park22 üzleti park

1223 Budapest, Növény utca 6-10.
Bérleti díj
5.75 – 6 € m2/hó
Üzemeltetés
0.98 €/
Jelenleg kiadó raktárterület
7720 m2
Zöld minősítés
BREAAM 'Very good'
Átadás
2023 Q3
Min. bérleti idő
60 hónap
ADATOK
Bérleti díj 5.75 – 6 €/m2/hó Átadás időpontja 2023 Q3
Üzemeltetés díja 0.98 €/hó Min. bérleti idő 60 hónap
Összes kiadható raktárterület 60800 m2 Jelenleg kiadó raktár 7720 m2
Teljes raktárterület 60800 m2 Raktár neve park22 üzleti park
Zöld minősítés BREAAM 'Very good' Raktár címe 1223 Budapest
Növény utca 6-10.

park22 üzleti park információk, irodák, árak, ütemek

Ingatlan

A White Star Real Estate és az Europa Capital park22 néven új üzleti parkot épít a Campona tőszomszédságában. A hat épületből álló projekt három fázisban kerül kivitelezésre, összesen 60.800m2 bérelhető területet kínál, mely magában foglal 45.600m2 raktárterületet és 15.200m2 irodaterületet. A projekt megvalósítása során kiemelt hangsúlyt kap a zöldfelületek és épületek egyensúlyának megtartása, hiszen a 15 hektáros telken a 60.800 m2 bérbeadható területhez 53.500 m2 park tartozik majd.

 

park22 üzleti park környéke

 

A park stratégiai elhelyezkedése kedvez a városi raktározásra specializálódott szolgáltatóknak és az elmúlt években gyorsuló mértékben növekedő online vásárlásokat kiszolgáló raktárigényeknek. A közvetlen szomszédságban elhelyezkedő Campona bevásárlóközpont pedig számos gasztronómiai, szabadidős és sportolási lehetőséget kínál.

Közlekedés

A park22 üzleti park bázis vonattal és egyéb tömegközlekedési eszközzel egyszerűen megközelíthető, hiszen közvetlenül a telek mellett találhatók a távolsági és városi buszok megállói, saját átjáróval. Vonattal is néhány perc alatt elérhető a park Buda központjából, sőt, aki az aktív munkába járást kedveli, az kihasználhatja a kerékpárutat is. Autóval a park 10 alatt elérhető Dél-Buda központjából, a városközponttól pedig 15 perc alatt.Az M0 körgyűrű csupán 1 perc autóútra található, így az M1, M5, M6, M7 autópályák könnyedén megközelíthetők.

Szolgáltatások

Tágas zöldterületek
24 órás biztonsági őrzés
Elektromos autó töltő
Kerékpár tároló
Campona bevásárlóközpont
Sportolási, szabadidős tevékenységek lehetősége 
Étkezési lehetőségek széles köre
Szolgáltatások széles köre
Kerékpárút az épület szomszédságában
Vonat állomás sétatávolságra
Benzinkút

park22 üzleti park elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

park22 üzleti park fejlesztője / tulajdonosa

White Star Real Estate Kft.

 
A két évtizedes tapasztalattal rendelkező White Star cégcsoport közel 350.000 m2 sikeres fejlesztést valósított meg Magyarországon, melynek értéke közel 450 millió euró. Nevéhez olyan ingatlanfejlesztések fűződnek, mint az Infopark A, az Alkotás Point, az M1 Business Park, az Airport Business Park, vagy a Market Central Ferihegy bevásárlópark. Mindezek mellett a cég piacvezető az ingatlanpiaci szolgáltatások teljes spektrumán is, hiszen magas szintű vagyon- és ingatlankezelési, bérbeadási, kivitelezési-, energia menedzsment, valamint műszaki felügyeleti szolgáltatást is nyújt ügyfelei részére.
A White Star a közép-kelet európai régióban Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában is jelen van és az elmúlt húsz évben több mint 50 sikeres projektben 2,3 millió négyzetméternyi fejlesztést valósítottak meg.

White Star Real Estate Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

White Star Real Estate Kft.

Kapcsolattartó:

Kékesi Ágnes
értékesítő
+36-30-384... MUTASD

Kereskedő foto

Még több új raktár
Portfolio Ingatlan
Áll a bál a világ legnépesebb országában a parlament új épülete miatt

Áll a bál a világ legnépesebb országában a parlament új épülete miatt

Nagyszabású ünnepség keretében adta át nemrég Narendra Modi, India miniszterelnöke a parlament új épületét Új-Delhiben, az eseményt azonban az ellenzéki pártok példátlan összefogással bojkottálták. Miért váltott ki ekkora ellenállást a mintegy 120 millió dollárból megvalósult épület átadása? Nézzük, mit kell...