RaktárAD Alsónémedi

2351 Alsónémedi,
Bérleti díj
m2/hó
330000 – 400000 HUF m2/hó
Jelenleg kiadó raktárterület
15000 m2
Átadás
2022. szept
Min. bérleti idő
hónap
ADATOK
Átadás időpontja 2022. szept Összes kiadható raktárterület 15000 m2
Jelenleg kiadó raktár 15000 m2 Teljes raktárterület 19000 m2
Raktár neve RaktárAD Alsónémedi Raktár címe 2351 Alsónémedi

RaktárAD Alsónémedi információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A RaktárAD belga és magyar tulajdonosai, a korábban Nagytarcsán megvalósult, közel 50 000 m2-es projektek után Alsónémedin fogtak munkába.

Az új raktárcsarnokokat úgy álmodtuk meg, hogy a természet szomszédságában bármilyen ipari felhasználásra ideális lehetőséget teremtsenek a vállalkozó szelleműeknek, akár telephelyet, raktárat, műhelyet vagy irodát szeretnének kialakítani azokban.

A fókuszba Alsónémedin is a KKV szektor igényei szerint kialakított modern, tágas, kiváló ár/érték arányú ipari csarnokok építése került, melyekben jelentősen eltérő műszaki igényeknek megfelelő alegységek  vásárolhatók 160-2000 m2-ig.

A teljes beruházás mintegy 47 000 m2-en valósul meg.

 

RaktárAD Alsónémedi környéke

 

Az újabb projekt helyszíne Alsónémedi, mondhatni még szűz terület a nagyobb ipari fejlesztésekhez. Ezt bizonyítja a festői, arborétumi környezet, ahol fenyők és hársfák tornyosulnak az épületek közvetlen közelében, bőséges árnyékkal ellátva a parkolókat és zöld lombukkal megnyutatva az emberi lelkeket.

Közlekedés

Alsónémedi északi ipari övezetében, az 5-ös főút mentén, az M0-ás és az M5-ös autópálya közvetlen közelében helyezkedik el.

A kiváló megközelíthetőség és a saját körforgalomhoz csatlakozó széles utak, kitűnő logisztikai adottságokat adnak az eddig felfedezetlen lokációnak.

RaktárAD Alsónémedi elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

RaktárAD Alsónémedi fejlesztője / tulajdonosa

RaktárAD Ingatlanfejlesztő Kft.

 
Minden egy réttel kezdődött…

De nem is akármilyen réttel!

Ez a rét – amely később első projekt helyszínünk lett – egy magyar és egy belga üzletember találkozását idézte elő. A találkozásból hamarosan egy szövetség jött létre és a szövetségből egy ipari ingatlanfejlesztő cég emelkedett fel.

Ez lett a RakárAD, ami kifejezetten a KKV szektor számára fejleszt eladásra raktárcsarnokokat. Az elmúlt 6 év alatt több mint 100 000 négyzetméternyi épületet építettünk fel a semmiből, amelyek számos hazai cégnek adnak otthont. Így nem csak csarnok és logisztikai egységeket építünk, hanem a magyar társadalmat és gazdaságot is támogatjuk munkahelyek teremtésével.

A számos sikeres projektet a cégcsoport projektmenedzser cége, a HAD Consult projektvezető teamje támogatja kiváló szakemberein keresztül.

RaktárAD Ingatlanfejlesztő Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

WLP AIRPORT

Kapcsolattartó:

Kindle Szabolcs
értékesítő
+36-20-411... MUTASD

Kereskedő foto

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Áll a bál a világ legnépesebb országában a parlament új épülete miatt

Áll a bál a világ legnépesebb országában a parlament új épülete miatt

Nagyszabású ünnepség keretében adta át nemrég Narendra Modi, India miniszterelnöke a parlament új épületét Új-Delhiben, az eseményt azonban az ellenzéki pártok példátlan összefogással bojkottálták. Miért váltott ki ekkora ellenállást a mintegy 120 millió dollárból megvalósult épület átadása? Nézzük, mit kell...