Metrodom Panoráma

1047 Budapest, Attila utca 14
Ár
15 – 120 millió Ft
Méretek
30 – 149 m2
Lakások száma
632 db
Átlagár
505 000 Ft/m2
Átadás
2018 október
Okosotthon
Igen

Metrodom Panoráma információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Metrodom Panoráma több szempontból is kiemelkedik az átlagos új építésű lakóparkok közül. A Metrodom Panoráma a közelmúltban megújult, történelmi városmaghoz, a Szent István térhez kapcsolódva alkotja az új, lokális városközpontot. Az autóforgalom elől elzárt sétálóteret határoló, épületek tornyai 55 méterre magasodva az utcaszint fölé már messziről magukra irányítják a figyelmet. A többfunkciós városközpontban a 632 lakás mellett üzletek, vendéglátóhelyek és irodák kerülnek kialakításra.
Elég csupán ránézni a képekre, hogy látható legyen, a Metrodom Panoráma nem csupán Újpest, de egész Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja, amely látványosan kapcsolja össze a modern, ég felé törő magasházakat és az élő természetet. A 17 emeletes tornyokból lélegzetelállító kilátás nyílik a városra, illetve a Dunára, az igazán egyedi élménynek azonban ez csak az egyik felét jelenti. Az épületek homlokzatán, az erkélyekre ültetett 170 fa, illetve kúszónövényekkel befuttatott falak teszik a Metrodom Panorámát olyan figyelemfelkeltővé, amivel meghatározza Újpest városképét.
A lenyűgöző külső megjelenésen túl a Metrodom Panoráma sok mindent nyújt az itt élőknek. A sétálótér egyaránt kínál lehetőséget a pihenésre, a közösségi életre, illetve több korosztályos, modern játszóterével időtöltést a gyerekeknek és szülőknek. A teret szegélyező üzletek legnagyobbika élelmiszerboltként működik majd, de lesz fitneszterem, étterem, cukrászda, kávézó, illetve más, a lakóknak szóló szolgáltatásokat kínáló üzletek is. (A funkciók hosszútávú megtartása miatt az üzlethelyiségeket nem értékesítjük, hanem bérbe adjuk.) Az egyes épületek nagyvonalú, elegáns előtereket kapnak, ahol a lakóközösség igényei szerint portaszolgálat működhet.

Metrodom Panoráma környéke

 

Újpest modern, lokális városközpontjaként a Metrodom Panoráma kapcsolja össze a nemrég felújított, történelmi városmagnak számító Szent István teret és a megújuló Duna-partot. Keletről nyugatra haladva a Szent István teret a vásárcsarnok követi, majd a hangulatos József Attila utca vezet a Metrodom Panorámáig. A sétálótéren áthaladva a Wolfner utca felett egy gyaloghíd vezet majd (erre már megkötöttük a fejlesztői szerződést a kerülettel), majd a lakóparkot nyugatról határoló irodaházak között jutunk el a Váci útig, amely fölött egy másik gyalogoshíd ível át a Duna-partig.

Közlekedés

Tömegközlekedés szempontjából kiváló a helyzet, a 3-as metró megállói (Újpest-Városkapu, Újpest-Központ) mintegy 10 perc sétára találhatóak, Újpest-Központban pedig a 14-es villamos mellett a 30-as busz és 230 buszokkal egész Észak-Pest elérhető, valamint mindkét busz végállomása a Keleti pályaudvar. Az éjszakai közlekedés sem jelent gondot, a 950 és 914-es buszok megállóhelyei Újpest Városkapu metróállomásnál, Újpest Központ metróállomásnál vannak.

Szolgáltatások

A Metrodom Panoráma szomszédságában, a Váci, az Árpád-, illetve az István út által határolt terület Újpest leghangulatosabb részei közé tartozik, száz éves, műemlék jellegű egyemeletes, illetve az utóbbi 20 évben épült, modern, négy-ötemelet házak szegélyezik a csöndes, kis utcákat. A közeli, Északi-összekötő vasúti hídon gyalog vagy biciklivel gyorsan a folyó másik oldalán lehetünk, a Hajógyári-szigeten vagy a Római-parton. Ellátottság szempontjából a Metrodom Panoráma helyzete kiemelkedő. Egy nagyobb élelmiszerbolt mellett több üzlet, étterem, kávézó, cukrászda és fitneszterem található a lakóparkban, de nagybevásárláshoz sem kell sokat utazni. A Városkapunál lévő Tesco vagy az újpesti vásárcsarnok sétatávolságon belül található, a Duna Plaza bevásárlóközpont pedig egy metrómegállóra van. Oktatási intézményekből szintén nincs hiány, a Csillagberek Waldorf Óvoda 5 perc sétára, az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium pedig negyedórányira van a Metrodom Panorámától.

Metrodom Panoráma elhelyezkedése

Metrodom Panoráma fejlesztője

Metrodom Invest Kft.

 
A Metrodom Kft-t, a Metrodom Kivitelező Kft-t, és a többi, a csoporthoz tartozó céget 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van.

Metrodom Invest Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Metrodom Invest Kft.

Kapcsolattartó:

Metrodom
értékesítő
+36-1-919... MUTASD

Portfolio Ingatlan