Portfolio Raktár

Prologis Park Budapest-Harbor

1225 Budapest, Campona utca 1

Weboldal:
Ár: 4.7 – 4.7 € m2/mth
Kiadó terület: 155270 m2
Átadás: 2001 év eleje

Információk a raktárról

Ingatlan

<p>A Prologis Park Budapest-Harbor egy modern logisztikai központ, amelynek 12 épülete jelenleg több mint 155 000 négyzetméternyi ipari területet foglal magában. A modern logisztikai központ kivételes elhelyezkedése mellett teljesíti napjaink leggyakrabban felmerülő ügyféligényeit, mint például a kiváló tömegközlekedés és vasúti kapcsolat, professzionális üzemeltetési szolgáltatások, modern telekommunikációs rendszer, rekreációs terület, valamint saját biológiai szennyvíztisztító.</p>

Közlekedés

A Prologis Park Budapest-Harbor Budapest XXII. kerületének déli határán, a belvárostól 12 kilométerre, a Duna nyugati partján fekszik. A 6-os út, amely Szlovénia és Horvátország felé vezet, közvetlenül csatlakozik a parkhoz, az M0- ás körgyűrű csomópontja kevesebb, mint két és fél kilométerre van a parktól. Az M0-ás közvetlen kapcsolatot biztosít a nemzetközi repülőtérhez, amely így kevesebb, mint 20 percen belül elérhető. Az M6-os autópálya, amely a park mellett halad el, további kapcsolati lehetőségeket kínál.

Lokáció

Fejlesztő

Prologis Hungary

A Prologis Inc. világszerte vezető az ipari ingatlanok területén és kiemelt figyelmet fordít a magas növekedési rátával és magas belépési korláttal rendelkező piacok iránt. 2019. szeptember 30-i adatok szerint a Prologis 19 országban, konszolidált alapon vagy konszolidálatlan vegyesvállalatokon keresztül összesen körülbelül 74 millió négyzetméter létesítményt és fejlesztési projektet birtokol részben vagy egészben. A Prologis körülbelül 5100, különféle piacokon tevékenykedő ügyfelének ad bérbe modern disztribúciós létesítményeket, elsősorban vállalatközi és kiskereskedelmi/online értékesítési területeken.

Kapcsolat

Prologis Hungary

Kapcsolattartó: Hunyadi Zsuzsanna
bérbeadásért felelős menedzser
+36-1-577-7707