Emerald Residence

1052 Budapest, Szervita tér 6
Ár
0 millió Ft
Méretek
32 – 142 m2
Lakások száma
86 db
Átadás
2019 első félév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
203
39 m2
202
39.11 m2
602B
37.12 m2
209
77.83 m2
308a
34.4 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
0 M
10

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
600000 Ft/m2
14
Az árak tájékoztató jellegűek!

Emerald Residence információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Az Emerald Residence egy luxus lakóépület és hotel amely megjelenésében a környező, különböző korú és stílusú történeti épületekéhez kíván illeszkedni, mai módon, mai eszközökkel, de a fő rendező elveket megtartva. Az épület legnagyobb előnye, hogy nem csupán lakóépület, hanem egy újonnan épülő hotellel együtt megvalósuló épületegyüttes, így szélesebb körű szolgáltatások gondoskodnak az itt lakók kényelméről. A lakásokon kívül kereskedelmi egységek – üzlethelyiségek – is kialakításra kerültek a földszinten és az 1. emeleten. Az itt lakók igényeit és kényelmét 24 órás portaszolgálat, hotelszolgáltatások (reggeliztetés, mosoda, takarítás, valet parking), üzletek, teremgarázs, bicikli tároló, passage szolgálják. Az épület 2-5 szintjén általános lakószintek, a felső 3 szinten teraszos lakások is lesznek.

Emerald Residence környéke

 

Az Emerald Residence Budapest szívében, az V. kerületben lévő Petőfi Sándor utcában található. Az épület a megújuló Szervita tér és Szent Anna templom közvetlen szomszédságában helyezkedik el, karnyújtásnyira a főváros legnevesebb helyeitől, mint például a Váci utcától, vagy a 10 perces távolságban található Parlamenttől, Operaháztól vagy éppen a Bazilikától.

Közlekedés

Az Emerald Residence kiváló elhelyezkedése révén tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. Akár gyalogos távolságban is elérhetjük bármelyik metróvonaltól: a „kisföldalatti” Vörösmarty téri megállója pár perc sétányira található, a Deák Ferenc tértől az M2-es és M3-as metró segíti a kényelmes közlekedést, valamint az M3-as metró vonalán lévő Ferenciek terétől is könnyen eljuthatunk az épületig.

Szolgáltatások

Kiemelt turisztikai helyszín, éttermek, bárok, szórakoztató egységek, bevásárló központok, rengeteg üzlet és butik.

Emerald Residence elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Emerald Residence fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property Zrt. tevékenysége során fő küldetésének tekinti, hogy az általa megvalósuló beruházások minden tekintetben maximálisan megfeleljenek ügyfelei igényeinek. A Biggeorge Property Zrt. ingatlan fejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel foglalkozik. A cég tevékenysége a lakó, hotel és kereskedelmi ingatlan fejlesztésekre egyaránt kiterjed. A társaság az elmúlt évek során széles körű tapasztalatot szerzett az ingatlanfejlesztés minden szegmensében. A vállalat az új ötletek kigondolásától a projektek felkutatását és előkészítését követően a lebonyolításig részt vesz a fejlesztésekben. Pénzpiaci kapcsolatai pedig stabil anyagi hátteret biztosítanak a fejlesztéseknek. A Biggeorge Property Zrt. büszke arra, hogy tevékenysége emberek ezrei számára teszi lehetővé, hogy mindennapi életük helyszíne harmonikus és praktikus legyen. Mindebben kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező, folytonos újításra törekvő ingatlan, műszaki és pénzügyi szakértők állnak rendelkezésre.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Rácz Tibor, Bacsa Izabella
vezető értékesítők
+36-70-454... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan