HelloParks Páty

2071 Páty, Sasfészek-tó pihenőhely köz 1
Bérleti díj
4.95 – 4.95 € m2/hó
Üzemeltetés
0.65 €/
0.65 HUF/
Jelenleg kiadó raktárterület
58000 m2
Zöld minősítés
BREEAM New Construction
Átadás
2023 Q1
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 4.95 – 4.95 €/m2/hó Átadás időpontja 2023 Q1
Üzemeltetés díja 0.65 €/hó - 0.65 HUF/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 58000 m2 Jelenleg kiadó raktár 58000 m2
Teljes raktárterület 354000 m2 Raktár neve HelloParks Páty
Zöld minősítés BREEAM New Construction Raktár címe 2071 Páty
Sasfészek-tó pihenőhely köz 1

HelloParks Páty információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

97 hektáros területen elhelyezkedő HelloParks Páty, Budapest nyugati részén, az M0-ás autópálya mentén fekszik, és mindössze 6 km-re található az M0 csomóponttól, ami miatt a park vonzó az országos és nemzetközi közlekedésre egyaránt.

A 58 ezer négyzetméteres első ütemben a minimális bérbe vehető terület 3 500 négyzetméter. A telken összesen 354 ezer négyzetméternyi raktár- és ipari terület kialakítására van lehetőség. A tervezett, egyenként 16 – 62 ezer négyzetméter közötti alapterületű, modern kialakítású létesítmények a BREEAM fenntarthatósági szabvány előírásai szerint kerülnek fejlesztésre. Mindezek mellett kikapcsolódást segítő szabadidős- és közösségi szolgáltatások is megtalálhatóak lesznek az élhető, emberközpontú logisztikai parkban.

 

Közlekedés

A Park Budapest nyugati részén található, az egyik legfejlettebb ipari régióban, nem messze a városközponttól. A csomópont az M0-ás autópálya mentén, a 22-es kilométerkőnél fekszik és mindössze 6 km-re található az M0 csomóponttól, ami miatt a park vonzó hely a helyi, országos és nemzetközi közlekedésre.

HelloParks Páty elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

HelloParks Páty fejlesztője / tulajdonosa

HelloParks Management Kft.

 
A HelloParks Magyarország vezető ingatlanfejlesztője, a Futureal-csoport tagja. Ipari ingatlanfejlesztő és befektető vállalatként az a célunk, hogy a raktározási igények rohamos bővülésével dinamikusan növekvő iparág egyik vezető szereplőjévé lépjünk elő először Magyarországon, majd régiónkban is, hozzájárulva ahhoz, hogy hazánk valódi regionális logisztikai központtá válhasson.
Mindebben a Futureal-csoport évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodhatunk. A régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalataként, valamint Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között jegyzett cégcsoport portfóliója alapítása óta több mint 180, összesen 3 millió m2 bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projekttel bővült, több mint 5 milliárd euró értékben.
A HelloParks ipari parkjai a kedvező bérleti díj és a rugalmas feltételek mellett teljes körű. versenyképes szolgáltatási csomagot kínálnak. Elsőként Budapest környéki, majd vidéki megaparkok fejlesztését tervezzük, ahol raktározási és könnyűipari gyártási tevékenység is végezhető. A lehető leghatékonyabb és korlátlan növekedési lehetőséget nyújtó ipari ingatlanokat fejlesztünk a legkedvezőbb áron. A modern, környezetbarát és energiahatékony létesítmények pedig IoT- és okosmegoldásokat is nyújtani fognak. Magasan képzett, tapasztalt szakembergárdával várjuk bérlőinket, akik nemzetközi standardok szerint végzik munkájukat, a legmodernebb technológiákat alkalmazva a terület-akvizíciótól a kivitelezésen át az üzemeltetésig.

HelloParks Management Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Óriási előnyben vannak a rozsdaövezetekben új lakást vásárlók!

Óriási előnyben vannak a rozsdaövezetekben új lakást vásárlók!

Törhetik a fejüket a zöldövezetben épülő lakóparkok beruházói. Két éve, hogy bejelentésre került a kormány rozsdaövezeti akció terve, de a verseny most élesedik majd igazán. A„zöldövezeti” hívószón kívül, milyen további előnyöket tudnak majd ezek a fejlesztések, az elsőre rosszul hangzó,...