CTPark Budapest West - BIA4

2051 Biatorbágy, Mészárosok út 6
Bérleti díj
4.75 – 4.75 € m2/hó
Üzemeltetés
0.69 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
27467 m2
Átadás
2022 Q1
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 4.75 – 4.75 €/m2/hó Átadás időpontja 2022 Q1
Üzemeltetés díja 0.69 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 27467 m2 Jelenleg kiadó raktár 27467 m2
Teljes raktárterület 27900 m2 Raktár neve CTPark Budapest West - BIA4
Raktár címe 2051 Biatorbágy
Mészárosok út 6
   

CTPark Budapest West - BIA4 információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A CTP Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 9 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 6,6 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, very good és excellent minősítésben

A CTPark Budapest West legújabb épületei igazi 21. századi szellemben került kialakításra, a dinamikus piac szereplőinek számára. Az ingatlan kereskedelmi és logisztikai tekintetben is kiemelkedően kedvező, stratégiai lokációval rendelkezik, mind az M1 autópálya közelsége, mind az M0 körgyűrű, valamint Budapest közelsége is könnyen megközelíthetővé teszi. Fentieknek köszönhetően Magyarországon, mind kelet-közép-európai régióban folytatott üzleti tevékenységhez kiváló bázist nyújt az üzleti tevékenységhez.

A CTPark Budapest West egy 76 hektáron elterülő, zöldmezős beruházás keretében megvalósult korszerű raktár- illetve elosztóközpont 202 000 négyzetméternyi épületegyüttessel. Ideális raktározás, áruelosztás, cross-docking és más hozzáadott értéket képviselő operáció számára ambient, szabályzott hőmérsékletet igénylő, hűtött, temperált vagy fagyasztott áru esetében egyaránt.

A park legújabb, közel 28.000 négyzetméteres épülete, az M1 és az 1. számú főút közötti területen 2022 első negyedévében kerül átadásra. Lehetőség van testre szabott, speciális igényeket kielégítő kialakítások kivitelezésére is.

Az épület kivitelezése CTSpace sztenderdek szerint zajlik, hogy megfeleljen a globális üzleti, raktározási és áruforgalmazási igényeknek. Ezen sztenderdek révén épületeink lehetővé teszik, hogy a raktárkészlet azonnali helyi elérhetősége által a helyi és a működési igények maradéktalanul és késedelem nélkül találkozzanak. Ezen tulajdonságaik teszik ideális választássá logisztikai és elosztó tevékenységekhez valamint ellátási láncok működtetéséhez.

 

Közlekedés

Az épület megközelíthető az 1. számú főúton keresztül  mind az M0 körgyűrű és az M1 autópályáról valamint jelenleg buszmegálló építése van folyamatban közvetlen a park bejárata előtt.

 

CTPark Budapest West - BIA4 elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

CTPark Budapest West - BIA4 fejlesztője / tulajdonosa

CTP Management Hungary Kft.

 
A CTP Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. 9 országban rendelkezik érdekeltséggel, és több mint 6,6 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet. A vállalat által kezelt ingatlanportfólió mérete 2023 végéig várhatóan eléri a 10 millió m²-t. A teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkező vállalat méltán tudhatja magáénak a régió legfenntarthatóbb fejlesztője címet, és várhatóan már 2021-ben eléri a karbonsemleges működést. Az amszterdami Euronext értéktőzsdén 2021. március végén végrehajtott IPO keretében a CTP 397 017 000 értékpapírt bocsátott ki részvényenként 14 eurós árfolyamon. Ezzel a vállalat piaci tőkeértéke a tőzsdére kerüléskor elérte az 5,6 milliárd eurót.

CTP Management Hungary Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

CTP Management Hungary Kft.

Kapcsolattartó:

Kovács Balázs
Senior Business Developer
+36-30-259... MUTASD

balazs_kovacs_ant_3502_dark_smll-415.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Grandiózus tervek láttak napvilágot: sportparadicsom lesz a Pilisből

Grandiózus tervek láttak napvilágot: sportparadicsom lesz a Pilisből

Az ország leglátogatottabb erdős területeit kezelő Pilisi Parkerdő az aktív kikapcsolódást segítő fejlesztéseket valósít meg a következő időszakban. Javul az erdei kerékpáros-infrastruktúra, új elemekkel bővül a Nagyvillám-sípálya és további parkolóhelyek létesülnek a népszerű kirándulóhelyek meglévő, ám jelenleg túlzsúfolt parkolóiban.