CTPark Budapest West - BIA2c

2051 Biatorbágy, Erdőalja utca 1.
Bérleti díj
5.5 – 5.9 € m2/hó
Üzemeltetés
0.83 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
10282 m2
Átadás
2024. júl
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 5.5 – 5.9 €/m2/hó Átadás időpontja 2024. júl
Üzemeltetés díja 0.83 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 10282 m2 Jelenleg kiadó raktár 10282 m2
Teljes raktárterület 10282 m2 Raktár neve CTPark Budapest West - BIA2c
Raktár címe 2051 Biatorbágy
Erdőalja utca 1.
   

CTPark Budapest West - BIA2c információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A CTP Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Kelet-Közép-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 10 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 10 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, "Nagyon Jó", "Kiváló" és "Kiemelkedő" - minősítésben.

A CTPark Budapest West legújabb épülete igazi 21. századi szellemben kerül kialakításra, a dinamikus piac szereplői számára. Az ingatlan kereskedelmi és logisztikai tekintetben is kiemelkedően kedvező, stratégiai lokációval rendelkezik, az M0 körgyűrű, az M1, M6 és M7 autópályák, valamint Budapest közelsége is könnyen megközelíthetővé teszi. A fentieknek köszönhetően mind Magyarországon, mind a Kelet-Középeurópai régióban kiváló bázist nyújt az üzleti tevékenységhez.

A CTPark Budapest West egy több hektáron elterülő, folyamatosan bővülő raktár- illetve elosztóközpont majdnem 300.000 négyzetméternyi épületegyüttessel. Ideális raktározás, áruelosztás, cross-docking és más hozzáadott értéket képviselő operáció számára ambient, szabályozott hőmérsékletet igénylő, hűtött, temperált vagy fagyasztott áru esetében egyaránt.

A park legújabb, BIA2c-jelzésű, 10.282 négyzetméteres épülete az M1-es autópálya közvetlen közelében helyezkedik el és 2024 harmadik negyedévében kerül átadásra. Lehetőség van testre szabott, speciális igényeket kielégítő kialakítások kivitelezésére is.

Az épület kivitelezése CTSpace-sztenderdek szerint zajlik, hogy megfeleljen a globális üzleti, raktározási és áruforgalmazási igényeknek. Ezen sztenderdek révén épületeink lehetővé teszik, hogy a raktárkészlet azonnali helyi elérhetősége által a helyi és a működési igények maradéktalanul és késedelem nélkül találkozzanak. Ezen tulajdonságaik teszik ideális választássá logisztikai és elosztó tevékenységekhez valamint ellátási láncok működtetéséhez.

 

CTPark Budapest West - BIA2c környéke

 

Biatorbágy Pest megye nyugati, dunántúli részén fekszik. A város belterülete a Zsámbéki-medencében terül el, ezt északnyugati-délkeleti irányban a Budai-hegység övezi, a keleti rész a Budaörsi-medencébe nyúlik át. Északnyugatról Herceghalom határolja, amely 1984-ig hozzá tartozott; további szomszédai északról Páty, északkeletről Budakeszi, keletről Budaörs, délkeletről Törökbálint és Érd, délről Sóskút, nyugatról pedig a Fejér megyei Etyek.

Közlekedés

  • Gépjárművel közvetlen autópálya elérés az M1 autópályáról a 16-os lehajtón kihajtva, majd nyugat felé haladva
  • Budapest Kelenföld, illetve Etyek irányából a 760-as valamint a 762-es jelzésű autóbuszokkal 

CTPark Budapest West - BIA2c elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

CTPark Budapest West - BIA2c fejlesztője / tulajdonosa

CTP Management Hungary Kft.

 
A CTP Management Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, a CTP N.V. Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 10 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 10 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, "Nagyon Jó" és "Kiváló" minősítésben, így a vállalat méltán tudhatja magáénak a régió legfenntarthatóbb fejlesztője címet. Az amszterdami Euronext értéktőzsdén 2021. március végén végrehajtott IPO keretében a CTP 397 017 000 értékpapírt bocsátott ki részvényenként 14 eurós árfolyamon. Ezzel a vállalat piaci tőkeértéke a tőzsdére kerüléskor elérte az 5,6 milliárd eurót.

CTP Management Hungary Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

CTP Management Hungary Kft

Kapcsolattartó:

Kiss András
Senior Business Developer
+36-30-847... MUTASD

kiss_andras_050_web-575.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan