CTPark Arrabona - GYR1 PHASE 3

9027 Győr, Hűtőház út
Bérleti díj
4.75 – 4.75 € m2/hó
Üzemeltetés
0.69 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
9202 m2
Zöld minősítés
BREEAM Excellent
Átadás
2022 Q1
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 4.75 – 4.75 €/m2/hó Átadás időpontja 2022 Q1
Üzemeltetés díja 0.69 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 9202 m2 Jelenleg kiadó raktár 9202 m2
Teljes raktárterület 9202 m2 Raktár neve CTPark Arrabona - GYR1 PHASE 3
Zöld minősítés BREEAM Excellent Raktár címe 9027 Győr
Hűtőház út

CTPark Arrabona - GYR1 PHASE 3 információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A CTP Hungary Kft. Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztője, Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője.

Cégünk 9 országban rendelkezik érdekeltséggel, és több mint 6,6 millió m² logisztikai ingatlant üzemeltet teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval.

Győri, Arrabona parkunkat azon logisztikai és gyártó vállalatoknak álmodtuk meg, melyek számára fontos a Budapest-Bécs- Pozsony kereskedelmi háromszögben való aktív részvétel, az M1 autópálya közvetlen közelsége egy rendezett új logisztikai parkban, mely megfelel a 21. századi energetikai kívánalmaknak.

 A GYR1 Phase 3 épület megépítése a CTPArrabona park bővítésének keretében valósul meg, így a fejlesztésnek köszönhetően 9200 négyzetméter raktárterület válik elérhetővé. Az épület teljeskörű átadásra 2022 első negyedévében kerül sor, BREEAM "excellent" minősítéssel. A fejlesztés jelen szakaszában lehetőség van arra, hogy a leendő bérlő személyre szabhassa bérleményét.

 

CTPark Arrabona - GYR1 PHASE 3 környéke

 

Győr Magyarország egyik legversenyképesebb városa, melyet egyrészt földrajzi elhelyezkedésének, másrészt a városban már jelenlévő beruházásoknak és a folyamatos infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhet. A megye jelentős külföldi tőkét vonz és számos nemzetközi jelentőségű nagyvállalat van jelen Győr ipari körzeteiben. A környéken az Audi révén az autóipar és az azt támogató autóipari beszállítók hálózatának jelenléte erőteljes.

Közlekedés

A CTPark Arrabona Győrben található, a város keleti kapujánál, közvetlenül az M1-es autópályánál, Budapest, Bécs és Pozsony között. Tömegközlekedéssel Győrből 15, 15A, 23, 30, 30A, 30B, 30Y, 31, 31A, 931 valamint a 38 és a 38A jelű autóbuszokkal érhető el a park néhány perc sétával.

 

 

Szolgáltatások

 

 

CTPark Arrabona - GYR1 PHASE 3 elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

CTPark Arrabona - GYR1 PHASE 3 fejlesztője / tulajdonosa

CTP Management Hungary Kft.

 
A CTP Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. 9 országban rendelkezik érdekeltséggel, és több mint 6,6 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet. A vállalat által kezelt ingatlanportfólió mérete 2023 végéig várhatóan eléri a 10 millió m²-t. A teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkező vállalat méltán tudhatja magáénak a régió legfenntarthatóbb fejlesztője címet, és várhatóan már 2021-ben eléri a karbonsemleges működést. Az amszterdami Euronext értéktőzsdén 2021. március végén végrehajtott IPO keretében a CTP 397 017 000 értékpapírt bocsátott ki részvényenként 14 eurós árfolyamon. Ezzel a vállalat piaci tőkeértéke a tőzsdére kerüléskor elérte az 5,6 milliárd eurót.

CTP Management Hungary Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

CTP Management Hungary Kft

Kapcsolattartó:

Kiss András
Business Developer
+36-30-847... MUTASD

andreas_kiss_ant_3530_dark_small-426.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Grandiózus tervek láttak napvilágot: sportparadicsom lesz a Pilisből

Grandiózus tervek láttak napvilágot: sportparadicsom lesz a Pilisből

Az ország leglátogatottabb erdős területeit kezelő Pilisi Parkerdő az aktív kikapcsolódást segítő fejlesztéseket valósít meg a következő időszakban. Javul az erdei kerékpáros-infrastruktúra, új elemekkel bővül a Nagyvillám-sípálya és további parkolóhelyek létesülnek a népszerű kirándulóhelyek meglévő, ám jelenleg túlzsúfolt parkolóiban.