CTPark Ecser

2233 Ecser, Lars Larsen út
Bérleti díj
4.8 – 4.8 € m2/hó
Üzemeltetés
0.79 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
19547 m2
Zöld minősítés
BREEAM Excellent
Átadás
2022 Q4
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 4.8 – 4.8 €/m2/hó Átadás időpontja 2022 Q4
Üzemeltetés díja 0.79 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 19547 m2 Jelenleg kiadó raktár 19547 m2
Teljes raktárterület 19547 m2 Raktár neve CTPark Ecser
Zöld minősítés BREEAM Excellent Raktár címe 2233 Ecser
Lars Larsen út

CTPark Ecser információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A CTP Hungary Kft. Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztője, Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője.

Cégünk 9 országban rendelkezik érdekeltséggel, és több mint 6,6 millió m² logisztikai ingatlant üzemeltet teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval.

Győri, Arrabona parkunkat azon logisztikai és gyártó vállalatoknak álmodtuk meg, melyek számára fontos a Budapest-Bécs- Pozsony kereskedelmi háromszögben való aktív részvétel, az M1 autópálya közvetlen közelsége egy rendezett új logisztikai parkban, mely megfelel a 21. századi energetikai kívánalmaknak.

 A GYR1 Phase 3 épület megépítése a CTPArrabona park bővítésének keretében valósul meg, így a fejlesztésnek köszönhetően 9200 négyzetméter raktárterület válik elérhetővé. Az épület teljeskörű átadásra 2022 második negyedévében kerül sor, BREEAM "excellent" minősítéssel. A fejlesztés jelen szakaszában lehetőség van arra, hogy a leendő bérlő személyre szabhassa bérleményét.

 

CTPark Ecser környéke

 

Győr Magyarország egyik legversenyképesebb városa, melyet egyrészt földrajzi elhelyezkedésének, másrészt a városban már jelenlévő beruházásoknak és a folyamatos infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhet. A megye jelentős külföldi tőkét vonz és számos nemzetközi jelentőségű nagyvállalat van jelen Győr ipari körzeteiben. A környéken az Audi révén az autóipar és az azt támogató autóipari beszállítók hálózatának jelenléte erőteljes.

Közlekedés

A CTPark Arrabona Győrben található, a város keleti kapujánál, közvetlenül az M1-es autópályánál, Budapest, Bécs és Pozsony között. Tömegközlekedéssel Győrből 15, 15A, 23, 30, 30A, 30B, 30Y, 31, 31A, 931 valamint a 38 és a 38A jelű autóbuszokkal érhető el a park néhány perc sétával.

 

 

Szolgáltatások

 

 

CTPark Ecser elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

CTPark Ecser fejlesztője / tulajdonosa

CTP Management Hungary Kft.

 
A CTP Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. 9 országban rendelkezik érdekeltséggel, és több mint 6,6 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet. A vállalat által kezelt ingatlanportfólió mérete 2023 végéig várhatóan eléri a 10 millió m²-t. A teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkező vállalat méltán tudhatja magáénak a régió legfenntarthatóbb fejlesztője címet, és várhatóan már 2021-ben eléri a karbonsemleges működést. Az amszterdami Euronext értéktőzsdén 2021. március végén végrehajtott IPO keretében a CTP 397 017 000 értékpapírt bocsátott ki részvényenként 14 eurós árfolyamon. Ezzel a vállalat piaci tőkeértéke a tőzsdére kerüléskor elérte az 5,6 milliárd eurót.

CTP Management Hungary Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

CTP Management Hungary Kft.

Kapcsolattartó:

Tar Péter
Senior Business Developer
+36-30-119... MUTASD

peter_tar_ant_3594_dark_smll-437.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Óriási előnyben vannak a rozsdaövezetekben új lakást vásárlók!

Óriási előnyben vannak a rozsdaövezetekben új lakást vásárlók!

Törhetik a fejüket a zöldövezetben épülő lakóparkok beruházói. Két éve, hogy bejelentésre került a kormány rozsdaövezeti akció terve, de a verseny most élesedik majd igazán. A„zöldövezeti” hívószón kívül, milyen további előnyöket tudnak majd ezek a fejlesztések, az elsőre rosszul hangzó,...