CTPark Tatabánya - TBN5

2800 Tatabánya, Bécsi út
Bérleti díj
5.5 – 5.9 € m2/hó
Üzemeltetés
0.83 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
32712 m2
Átadás
2023 Q2
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 5.5 – 5.9 €/m2/hó Átadás időpontja 2023 Q2
Üzemeltetés díja 0.83 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 32712 m2 Jelenleg kiadó raktár 32712 m2
Teljes raktárterület 32712 m2 Raktár neve CTPark Tatabánya - TBN5
Raktár címe 2800 Tatabánya
Bécsi út
   

CTPark Tatabánya - TBN5 információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A CTP Management Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Kelet-Közép-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 10 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 10 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, "Nagyon Jó", "Kiváló" és "Kiemelkedő" - minősítésben.

Tatabánya megyeszékhely, az 1800-as évekre visszanyúló ipari gyökerekkel. A CTPark Tatabánya része a helyi tatabányai ipari parknak. Az ipari park új csarnoka azon logisztikai és gyártóvállalatok számára épül, akiknek stratégiailag fontos a Budapest-Bécs-Pozsony kereskedelmi háromszögben való aktív részvétel, melyre a CTPark Tatabánya fekvése ideális: a kelet-nyugati M1/E75-ös autópálya és a fejlődő úthálózat révén egyaránt körülbelül egyórányi távolságra vannak Budapest, Esztergom, Győr és Székesfehérvár piacai és ipari klaszterei, csakúgy, mint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér.

A térség egyik legnagyobb erőssége a helyben és regionálisan is megtalálható, magasan képzett munkaerő. Mindezek által tökéletesen illeszkedik a 21. század dinamikus üzleti és  piaci elvárásaihoz.

A CTPark Tatabánya egy több hektáron elterülő, zöldmezős beruházás keretében megvalósult korszerű raktár- illetve elosztóközpont közel 76.000 négyzetméternyi épületegyüttessel. Ideális raktározás, áruelosztás, cross-docking és más hozzáadott értéket képviselő operáció számára ambient, szabályozott hőmérsékletet igénylő, hűtött, temperált vagy fagyasztott áru esetében egyaránt.

A park legújabb, TBN5-jelzésű, közel 33.000 négyzetméteres épülete, az M1-es autópályától  mindössze 4 km-re lévő, tatabányai ipari parkban helyezkedik el és 2023 második negyedévében kerül átadásra. Lehetőség van testre szabott, speciális igényeket kielégítő kialakítások kivitelezésére is.

Az épület kivitelezése CTSpace-sztenderdeknek megfelelően zajlik, hogy megfeleljen a globális üzleti, raktározási és áruforgalmazási igényeknek. Ezen sztenderdek révén épületeink lehetővé teszik, hogy a raktárkészlet azonnali helyi elérhetősége által a helyi és a működési igények maradéktalanul és késedelem nélkül találkozzanak. Ezen tulajdonságaik teszik ideális választássá logisztikai és elosztó tevékenységekhez valamint ellátási láncok működtetéséhez.

 

CTPark Tatabánya - TBN5 környéke

 

Tatabánya megyeszékhely, az 1800-as évekre visszanyúló ipari gyökerekkel. A CTPark Tatabánya része a helyi tatabányai ipari parknak. Az ipari park új csarnoka azon logisztikai és gyártóvállalatok számára épül, akiknek stratégiailag fontos a Budapest-Bécs- Pozsony kereskedelmi háromszögben való aktív részvétel, melyre a CTPark Tatabánya fekvése ideális: a kelet-nyugati M1/E75-ös autópálya és a fejlődő úthálózat révén egyaránt körülbelül egyórányi távolságra vannak Budapest, Esztergom, Győr és Székesfehérvár piacai és ipari klaszterei, csakúgy, mint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. A térség egyik legnagyobb erőssége a helyben és regionálisan is megtalálható magasan képzett munkaerő. Mindezekáltal tökéletesen illeszkedik a 21. század dinamikus üzleti és  piaci elvárásaihoz.

Közlekedés

  • Gépjárművel közvetlen autópálya elérés az M1 autópályáról a 61-es lehajtón kihajtva, majd dél felé haladva
  • Tatabánya felől  8402 és 8043,  Tata felől 8004 jelű autóbuszokkal 

 

CTPark Tatabánya - TBN5 elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

CTPark Tatabánya - TBN5 fejlesztője / tulajdonosa

CTP Management Hungary Kft.

 
A CTP Management Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, a CTP N.V. Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 10 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 10 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, "Nagyon Jó" és "Kiváló" minősítésben, így a vállalat méltán tudhatja magáénak a régió legfenntarthatóbb fejlesztője címet. Az amszterdami Euronext értéktőzsdén 2021. március végén végrehajtott IPO keretében a CTP 397 017 000 értékpapírt bocsátott ki részvényenként 14 eurós árfolyamon. Ezzel a vállalat piaci tőkeértéke a tőzsdére kerüléskor elérte az 5,6 milliárd eurót.

CTP Management Hungary Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

CTP Management Hungary Kft

Kapcsolattartó:

Kiss András
Senior Business Developer
+36-30-847... MUTASD

kiss_andras_050_web-575.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Hosszú távú megállapodást írt alá a Lindab zöld acél szállítmányra

Hosszú távú megállapodást írt alá a Lindab zöld acél szállítmányra

A Lindab már korábban bejelentette, hogy közel nulla CO₂-kibocsátású acélt vásárol az H2 Green Steel-től. A két vállalat azóta a korábbi megállapodást egy 7 éves szállítási szerződéssé alakította, amelynek szállításai 2026-ban kezdődnek. A szerződés által lefedett teljes mennyiség 159 000...