Airport City Business Park

2220 Vecsés, Üllői út 807.
Bérleti díj
5,5 € m2/hó
0 HUF m2/hó
Üzemeltetés
1,3 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
2000 m2
Átadás
2022. okt
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 5.5 – 0 €/m2/hó Átadás időpontja 2022. okt
Üzemeltetés díja 1,3 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Jelenleg kiadó raktár 2000 m2 Teljes raktárterület 53000 m2
Raktár neve Airport City Business Park Raktár címe 2220 Vecsés
Üllői út 807.

Airport City Business Park információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

Az AIRPORT CITY vonzerőt jelent azon logisztikai cégeknek, valamint a kereskedelem területén tevékenykedő hazai és nemzetközi vállalatoknak, melyek számára egyaránt fontos a Ferihegyi repülőtér közelsége és a centrum könnyű elérhetősége.

Az összesen 72.000 m2 fejleszthető területtel rendelkező, jelenleg 7 épület - ”C”, ”D”, ”E”, ”F”, "G", "H" "I"- működik.

Az Airport City Logisztikai Parkban 2008 végén nyitott meg az 1. sz Reptéri Vámhivatal irodája, mely hétköznap 8.00-18.00 teljeskörű vámszolgáltatást nyújt az ügyfelek részére.

RAKTÁRAK: A fejlesztés sajátossága a könnyen formázható, ügyfélbarát műszaki felszereltségnek köszönhetően az Airport City logisztikai park fejlesztési sajátossága, hogy 600 m2-től több tízezer m2-es raktárcsarnokai minden komplex igényt kielégítenek, melyek akár speciális raktárigények kielégítésére hűtött, temperált egységek és veszélyes áruk fo­gadására is alkalmas modulok telepítését is lehetővé teszik. A 11,4 m-es belmagassággal rendelkező, 6,5 t padlóterheléssel kialakított igény szerinti ipari kapuszámmal, cross-docking és raktárfelosztási lehetőséggel hatékony üzletmenetet biztosítunk bérlőink számára.

IRODÁK ÉS KISZOLGÁLÓHELYISÉGEK: a légkondicionált irodák a 2. és 3. emeleten találhatóak, kiszolgálóhelyiségek (porta, öltöző, zuhanyzó, wc stb.) kialakítására a földszinten és 1. emeleten van lehetőség

PARKOLÓ: gépjármű és kamionparkoló a park területén

 

Airport City Business Park környéke

 

Az Airport City Business Park Budapest határánál található: a repülőtérre vezető út és az Üllői út elágazásához közel, a Liszt Ferenc repülőtér mindkét termináljától 5 percre, közvetlen kapcsolattal az M0 és az M4 autópályához.2220 Vecsés, Üllői út 807.

Airport City Business Park elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Airport City Business Park fejlesztője / tulajdonosa

Wing Zrt.

 
A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, a piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.

Wing Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Wing Zrt.

Kapcsolattartó:

Matesz Benjámin
értékesítő
+36-70-658... MUTASD

Kereskedő foto

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Áll a bál a világ legnépesebb országában a parlament új épülete miatt

Áll a bál a világ legnépesebb országában a parlament új épülete miatt

Nagyszabású ünnepség keretében adta át nemrég Narendra Modi, India miniszterelnöke a parlament új épületét Új-Delhiben, az eseményt azonban az ellenzéki pártok példátlan összefogással bojkottálták. Miért váltott ki ekkora ellenállást a mintegy 120 millió dollárból megvalósult épület átadása? Nézzük, mit kell...