Király u 40. Ingatlanforgalmazó Kft.

Céginformáció

Király u 40. Ingatlanforgalmazó Kft.

• A TriHolding csoport 2000 óta van jelen a közép- és kelet-európai ingatlanpiacon, az eltelt évek alatt a térség egyik vezető ingatlanfejlesztési csoportjává fejlődött. A TriHolding változatos portfólióval rendelkezik: a lakóingatlan-fejlesztésektől kezdve a hoteleken és irodákon át a logisztikai célokat szolgáló ingatlanokig.

• Az eddig megvalósult TriHolding projektek kiemelkedő profitot és értéknövekedést, valamint elismerést eredményeztek, ezenkívül a minőségnek, szakszerűségnek és megbízhatóságnak köszönhetően kitűnő hírnévnek örvendenek. A magas színvonalú beruházásokat számos szakmai díjjal is jutalmazták.

• A TriHolding mindig is úttörője volt az ingatlanpiacnak. Az elmúlt 15 év alatt teljesen új koncepciót alakított ki, és olykor új városrészeket hozott létre, az elsők között valósított meg belvárosi fejlesztéseket, mindemellett különös figyelmet fordítva a műemlék jellegű házak rekonstrukciójára, megóvására is. Többek között a Cézár-Ház, a Kleopátra-Ház, a Római Kert, a Marina Part, a Heléna-Ház, a Király udvar, Léda-Ház, a Ház a Szinyei Merse utcában és a Gozsdu udvar épületegyüttesek fejlesztője is a TriHolding volt. Ám a TriHolding nemcsak az ingatlanpiacon, hanem a szolgáltatási szektorban, így a személy-és vagyonvédelemben, a takarítói üzletágban, valamint a távközlési piacon is jelen van, folyamatosan figyelemmel kísérve a szolgáltatások területén jelentkező újabb befektetési lehetőségeket. A TriHolding a közelmúltban kiterjesztette tevékenységét, így Magyarország mellett már Romániában is aktív szereplője a fejlesztéseknek.

Király u 40. Ingatlanforgalmazó Kft. fejlesztései

Kapcsolat

Király u 40. Ingatlanforgalmazó Kft.

Portfolio Ingatlan
Már csak az idei évet kell kibírni, jövőre jöhet az építőipar fellendülése

Már csak az idei évet kell kibírni, jövőre jöhet az építőipar fellendülése

Továbbra is kihívásokkal küzd az építőipar, és ez nem csak Magyarországon van így. Tavaly az Euroconstruct felmérésébe bevont 19 ország építési teljesítménye 1,4%-kal esett vissza, ami jobb ugyan az előzetes várakozásoknál, de év végéig még folytatódhat a negatív tendencia. A...