HelloParks Páty

2071 Páty, Sasfészek-tó pihenőhely köz 1
Bérleti díj
4.75 – 4.75 € m2/hó
Üzemeltetés
0.65 €/
0.65 HUF/
Jelenleg kiadó raktárterület
58000 m2
Zöld minősítés
BREEAM Excellent
Átadás
2022 Q3
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 4.75 – 4.75 €/m2/hó Átadás időpontja 2022 Q3
Üzemeltetés díja 0.65 €/hó - 0.65 HUF/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 58000 m2 Jelenleg kiadó raktár 58000 m2
Teljes raktárterület 354000 m2 Raktár neve HelloParks Páty
Zöld minősítés BREEAM Excellent Raktár címe 2071 Páty
Sasfészek-tó pihenőhely köz 1

HelloParks Páty információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

 97 hektáros területen elhelyezkedő HelloParks Páty, Budapest nyugati részén, az M0-ás autópálya mentén fekszik, és mindössze 6 km-re található az M0 csomóponttól, ami miatt a park vonzó az országos és nemzetközi közlekedésre egyaránt.

A telken összesen 354 ezer négyzetméternyi raktár- és ipari terület kialakítására van lehetőség. A 58 ezer négyzetméteres első ütemben a minimális bérbe vehető terület 3 300 négyzetméter, a következő ütemben pedig akár 500 négyzetméteres, a BREEAM fenntarthatósági szabvány előírásait teljesítő bérleményeket is kínálunk majd. A tervezett, egyenként 16 – 62 ezer négyzetméter közötti alapterületű, modern kialakítású létesítmények mellett a kikapcsolódást segítő szabadidős- és közösségi szolgáltatások is megtalálhatóak lesznek az élhető, emberközpontú logisztikai parkban.

 

Közlekedés

A Park Budapest nyugati részén található, az egyik legfejlettebb ipari
régióban, nem messze a városközponttól. A csomópont az M0-ás autópálya mentén, a 22-es kilométerkőnél fekszik és mindössze 6 km-re található az M0 csomóponttól, ami miatt a park vonzó hely a helyi, országos és nemzetközi közlekedésre.

HelloParks Páty elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

HelloParks Páty fejlesztője / tulajdonosa

HelloParks Management Kft.

 
A HelloParks Magyarország vezető ingatlanfejlesztője, a Futureal-csoport tagja. Ipari ingatlanfejlesztő és befektető vállalatként az a célunk, hogy a raktározási igények rohamos bővülésével dinamikusan növekvő iparág egyik vezető szereplőjévé lépjünk elő először Magyarországon, majd régiónkban is, hozzájárulva ahhoz, hogy hazánk valódi regionális logisztikai központtá válhasson.
Mindebben a Futureal-csoport évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodhatunk. A régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalataként, valamint Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között jegyzett cégcsoport portfóliója alapítása óta több mint 180, összesen 3 millió m2 bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projekttel bővült, több mint 5 milliárd euró értékben.
A HelloParks ipari parkjai a kedvező bérleti díj és a rugalmas feltételek mellett teljes körű. versenyképes szolgáltatási csomagot kínálnak. Elsőként Budapest környéki, majd vidéki megaparkok fejlesztését tervezzük, ahol raktározási és könnyűipari gyártási tevékenység is végezhető. A lehető leghatékonyabb és korlátlan növekedési lehetőséget nyújtó ipari ingatlanokat fejlesztünk a legkedvezőbb áron. A modern, környezetbarát és energiahatékony létesítmények pedig IoT- és okosmegoldásokat is nyújtani fognak. Magasan képzett, tapasztalt szakembergárdával várjuk bérlőinket, akik nemzetközi standardok szerint végzik munkájukat, a legmodernebb technológiákat alkalmazva a terület-akvizíciótól a kivitelezésen át az üzemeltetésig.

HelloParks Management Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Grandiózus tervek láttak napvilágot: sportparadicsom lesz a Pilisből

Grandiózus tervek láttak napvilágot: sportparadicsom lesz a Pilisből

Az ország leglátogatottabb erdős területeit kezelő Pilisi Parkerdő az aktív kikapcsolódást segítő fejlesztéseket valósít meg a következő időszakban. Javul az erdei kerékpáros-infrastruktúra, új elemekkel bővül a Nagyvillám-sípálya és további parkolóhelyek létesülnek a népszerű kirándulóhelyek meglévő, ám jelenleg túlzsúfolt parkolóiban.