 1225 Budapest
Campona utca 1
   

Prologis Park Budapest-Harbor információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A Prologis Park Budapest-Harbor egy modern logisztikai központ, amelynek 12 épülete jelenleg több mint 155 000 négyzetméternyi ipari területet foglal magában. A modern logisztikai központ kivételes elhelyezkedése mellett teljesíti napjaink leggyakrabban felmerülő ügyféligényeit, mint például a kiváló tömegközlekedés és vasúti kapcsolat, professzionális üzemeltetési szolgáltatások, modern telekommunikációs rendszer, rekreációs terület, valamint saját biológiai szennyvíztisztító.

 

Közlekedés

A Prologis Park Budapest-Harbor Budapest XXII. kerületének déli határán, a belvárostól 12 kilométerre, a Duna nyugati partján fekszik. A 6-os út, amely Szlovénia és Horvátország felé vezet, közvetlenül csatlakozik a parkhoz, az M0- ás körgyűrű csomópontja kevesebb, mint két és fél kilométerre van a parktól. Az M0-ás közvetlen kapcsolatot biztosít a nemzetközi repülőtérhez, amely így kevesebb, mint 20 percen belül elérhető. Az M6-os autópálya, amely a park mellett halad el, további kapcsolati lehetőségeket kínál.

Prologis Park Budapest-Harbor elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Prologis Park Budapest-Harbor fejlesztője / tulajdonosa

Prologis Hungary

 
A Prologis Inc. világszerte vezető az ipari ingatlanok területén és kiemelt figyelmet fordít a magas növekedési rátával és magas belépési korláttal rendelkező piacok iránt. 2019. szeptember 30-i adatok szerint a Prologis 19 országban, konszolidált alapon vagy konszolidálatlan vegyesvállalatokon keresztül összesen körülbelül 74 millió négyzetméter létesítményt és fejlesztési projektet birtokol részben vagy egészben. A Prologis körülbelül 5100, különféle piacokon tevékenykedő ügyfelének ad bérbe modern disztribúciós létesítményeket, elsősorban vállalatközi és kiskereskedelmi/online értékesítési területeken.

Prologis Hungary oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Prologis Hungary

Kapcsolattartó:

Hunyadi Zsuzsanna
bérbeadásért felelős menedzser
+36-1-577... MUTASD

Kereskedő foto

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan