HelloParks Fót

2151 Fót, Telkes Mária út
Bérleti díj
4,95 – 4,95 € m2/hó
Üzemeltetés
0,65 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
45000 m2
Zöld minősítés
BREEAM
Átadás
2022. ápr
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 4.95 – 4.95 €/m2/hó Átadás időpontja 2022. ápr
Üzemeltetés díja 0,65 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 45000 m2 Jelenleg kiadó raktár 45000 m2
Teljes raktárterület 45000 m2 Raktár neve HelloParks Fót
Zöld minősítés BREEAM Raktár címe 2151 Fót
Telkes Mária út

HelloParks Fót információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A HelloParks Fót első ütemében egy több mint 45 ezer négyzetméteres raktárépületet adnak át. A telken összesen 330 ezer négyzetméternyi raktár- és ipari terület kialakítására van lehetőség, ahová logisztikai szolgáltatókat, könnyűipari gyártókat és összeszerelő vállalkozásokat is várnak, de a speciális igényekkel rendelkező cégek számára is kínálnak megoldásokat. Budapest közelsége miatt a park a városi disztribúciót végző szolgáltatók számára is ideális. Az első épületnél a minimális bérbe vehető terület 3.500 négyzetméter, a következő ütemben pedig akár 500-1.000 négyzetméteres bérleményeket is kínálnak majd, így kisebb vállalatok számára is jó megoldás lehet. A HelloParks szolgáltatásának különlegessége, hogy bérlői számára az ipari parkon belüli korlátlan növekedési lehetőséget biztosít, a vállalatnak tehát nem kell új helyszínre költöznie, ha a későbbiekben nagyobb területre lenne szüksége.

A tervezett, egyenként 24-46 ezer négyzetméter közötti alapterületű, modern kialakítású létesítmények közös jellemzője, hogy teljesen új építésűek, tereik rugalmasan alakíthatók, az energiahatékonyságot és a környezetkímélő üzemeltetést biztosító okos megoldások révén pedig teljesítik majd a BREEAM fenntarthatósági szabvány előírásait. A környezettudatosság jegyében a bérlők számára elektromos autótöltő és az ipari parkon belüli közlekedéshez bérelhető elektromos golfautó is rendelkezésére áll.

A bérlők kényelmét és a gördülékeny munkamenetet az ipari park központjában bérelhető exkluzív irodák és tárgyalók, a recepció, a postakezelés, a helyszínen működő kávézó és catering szolgáltatás biztosítja majd. A fentiek mellett 24 órás műszaki készenléttel, teljeskörű épületfenntartással és karbantartással várják a bérlőket. A bérleti díjban minden karbantartási, eseti javítási és felújítási költség benne van, így a kiadások tökéletesen tervezhetők, a bérlőket garantáltan nem éri meglepetés. 

A bérlők munkavállalóinak igényeit szem előtt tartva, a kikapcsolódást segítő szabadidős- és közösségi szolgáltatások - például teqball asztal, céges rendezvényekhez ingyenesen igénybe vehető grillező - is megtalálhatóak lesznek az élhető, emberközpontú logisztikai parkban, ezzel is támogatva a területen működő vállalatok munkaerő-toborzó és -megtartó tevékenységét.

A HelloParks magasan képzett, tapasztalt, empatikus és rugalmas szakembergárdával várja bérlőit. A csapat tagjai hatékony, transzparens, nemzetközi standardok szerint végzik munkájukat, a legmodernebb technológiákat alkalmazva a terület-akvizíciótól a kivitelezésen át az üzemeltetésig. Minden esetben a bérlők érdekeit szem előtt tartva, legjobb tudásuk szerint segítik a kivitelezési, átalakítási munkákat, hogy időben, minőségben és árban is a lehető legjobbat tudják nyújtani.

 

Közlekedés

Versenyképes lokációban, termelő és logisztikai vállalkozások számára ideális helyszínen, Budapest szomszédságában, az M0 autóút és az M3 autópálya csomópontja mellett, Fóton fejleszti a HelloParks Magyarország egyik legnagyobb és legmodernebb ipari és logisztikai központját. A 76 hektáros területen zöldmezős beruházás keretében környezettudatos, energiatakarékos, fenntartható épületkomplexum kap majd helyet, az első létesítmény 2021-ben készül majd el.

HelloParks Fót elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

HelloParks Fót fejlesztője / tulajdonosa

HelloParks Management Kft.

 
A HelloParks Magyarország vezető ingatlanfejlesztője, a Futureal-csoport tagja. Ipari ingatlanfejlesztő és befektető vállalatként az a célunk, hogy a raktározási igények rohamos bővülésével dinamikusan növekvő iparág egyik vezető szereplőjévé lépjünk elő először Magyarországon, majd régiónkban is, hozzájárulva ahhoz, hogy hazánk valódi regionális logisztikai központtá válhasson.
Mindebben a Futureal-csoport évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodhatunk. A régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalataként, valamint Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között jegyzett cégcsoport portfóliója alapítása óta több mint 180, összesen 3 millió m2 bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projekttel bővült, több mint 5 milliárd euró értékben.
A HelloParks ipari parkjai a kedvező bérleti díj és a rugalmas feltételek mellett teljes körű. versenyképes szolgáltatási csomagot kínálnak. Elsőként Budapest környéki, majd vidéki megaparkok fejlesztését tervezzük, ahol raktározási és könnyűipari gyártási tevékenység is végezhető. A lehető leghatékonyabb és korlátlan növekedési lehetőséget nyújtó ipari ingatlanokat fejlesztünk a legkedvezőbb áron. A modern, környezetbarát és energiahatékony létesítmények pedig IoT- és okosmegoldásokat is nyújtani fognak. Magasan képzett, tapasztalt szakembergárdával várjuk bérlőinket, akik nemzetközi standardok szerint végzik munkájukat, a legmodernebb technológiákat alkalmazva a terület-akvizíciótól a kivitelezésen át az üzemeltetésig.

HelloParks Management Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

HelloParks Management Kft.

Kapcsolattartó:

Pozderka István
Üzletfejlesztési Igazgató
+36-70-654... MUTASD

pozderka_istvan2-220.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Óriási előnyben vannak a rozsdaövezetekben új lakást vásárlók!

Óriási előnyben vannak a rozsdaövezetekben új lakást vásárlók!

Törhetik a fejüket a zöldövezetben épülő lakóparkok beruházói. Két éve, hogy bejelentésre került a kormány rozsdaövezeti akció terve, de a verseny most élesedik majd igazán. A„zöldövezeti” hívószón kívül, milyen további előnyöket tudnak majd ezek a fejlesztések, az elsőre rosszul hangzó,...