CTPark Kecskemét

6000 Kecskemét, Búzakalász utca
Bérleti díj
4.75 – 4.75 € m2/hó
Üzemeltetés
0.69 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
28698 m2
Átadás
2022 Q4
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 4.75 – 4.75 €/m2/hó Átadás időpontja 2022 Q4
Üzemeltetés díja 0.69 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 28698 m2 Jelenleg kiadó raktár 28698 m2
Teljes raktárterület 28698 m2 Raktár neve CTPark Kecskemét
Raktár címe 6000 Kecskemét
Búzakalász utca
   

CTPark Kecskemét információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A CTP Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 9 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 6,6 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, very good és excellent minősítésben

Kecskemét közvetlenül a forgalmas M5-ös autópálya mentén fekszik, 45 km-re Budapesttől délre. A CTPark Kecskemét a város déli kapujánál található, autópálya megközelítése 5 km-en belül elérhető. Kecskemét gazdaságát a Mercedes jelenléte jellemzi, amelynek nagy helyi gyára van autómotorok gyártására. A CTPark Kecskemét a Mercedes gyár közvetlen közelében található, tökéletes helyszínt jelentett az autóipari beszállítók számára.

 

Az épület kivitelezése CTSpace sztenderdeknek megfelelően zajlik, hogy megfeleljen a dinamikusan fejlődő globális üzleti, raktározási és áruforgalmazási igényeknek. Ezen sztenderdek révén épületeink lehetővé teszik, hogy a raktárkészlet azonnali helyi elérhetősége által a helyi és a működési igények maradéktalanul és késedelem nélkül találkozzanak. Ezen tulajdonságaik teszik ideális választássá logisztikai és elosztó tevékenységekhez valamint ellátási láncok működtetéséhez.

 

Közlekedés

Kecskemét közvetlenül a forgalmas M5-ös autópályán található, 45 km-re Budapesttől délre. A CTPark Kecskemét autópálya megközelítése 5 km-en belül elérhető. 

CTPark Kecskemét elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

CTPark Kecskemét fejlesztője / tulajdonosa

CTP Management Hungary Kft.

 
A CTP Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. 9 országban rendelkezik érdekeltséggel, és több mint 6,6 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet. A vállalat által kezelt ingatlanportfólió mérete 2023 végéig várhatóan eléri a 10 millió m²-t. A teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkező vállalat méltán tudhatja magáénak a régió legfenntarthatóbb fejlesztője címet, és várhatóan már 2021-ben eléri a karbonsemleges működést. Az amszterdami Euronext értéktőzsdén 2021. március végén végrehajtott IPO keretében a CTP 397 017 000 értékpapírt bocsátott ki részvényenként 14 eurós árfolyamon. Ezzel a vállalat piaci tőkeértéke a tőzsdére kerüléskor elérte az 5,6 milliárd eurót.

CTP Management Hungary Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

CTP Management Hungary Kft.

Kapcsolattartó:

Tar Péter
Senior Business Developer
+36-30-119... MUTASD

peter_tar_ant_3594_dark_smll-437.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Elindult a bontás: így néz ki a Feneketlen-tó mellé tervezett irodaház helyszíne

Elindult a bontás: így néz ki a Feneketlen-tó mellé tervezett irodaház helyszíne

Elindultak a bontási munkák a Feneketlen-tó közelében megvalósuló ParkSide Offices irodaház helyén. A 16 ezer négyzetméteres, 5 szintes irodaház épületét a Horizon Development fejleszti és megfelel majd a LEED, WELL és az Access4You kritériumainak, az átadása pedig 2024-ben várható -...