CTPark Ecser - ECS1

2233 Ecser, Lars Larsen út
Bérleti díj
5.5 – 5.9 € m2/hó
Üzemeltetés
0.83 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
39108 m2
Átadás
2023 Q1
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 5.5 – 5.9 €/m2/hó Átadás időpontja 2023 Q1
Üzemeltetés díja 0.83 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 39108 m2 Jelenleg kiadó raktár 39108 m2
Teljes raktárterület 39108 m2 Raktár neve CTPark Ecser - ECS1
Raktár címe 2233 Ecser
Lars Larsen út
   

CTPark Ecser - ECS1 információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A CTP Management Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Kelet-Közép-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője.

Cégünk 10 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 10 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, "Nagyon Jó", "Kiváló" és "Kiemelkedő" - minősítésben.

A CTPark Ecser igazi 21. századi szellemben kerül kialakításra, a dinamikus piac szereplőinek számára. Az ingatlan kereskedelmi és logisztikai tekintetben is kiemelkedően kedvező, stratégiai lokációval rendelkezik, mivel a csupán néhány kilométerre lévő M4 autópálya, az M0 körgyűrű, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, valamint Budapest közvetlen közelsége is könnyen megközelíthetővé teszi. A fentieknek köszönhetően mind Magyarországon, mind a Kelet-Középeurópai régióban kiváló bázist nyújt az üzleti tevékenységhez.

A park közel 40.000 négyzetméteres, ECS1-jelzésű épülete 2023 második negyedévében kerül átadásra. Lehetőség van testre szabott, speciális igényeket kielégítő kialakítások kivitelezésére is.

Az épület kivitelezése megfelel a globális üzleti, raktározási valamint az áruforgalmazási igényeknek is. Ezen sztenderdek révén épületeink lehetővé teszik, hogy a raktárkészlet azonnali helyi elérhetősége által a helyi és a működési igények maradéktalanul és késedelem nélkül találkozzanak.

A fenti tulajdonságai teszik ideális választássá logisztikai és elosztó tevékenységekhez valamint ellátási láncok működtetéséhez.

 

CTPark Ecser - ECS1 környéke

 

Ecser Budapesttől délkeletre terül el, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér mellett. Szomszédai: VecsésÜllőMaglód és Budapest XVII. kerülete. Az M0-ás autóút mellette halad el. Maglódtól pár száz méter (és egy autópálya) választja el, és a fővárostól is mindössze 100 méterre fekszik. 

Közlekedés

A CTPark Ecser mindössze 2 km-re fekszik az M0-körgyűrűtől, 3km-re az M4-es autópályától és alig 7 km-re a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől. 

Ecser község busszal északnyugatról Budapest felől (az Örs vezér terétől vagy Rákoskeresztúrról), vagy keletről Maglód felől közelíthető meg; vonattal pedig a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonalonRákoskert megállóhely és Maglód vasútállomás között fekszik Ecser megállóhely.

Szolgáltatások

 

 

CTPark Ecser - ECS1 elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

CTPark Ecser - ECS1 fejlesztője / tulajdonosa

CTP Management Hungary Kft.

 
A CTP Management Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, a CTP N.V. Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 10 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 10 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, "Nagyon Jó" és "Kiváló" minősítésben, így a vállalat méltán tudhatja magáénak a régió legfenntarthatóbb fejlesztője címet. Az amszterdami Euronext értéktőzsdén 2021. március végén végrehajtott IPO keretében a CTP 397 017 000 értékpapírt bocsátott ki részvényenként 14 eurós árfolyamon. Ezzel a vállalat piaci tőkeértéke a tőzsdére kerüléskor elérte az 5,6 milliárd eurót.

CTP Management Hungary Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

CTP Management Hungary Kft.

Kapcsolattartó:

Tar Péter
Senior Business Developer
+36-30-119... MUTASD

tar_peter_364_web-909.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Már csak az idei évet kell kibírni, jövőre jöhet az építőipar fellendülése

Már csak az idei évet kell kibírni, jövőre jöhet az építőipar fellendülése

Továbbra is kihívásokkal küzd az építőipar, és ez nem csak Magyarországon van így. Tavaly az Euroconstruct felmérésébe bevont 19 ország építési teljesítménye 1,4%-kal esett vissza, ami jobb ugyan az előzetes várakozásoknál, de év végéig még folytatódhat a negatív tendencia. A...