Metrodom Panoráma

1047 Budapest, Attila utca 14
Ár
21 – 132.5 millió Ft
Méretek
30 – 147 m2
Lakások száma
632 db
Átlagár
592 000 Ft/m2
Átadás
2019 második félév
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
PND-D0428-L
31.8 M
31.5 m2
PB-B0218-L
57.8 M
66.47 m2
PND-D0707-L
56.9 M
58.58 m2
PA-A1701-L
103.2 M
115.46 m2
PC-C1602-L
132 M
146.04 m2

Metrodom Panoráma információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Metrodom Panoráma több szempontból is kiemelkedik az átlagos új építésű lakóparkok közül. A Metrodom Panoráma a közelmúltban megújult, történelmi városmaghoz, a Szent István térhez kapcsolódva alkotja az új, lokális városközpontot. Az autóforgalom elől elzárt sétálóteret határoló, épületek tornyai 55 méterre magasodva az utcaszint fölé már messziről magukra irányítják a figyelmet. A többfunkciós városközpontban a 632 lakás mellett üzletek, vendéglátóhelyek és irodák kerülnek kialakításra. Elég csupán ránézni a képekre, hogy látható legyen, a Metrodom Panoráma nem csupán Újpest, de egész Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja, amely látványosan kapcsolja össze a modern, ég felé törő magasházakat és az élő természetet. A 17 emeletes tornyokból lélegzetelállító kilátás nyílik a városra, illetve a Dunára, az igazán egyedi élménynek azonban ez csak az egyik felét jelenti. Az épületek homlokzatán, az erkélyekre ültetett 170 fa, illetve kúszónövényekkel befuttatott falak teszik a Metrodom Panorámát olyan figyelemfelkeltővé, amivel meghatározza Újpest városképét. A lenyűgöző külső megjelenésen túl a Metrodom Panoráma sok mindent nyújt az itt élőknek. A sétálótér egyaránt kínál lehetőséget a pihenésre, a közösségi életre, illetve több korosztályos, modern játszóterével időtöltést a gyerekeknek és szülőknek. A teret szegélyező üzletek legnagyobbika élelmiszerboltként működik majd, de lesz fitneszterem, étterem, cukrászda, kávézó, illetve más, a lakóknak szóló szolgáltatásokat kínáló üzletek is. (A funkciók hosszútávú megtartása miatt az üzlethelyiségeket nem értékesítjük, hanem bérbe adjuk.) Az egyes épületek nagyvonalú, elegáns előtereket kapnak, ahol a lakóközösség igényei szerint portaszolgálat működhet.

 

Metrodom Panoráma környéke

 

Újpest modern, lokális városközpontjaként a Metrodom Panoráma kapcsolja össze a nemrég felújított, történelmi városmagnak számító Szent István teret és a megújuló Duna-partot. Keletről nyugatra haladva a Szent István teret a vásárcsarnok követi, majd a hangulatos József Attila utca vezet a Metrodom Panorámáig. A sétálótéren áthaladva a Wolfner utca felett egy gyaloghíd vezet majd (erre már megkötöttük a fejlesztői szerződést a kerülettel), majd a lakóparkot nyugatról határoló irodaházak között jutunk el a Váci útig, amely fölött egy másik gyalogoshíd ível át a Duna-partig.

Közlekedés

Tömegközlekedés szempontjából kiváló a helyzet, a 3-as metró megállói (Újpest-Városkapu, Újpest-Központ) mintegy 10 perc sétára találhatóak, Újpest-Központban pedig a 14-es villamos mellett a 30-as busz és 230 buszokkal egész Észak-Pest elérhető, valamint mindkét busz végállomása a Keleti pályaudvar. Az éjszakai közlekedés sem jelent gondot, a 950 és 914-es buszok megállóhelyei Újpest Városkapu metróállomásnál, Újpest Központ metróállomásnál vannak.

Szolgáltatások

A Metrodom Panoráma szomszédságában, a Váci, az Árpád-, illetve az István út által határolt terület Újpest leghangulatosabb részei közé tartozik, száz éves, műemlék jellegű egyemeletes, illetve az utóbbi 20 évben épült, modern, négy-ötemelet házak szegélyezik a csöndes, kis utcákat. A közeli, Északi-összekötő vasúti hídon gyalog vagy biciklivel gyorsan a folyó másik oldalán lehetünk, a Hajógyári-szigeten vagy a Római-parton. Ellátottság szempontjából a Metrodom Panoráma helyzete kiemelkedő. Egy nagyobb élelmiszerbolt mellett több üzlet, étterem, kávézó, cukrászda és fitneszterem található a lakóparkban, de nagybevásárláshoz sem kell sokat utazni. A Városkapunál lévő Tesco vagy az újpesti vásárcsarnok sétatávolságon belül található, a Duna Plaza bevásárlóközpont pedig egy metrómegállóra van. Oktatási intézményekből szintén nincs hiány, a Csillagberek Waldorf Óvoda 5 perc sétára, az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium pedig negyedórányira van a Metrodom Panorámától.

Metrodom Panoráma elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Metrodom Panoráma fejlesztője / tulajdonosa

Metrodom Invest Kft.

 
A Metrodom Kft-t, a Metrodom Kivitelező Kft-t, és a többi, a csoporthoz tartozó céget 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van.

Metrodom Invest Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Metrodom Invest Kft.

Kapcsolattartó:

Metrodom
értékesítő
061-91-9... MUTASD

metrodom_logo_szlogen-548.jpg

Portfolio Ingatlan
Szuperkamerák Velencében:  még azt is tudják honnan érkeztek, és meddig maradnak a turisták

Szuperkamerák Velencében: még azt is tudják honnan érkeztek, és meddig maradnak a turisták

A legtöbb látogatót vonzó karneváli esemény napján, vasárnap vezették be Velence városában a látogatók számlálását, terelését és azonosítását is szolgáló kamerás térfigyelőrendszert, amely a július elsejétől induló fizetéses belépés előfutárának számít - írja az MTI.