HelloParks Maglód

2234 Maglód,
Bérleti díj
4.75 – 4.75 € m2/hó
Üzemeltetés
0.65 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
46000 m2
Zöld minősítés
BREEAM
Átadás
2021 Q4
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 4.75 – 4.75 €/m2/hó Átadás időpontja 2021 Q4
Üzemeltetés díja 0.65 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 46000 m2 Jelenleg kiadó raktár 46000 m2
Teljes raktárterület 46000 m2 Raktár neve HelloParks Maglód
Zöld minősítés BREEAM Raktár címe 2234 Maglód

HelloParks Maglód információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

Az első ütem egy közel 46 ezer négyzetméteres létesítménynek ad otthont. A telken a továbbiakban felépítendő ipari és logisztikai központban összesen 193 ezer négyzetméternyi, a BREEAM fenntarthatósági szabvány előírásait teljesítő csarnoképület kap majd helyet, melyek közül a legkisebb 26 ezer, a legnagyobb akár 60 ezer négyzetméteres is lehet. Az első ütem 46 000 m2 legkisebb bérbe vehető területe 3300 négyzetméter, az ennél kisebb területet igénylő bérlőket a második épülettel szolgáljuk ki 500 m2-től.

A modern kialakítású létesítmények mellett a kikapcsolódást segítő szabadidős- és közösségi szolgáltatások is megtalálhatóak lesznek az élhető, emberközpontú logisztikai parkban.

 

Közlekedés

46 hektáron elterülő ipari és logisztikai központunk Budapest keleti agglomerációjának ipari zónájában, Maglódon található. Az M0-ás körgyűrű, az M4-es és az M5-ös autópályák, illetve a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében helyezkedik el.

HelloParks Maglód elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

HelloParks Maglód fejlesztője / tulajdonosa

HelloParks Management Kft.

 
A HelloParks Magyarország vezető ingatlanfejlesztője, a Futureal-csoport tagja. Ipari ingatlanfejlesztő és befektető vállalatként az a célunk, hogy a raktározási igények rohamos bővülésével dinamikusan növekvő iparág egyik vezető szereplőjévé lépjünk elő először Magyarországon, majd régiónkban is, hozzájárulva ahhoz, hogy hazánk valódi regionális logisztikai központtá válhasson.
Mindebben a Futureal-csoport évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodhatunk. A régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalataként, valamint Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között jegyzett cégcsoport portfóliója alapítása óta több mint 180, összesen 3 millió m2 bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projekttel bővült, több mint 5 milliárd euró értékben.
A HelloParks ipari parkjai a kedvező bérleti díj és a rugalmas feltételek mellett teljes körű. versenyképes szolgáltatási csomagot kínálnak. Elsőként Budapest környéki, majd vidéki megaparkok fejlesztését tervezzük, ahol raktározási és könnyűipari gyártási tevékenység is végezhető. A lehető leghatékonyabb és korlátlan növekedési lehetőséget nyújtó ipari ingatlanokat fejlesztünk a legkedvezőbb áron. A modern, környezetbarát és energiahatékony létesítmények pedig IoT- és okosmegoldásokat is nyújtani fognak. Magasan képzett, tapasztalt szakembergárdával várjuk bérlőinket, akik nemzetközi standardok szerint végzik munkájukat, a legmodernebb technológiákat alkalmazva a terület-akvizíciótól a kivitelezésen át az üzemeltetésig.

HelloParks Management Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

HelloParks Management Kft.

Kapcsolattartó:

Pozderka István
Üzletfejlesztési Igazgató
+36-70-654... MUTASD

pozderka_istvan_02-905.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Sokan nem is tudják, mennyi pénzt és energiát megtudnának spórolni azzal, ha csak egy kicsit is racionalizálnák a tevékenységeiket – igaz ez emberre és vállalatra egyaránt. Az energia megtakarítása ráadásul nemcsak a cégeknek jelent költségcsökkentést, hanem környezetvédelmi szempontból bolygónk káros...