Weerts Logistic Parks - AIRPORT

2200 Vecsés, Almáskert utca
Bérleti díj
5.5 – 5.5 € m2/hó
Jelenleg kiadó raktárterület
50000 m2
Zöld minősítés
BREEAM - Very Good
Átadás
2023 Q3
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 5.5 – 5.5 €/m2/hó Átadás időpontja 2023 Q3
Min. bérleti idő 60 hónap Összes kiadható raktárterület 205000 m2
Jelenleg kiadó raktár 50000 m2 Teljes raktárterület 205000 m2
Raktár neve Weerts Logistic Parks - AIRPORT Zöld minősítés BREEAM - Very Good
Raktár címe 2200 Vecsés
Almáskert utca
   

Weerts Logistic Parks - AIRPORT információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A WLP projektek belga-magyar tulajdonosi hátterűek, ahol az együttműködés több évre nyúlik vissza. A közös munkának hála mára már Magyarországon több ipari raktár komplexum emelkedik a magasba, messziről láthatóan hirdetve a sikeres összefogást.

A legújabb projekt, a WLP AIRPORT, Vecsés és Gyál települések határán, az Aratás utcában kapott helyet.

A beszédes utcanév önmagában is prognosztizálja a projekt sikerességét, amelyet a kitűnő logisztikai vetületű lokáció már a kezdetektől magában hordoz. A több hektáros telken közel 200 000 m2-en négy épület fog felemelkedni, egyenként 50 000 m2-es nagysággal.

A hatalmas ipari komplexum épületei a „big box” fantázianévre hallgatnak. A „big box” jellegzetessége, hogy kifejezetten nagy logisztikai cégek számára épül, azaz csak kamionokat tud fogadni a számos ipari teherkapunál.

Különlegessége még ezeknek az épületeknek, hogy 19 322 m2-en galériát és 17 424 m2-en irodát is tartalmaznak.

A raktáregységek bérleti ára 5,5 EUR/m2, az irodáé 9,5 EUR/m2, a galériáé pedig 2,5 EUR/m2.

A sokrétű felhasználhatóság lehetővé teszi a nagyvállalatok számára, hogy a raktárépületekbe ne csak a logisztikai szegmensüket költöztessék be, hanem akár a teljes cég irodai apparátusának is ugyanazon a helyen adjanak otthont.

Épületeink logisztika barát paraméterekkel rendelkeznek, hogy kiszolgálhassák a legnagyobb raktározó és szállítmányozó cégek igényeit is. Az ipari padlók, a teher kapuk, a belmagasság, a tetőablakok mind-mind úgy lettek kialakítva, hogy megbírják a hátukon a megannyi teherautó és targonca forgalmát és az ég felé nyújtózkodó állványsorok terhét.

A sok beáramló természetes fény miatt a raktáregységek kifejezetten alkalmasak nemcsak az állványsoros raktárak kialakítására, hanem nagyobb műhelyek, telephelyek vagy akár irodák is létrehozhatóak bennük.

Raktárcsarnokainkat a fenntarthatóság jegyében elláttuk mindazokkal a megújuló energiaforrásokat felhasználó technolóiákkal, amelyek ma a legkorszerűbbek a piacon.

Ezeknek eredményeként épületeink BREEAM besorolása elérte a Very Good kategóriát.

 

Weerts Logistic Parks - AIRPORT környéke

 

 

 

Közlekedés

A WLP AIRPORT PROJEKT logisztikai aspektusból kiváló lokációval rendelkezik. Vecsés települése Budapest határán az M0-ás körgyűrű és az M4-es és az M5-ös autópályák csomópontjánál nyugszik, mely így nagyban megkönnyítheti a közúti teherszállítást.

A budapesti Liszt Ferenc Repülőtér mindösszesen 11 perces közelségével nem véletlenül lett névadója a projektnek. Emiatt az új raktárcsarnokok ideális bázisként szolgálhatnak mind a légi, mind a vasúti, mind a közúti teherszállításban gondolkodók számára.

Weerts Logistic Parks - AIRPORT elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Weerts Logistic Parks - AIRPORT fejlesztője / tulajdonosa

Weerts Logistic Park XXV Kft.

 
A Weerts logisztikai csarnokai a legújabb nyugat-európai szabványok szerint magas színvonalon biztosítanak teret az ellátási lánc különböző szegmensei számára. Az épületek belsejében, a 12 m-es belmagasság mellett szabadon kialakíthatóak a magas állvány sorok. Az értéknövelt logisztikához galériákkal, a szűk folyosós raktározáshoz ipari padlókkal járulunk hozzá. Minden épületünk BREEAM besorolása elérte a Very Good kategóriát, és nagyobb hangsúlyt fektetünk a közüzemi költségek további csökkentésére. A WLP magas színvonalú logisztikai parkok fejlesztésére összpontosít, fejlett zöld területekkel és felszereltséggel, amelyek figyelembe veszik az alkalmazottak és a bérlőink jólétét. A raktárcsarnokok 3 000 – 50 000 m2-es egységekben állnak a bérlők rendelkezésére.

Weerts Logistic Park XXV Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

WLP AIRPORT

Kapcsolattartó:

Kindle Szabolcs
értékesítő
+36-20-411... MUTASD

Kereskedő foto

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Hosszú távú megállapodást írt alá a Lindab zöld acél szállítmányra

Hosszú távú megállapodást írt alá a Lindab zöld acél szállítmányra

A Lindab már korábban bejelentette, hogy közel nulla CO₂-kibocsátású acélt vásárol az H2 Green Steel-től. A két vállalat azóta a korábbi megállapodást egy 7 éves szállítási szerződéssé alakította, amelynek szállításai 2026-ban kezdődnek. A szerződés által lefedett teljes mennyiség 159 000...