CTPark Tatabánya - TBN5

2800 Tatabánya, Bécsi út
Bérleti díj
5.5 – 5.9 € m2/hó
Üzemeltetés
0.83 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
32712 m2
Átadás
2023 Q2
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 5.5 – 5.9 €/m2/hó Átadás időpontja 2023 Q2
Üzemeltetés díja 0.83 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 32712 m2 Jelenleg kiadó raktár 32712 m2
Teljes raktárterület 32712 m2 Raktár neve CTPark Tatabánya - TBN5
Raktár címe 2800 Tatabánya
Bécsi út
   

CTPark Tatabánya - TBN5 információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A CTP Management Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Kelet-Közép-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 10 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 10 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, "Nagyon Jó", "Kiváló" és "Kiemelkedő" - minősítésben.

Tatabánya megyeszékhely, az 1800-as évekre visszanyúló ipari gyökerekkel. A CTPark Tatabánya része a helyi tatabányai ipari parknak. Az ipari park új csarnoka azon logisztikai és gyártóvállalatok számára épül, akiknek stratégiailag fontos a Budapest-Bécs-Pozsony kereskedelmi háromszögben való aktív részvétel, melyre a CTPark Tatabánya fekvése ideális: a kelet-nyugati M1/E75-ös autópálya és a fejlődő úthálózat révén egyaránt körülbelül egyórányi távolságra vannak Budapest, Esztergom, Győr és Székesfehérvár piacai és ipari klaszterei, csakúgy, mint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér.

A térség egyik legnagyobb erőssége a helyben és regionálisan is megtalálható, magasan képzett munkaerő. Mindezek által tökéletesen illeszkedik a 21. század dinamikus üzleti és  piaci elvárásaihoz.

A CTPark Tatabánya egy több hektáron elterülő, zöldmezős beruházás keretében megvalósult korszerű raktár- illetve elosztóközpont közel 76.000 négyzetméternyi épületegyüttessel. Ideális raktározás, áruelosztás, cross-docking és más hozzáadott értéket képviselő operáció számára ambient, szabályozott hőmérsékletet igénylő, hűtött, temperált vagy fagyasztott áru esetében egyaránt.

A park legújabb, TBN5-jelzésű, közel 33.000 négyzetméteres épülete, az M1-es autópályától  mindössze 4 km-re lévő, tatabányai ipari parkban helyezkedik el és 2023 második negyedévében kerül átadásra. Lehetőség van testre szabott, speciális igényeket kielégítő kialakítások kivitelezésére is.

Az épület kivitelezése CTSpace-sztenderdeknek megfelelően zajlik, hogy megfeleljen a globális üzleti, raktározási és áruforgalmazási igényeknek. Ezen sztenderdek révén épületeink lehetővé teszik, hogy a raktárkészlet azonnali helyi elérhetősége által a helyi és a működési igények maradéktalanul és késedelem nélkül találkozzanak. Ezen tulajdonságaik teszik ideális választássá logisztikai és elosztó tevékenységekhez valamint ellátási láncok működtetéséhez.

 

CTPark Tatabánya - TBN5 környéke

 

Tatabánya megyeszékhely, az 1800-as évekre visszanyúló ipari gyökerekkel. A CTPark Tatabánya része a helyi tatabányai ipari parknak. Az ipari park új csarnoka azon logisztikai és gyártóvállalatok számára épül, akiknek stratégiailag fontos a Budapest-Bécs- Pozsony kereskedelmi háromszögben való aktív részvétel, melyre a CTPark Tatabánya fekvése ideális: a kelet-nyugati M1/E75-ös autópálya és a fejlődő úthálózat révén egyaránt körülbelül egyórányi távolságra vannak Budapest, Esztergom, Győr és Székesfehérvár piacai és ipari klaszterei, csakúgy, mint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. A térség egyik legnagyobb erőssége a helyben és regionálisan is megtalálható magasan képzett munkaerő. Mindezekáltal tökéletesen illeszkedik a 21. század dinamikus üzleti és  piaci elvárásaihoz.

Közlekedés

  • Gépjárművel közvetlen autópálya elérés az M1 autópályáról a 61-es lehajtón kihajtva, majd dél felé haladva
  • Tatabánya felől  8402 és 8043,  Tata felől 8004 jelű autóbuszokkal 

 

CTPark Tatabánya - TBN5 elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

CTPark Tatabánya - TBN5 fejlesztője / tulajdonosa

CTP Management Hungary Kft.

 
A CTP Management Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, a CTP N.V. Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 10 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 10 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, "Nagyon Jó" és "Kiváló" minősítésben, így a vállalat méltán tudhatja magáénak a régió legfenntarthatóbb fejlesztője címet. Az amszterdami Euronext értéktőzsdén 2021. március végén végrehajtott IPO keretében a CTP 397 017 000 értékpapírt bocsátott ki részvényenként 14 eurós árfolyamon. Ezzel a vállalat piaci tőkeértéke a tőzsdére kerüléskor elérte az 5,6 milliárd eurót.

CTP Management Hungary Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

CTP Management Hungary Kft

Kapcsolattartó:

Kiss András
Senior Business Developer
+36-30-847... MUTASD

kiss_andras_050_web-575.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Reagált Karácsony Gergely az új budapesti felhőkarcolós negyedről szóló kormányzati tervekre

Reagált Karácsony Gergely az új budapesti felhőkarcolós negyedről szóló kormányzati tervekre

Karácsony Gergely főpolgármester reagált a fővárosi „mini-Dubairól” szóló hétfőn bejelentetett kormányzati tervekre. Lázár János, építési és közlekedési miniszter hétfőn ismertette, hogy a rákosrendezői rozsdaövezetben "dubaji mintájú" ingatlanfejlesztés valósulhat meg, beleértve egy 220-240 méteres felhőkarcolót is Budapesten. Karácsony Gergely, azonban szkeptikus,...