HelloParks Fót

2151 Fót, Telkes Mária út
Bérleti díj
4.75 – 4.75 € m2/hó
Üzemeltetés
0.65 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
46000 m2
Zöld minősítés
BREEAM
Átadás
2022 Q1
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 4.75 – 4.75 €/m2/hó Átadás időpontja 2022 Q1
Üzemeltetés díja 0.65 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 46000 m2 Jelenleg kiadó raktár 46000 m2
Teljes raktárterület 46000 m2 Raktár neve HelloParks Fót
Zöld minősítés BREEAM Raktár címe 2151 Fót
Telkes Mária út

HelloParks Fót információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A 76 hektáros területen zöldmezős beruházás keretében környezettudatos, energiatakarékos, fenntartható épületkomplexum kap majd helyet, az első létesítmény 2021-ben készül majd el.

A HelloParks Fót első ütemében egy több mint 45 ezer négyzetméteres raktárépületet adnak át. A telken összesen 330 ezer négyzetméternyi raktár- és ipari terület kialakítására van lehetőség, ahová logisztikai szolgáltatókat, könnyűipari gyártókat és összeszerelő vállalkozásokat is várnak, de a speciális igényekkel rendelkező cégek számára is kínálnak megoldásokat. Budapest közelsége miatt a park a városi disztribúciót végző szolgáltatók számára is ideális. Az első épületnél a minimális bérbe vehető terület 3300 négyzetméter, a következő ütemben pedig akár 500 négyzetméteres bérleményeket is kínálnak majd, így kisebb vállalatok számára is jó megoldás lehet. A HelloParks szolgáltatásának különlegessége, hogy bérlői számára az ipari parkon belüli korlátlan növekedési lehetőséget biztosít, a vállalatnak tehát nem kell új helyszínre költöznie, ha a későbbiekben nagyobb területre lenne szüksége.

 

Közlekedés

Versenyképes lokációban, termelő és logisztikai vállalkozások számára ideális helyszínen, Budapest szomszédságában, az M0 autóút és az M3 autópálya csomópontja mellett, Fóton fejleszti a HelloParks Magyarország egyik legnagyobb és legmodernebb ipari és logisztikai központját. 

HelloParks Fót elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

HelloParks Fót fejlesztője / tulajdonosa

HelloParks Management Kft.

 
A HelloParks Magyarország vezető ingatlanfejlesztője, a Futureal-csoport tagja. Ipari ingatlanfejlesztő és befektető vállalatként az a célunk, hogy a raktározási igények rohamos bővülésével dinamikusan növekvő iparág egyik vezető szereplőjévé lépjünk elő először Magyarországon, majd régiónkban is, hozzájárulva ahhoz, hogy hazánk valódi regionális logisztikai központtá válhasson.
Mindebben a Futureal-csoport évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodhatunk. A régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalataként, valamint Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között jegyzett cégcsoport portfóliója alapítása óta több mint 180, összesen 3 millió m2 bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projekttel bővült, több mint 5 milliárd euró értékben.
A HelloParks ipari parkjai a kedvező bérleti díj és a rugalmas feltételek mellett teljes körű. versenyképes szolgáltatási csomagot kínálnak. Elsőként Budapest környéki, majd vidéki megaparkok fejlesztését tervezzük, ahol raktározási és könnyűipari gyártási tevékenység is végezhető. A lehető leghatékonyabb és korlátlan növekedési lehetőséget nyújtó ipari ingatlanokat fejlesztünk a legkedvezőbb áron. A modern, környezetbarát és energiahatékony létesítmények pedig IoT- és okosmegoldásokat is nyújtani fognak. Magasan képzett, tapasztalt szakembergárdával várjuk bérlőinket, akik nemzetközi standardok szerint végzik munkájukat, a legmodernebb technológiákat alkalmazva a terület-akvizíciótól a kivitelezésen át az üzemeltetésig.

HelloParks Management Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

HelloParks Management Kft.

Kapcsolattartó:

Pozderka István
Üzletfejlesztési Igazgató
+36-70-654... MUTASD

pozderka_istvan_02-905.jpg

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Sokan nem is tudják, mennyi pénzt és energiát megtudnának spórolni azzal, ha csak egy kicsit is racionalizálnák a tevékenységeiket – igaz ez emberre és vállalatra egyaránt. Az energia megtakarítása ráadásul nemcsak a cégeknek jelent költségcsökkentést, hanem környezetvédelmi szempontból bolygónk káros...