CTPark Ecser - ECS4

2233 Ecser, 1403/1 hrsz.
Bérleti díj
5.5 – 5.9 € m2/hó
Üzemeltetés
0.83 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
2970 m2
Átadás
2023 Q1
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 5.5 – 5.9 €/m2/hó Átadás időpontja 2023 Q1
Üzemeltetés díja 0.83 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 2970 m2 Jelenleg kiadó raktár 2970 m2
Teljes raktárterület 2970 m2 Raktár neve CTPark Ecser - ECS4
Raktár címe 2233 Ecser
1403/1 hrsz.
   

CTPark Ecser - ECS4 információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A CTP Management Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Kelet-Közép-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője.

Cégünk 10 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 10 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, "Nagyon Jó", "Kiváló" és "Kiemelkedő" - minősítésben.

A CTPark Ecser igazi 21. századi szellemben kerül kialakításra, a dinamikus piac szereplőinek számára. Az ingatlan kereskedelmi és logisztikai tekintetben is kiemelkedően kedvező, stratégiai lokációval rendelkezik, mivel a csupán néhány kilométerre lévő M4 autópálya, az M0 körgyűrű, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, valamint Budapest közvetlen közelsége is könnyen megközelíthetővé teszi. A fentieknek köszönhetően mind Magyarországon, mind a Kelet-Középeurópai régióban kiváló bázist nyújt az üzleti tevékenységhez.

A park közel 3.000 négyzetméteres, ECS4-jelzésű épülete 2023 első negyedévében került átadásra. Lehetőség van testre szabott, speciális igényeket kielégítő kialakítások kivitelezésére is.

Az épület  megfelel a globális üzleti, raktározási illetve az áruforgalmazási igényeknek is. Ezen sztenderdek révén épületeink lehetővé teszik, hogy a raktárkészlet azonnali helyi elérhetősége által a helyi és a működési igények maradéktalanul és késedelem nélkül találkozzanak.

A fenti tulajdonságai teszik ideális választássá logisztikai és elosztó tevékenységekhez valamint ellátási láncok működtetéséhez.

 

Közlekedés

A CTPark Ecser mindössze 2 km-re fekszik az M0-körgyűrűtől, 3km-re az M4-es autópályától és alig 7 km-re a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől. 

Ecser község busszal északnyugatról Budapest felől (az Örs vezér terétől vagy Rákoskeresztúrról), vagy keletről Maglód felől közelíthető meg; vonattal pedig a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonalonRákoskert megállóhely és Maglód vasútállomás között fekszik Ecser megállóhely.

CTPark Ecser - ECS4 elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

CTPark Ecser - ECS4 fejlesztője / tulajdonosa

CTP Management Hungary Kft.

 
A CTP Management Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, a CTP N.V. Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 10 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 10 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, "Nagyon Jó" és "Kiváló" minősítésben, így a vállalat méltán tudhatja magáénak a régió legfenntarthatóbb fejlesztője címet. Az amszterdami Euronext értéktőzsdén 2021. március végén végrehajtott IPO keretében a CTP 397 017 000 értékpapírt bocsátott ki részvényenként 14 eurós árfolyamon. Ezzel a vállalat piaci tőkeértéke a tőzsdére kerüléskor elérte az 5,6 milliárd eurót.

CTP Management Hungary Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

CTP Management Hungary Kft.

Kapcsolattartó:

Tar Péter
Senior Business Developer
+36-30-119... MUTASD

tar_peter_364_web-909.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Áll a bál a világ legnépesebb országában a parlament új épülete miatt

Áll a bál a világ legnépesebb országában a parlament új épülete miatt

Nagyszabású ünnepség keretében adta át nemrég Narendra Modi, India miniszterelnöke a parlament új épületét Új-Delhiben, az eseményt azonban az ellenzéki pártok példátlan összefogással bojkottálták. Miért váltott ki ekkora ellenállást a mintegy 120 millió dollárból megvalósult épület átadása? Nézzük, mit kell...