Weerts Logistic Parks - AIRPORT

2200 Vecsés, Almáskert utca
Bérleti díj
5.5 – 5.5 € m2/hó
Jelenleg kiadó raktárterület
50000 m2
Zöld minősítés
BREEAM - Very Good
Átadás
2023 Q3
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 5.5 – 5.5 €/m2/hó Átadás időpontja 2023 Q3
Min. bérleti idő 60 hónap Összes kiadható raktárterület 205000 m2
Jelenleg kiadó raktár 50000 m2 Teljes raktárterület 205000 m2
Raktár neve Weerts Logistic Parks - AIRPORT Zöld minősítés BREEAM - Very Good
Raktár címe 2200 Vecsés
Almáskert utca
   

Weerts Logistic Parks - AIRPORT információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A WLP projektek belga-magyar tulajdonosi hátterűek, ahol az együttműködés több évre nyúlik vissza. A közös munkának hála mára már Magyarországon több ipari raktár komplexum emelkedik a magasba, messziről láthatóan hirdetve a sikeres összefogást.

A legújabb projekt, a WLP AIRPORT, Vecsés és Gyál települések határán, az Aratás utcában kapott helyet.

A beszédes utcanév önmagában is prognosztizálja a projekt sikerességét, amelyet a kitűnő logisztikai vetületű lokáció már a kezdetektől magában hordoz. A több hektáros telken közel 200 000 m2-en négy épület fog felemelkedni, egyenként 50 000 m2-es nagysággal.

A hatalmas ipari komplexum épületei a „big box” fantázianévre hallgatnak. A „big box” jellegzetessége, hogy kifejezetten nagy logisztikai cégek számára épül, azaz csak kamionokat tud fogadni a számos ipari teherkapunál.

Különlegessége még ezeknek az épületeknek, hogy 19 322 m2-en galériát és 17 424 m2-en irodát is tartalmaznak.

A raktáregységek bérleti ára 5,5 EUR/m2, az irodáé 9,5 EUR/m2, a galériáé pedig 2,5 EUR/m2.

A sokrétű felhasználhatóság lehetővé teszi a nagyvállalatok számára, hogy a raktárépületekbe ne csak a logisztikai szegmensüket költöztessék be, hanem akár a teljes cég irodai apparátusának is ugyanazon a helyen adjanak otthont.

Épületeink logisztika barát paraméterekkel rendelkeznek, hogy kiszolgálhassák a legnagyobb raktározó és szállítmányozó cégek igényeit is. Az ipari padlók, a teher kapuk, a belmagasság, a tetőablakok mind-mind úgy lettek kialakítva, hogy megbírják a hátukon a megannyi teherautó és targonca forgalmát és az ég felé nyújtózkodó állványsorok terhét.

A sok beáramló természetes fény miatt a raktáregységek kifejezetten alkalmasak nemcsak az állványsoros raktárak kialakítására, hanem nagyobb műhelyek, telephelyek vagy akár irodák is létrehozhatóak bennük.

Raktárcsarnokainkat a fenntarthatóság jegyében elláttuk mindazokkal a megújuló energiaforrásokat felhasználó technolóiákkal, amelyek ma a legkorszerűbbek a piacon.

Ezeknek eredményeként épületeink BREEAM besorolása elérte a Very Good kategóriát.

 

Weerts Logistic Parks - AIRPORT környéke

 

 

 

Közlekedés

A WLP AIRPORT PROJEKT logisztikai aspektusból kiváló lokációval rendelkezik. Vecsés települése Budapest határán az M0-ás körgyűrű és az M4-es és az M5-ös autópályák csomópontjánál nyugszik, mely így nagyban megkönnyítheti a közúti teherszállítást.

A budapesti Liszt Ferenc Repülőtér mindösszesen 11 perces közelségével nem véletlenül lett névadója a projektnek. Emiatt az új raktárcsarnokok ideális bázisként szolgálhatnak mind a légi, mind a vasúti, mind a közúti teherszállításban gondolkodók számára.

Weerts Logistic Parks - AIRPORT elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Weerts Logistic Parks - AIRPORT fejlesztője / tulajdonosa

Weerts Logistic Park XXV Kft.

 
A Weerts logisztikai csarnokai a legújabb nyugat-európai szabványok szerint magas színvonalon biztosítanak teret az ellátási lánc különböző szegmensei számára. Az épületek belsejében, a 12 m-es belmagasság mellett szabadon kialakíthatóak a magas állvány sorok. Az értéknövelt logisztikához galériákkal, a szűk folyosós raktározáshoz ipari padlókkal járulunk hozzá. Minden épületünk BREEAM besorolása elérte a Very Good kategóriát, és nagyobb hangsúlyt fektetünk a közüzemi költségek további csökkentésére. A WLP magas színvonalú logisztikai parkok fejlesztésére összpontosít, fejlett zöld területekkel és felszereltséggel, amelyek figyelembe veszik az alkalmazottak és a bérlőink jólétét. A raktárcsarnokok 3 000 – 50 000 m2-es egységekben állnak a bérlők rendelkezésére.

Weerts Logistic Park XXV Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

WLP AIRPORT

Kapcsolattartó:

Kindle Szabolcs
értékesítő
+36-20-411... MUTASD

Kereskedő foto

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Reagált Karácsony Gergely az új budapesti felhőkarcolós negyedről szóló kormányzati tervekre

Reagált Karácsony Gergely az új budapesti felhőkarcolós negyedről szóló kormányzati tervekre

Karácsony Gergely főpolgármester reagált a fővárosi „mini-Dubairól” szóló hétfőn bejelentetett kormányzati tervekre. Lázár János, építési és közlekedési miniszter hétfőn ismertette, hogy a rákosrendezői rozsdaövezetben "dubaji mintájú" ingatlanfejlesztés valósulhat meg, beleértve egy 220-240 méteres felhőkarcolót is Budapesten. Karácsony Gergely, azonban szkeptikus,...