Metrodom City Home

1097 Budapest, Nádasdy utca 15
Ár
23 – 99 millió Ft
Méretek
38 – 150 m2
Lakások száma
544 db
Átlagár
545 000 Ft/m2
Átadás
2018 június
Okosotthon
Igen

Metrodom City Home információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A City Home a IX. kerület legnagyobb, egységes arculattal rendelkező lakóparki projektje, melynek keretében a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, modern, színes városnegyed jött létre. A City Home lakóparkban a mintegy 1.600 lakást magukban foglaló társasházak mellett új utcák, sok zöldterület, valamint egy zárt park és játszótér került megépítésre.
A 2009-ben elindult beruházásban eddig elkészült a Nádasdy utca új szakasza, egy három társasházból álló, 376 lakásos lakóépület két belső kerttel (A-B-C, Mester u. 83/A-C), valamint a második lakóház (D-E-F-G) első, második és harmadik épülete (D, E, F Nádasdy u. 10., Nádasdy u. 12. és Vágóhíd utca 5/a). Az új utcák díszburkolatot kaptak, modern utcabútorok, kandeláberek készültek, fasort és más növényeket telepítettek. A City Home következő ütemei folyamatosan követik egymást, körülbelül fél éves periódusokban. A második lakótömb utolsó, G ütemét 2016. novemberében adtuk át, ekkorra készült el a lakópark magánjátszótere és parkja is.
A D-E-F-G épület a Vágóhíd és a Nádasdy utca sarkán, illetve a Nádasdy utca mentén épült meg négy ütemben, melyek mindegyike egy-egy önálló társasház. Az épületszárnyak két belső kertet fognak közre, a 7. emelet tetején növényekkel beültetett zöldtető található. A City Home harmadik épülettömbje (H-I-J-K) a Nádasdy utca és a Máriássy utca sarkán áll majd, ez lesz a lakópark legnagyobb épületegyüttese. Itt körülbelül 550 lakás épül 2017 és 2019 között, egy nagy és két kisebb belső kerttel, exkluzív szolgáltatásokkal a lakóknak. A City Home további épületei (L-P) jelenleg előkészítés alatt vannak.
A City Home iránt érdeklődőknek mindenképpen érdemes a helyszínre kilátogatni, és megnézni az elkészült házakat, valamint a berendezett 2 szobás mintalakást, helyi értékesítési irodánkban a Mester u. 83/B-ben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Metrodom City Home környéke

 

A City Home lakópark Középső-Ferencvárosban található, abban a IX. kerületben, amely az elmúlt 20 évben a legnagyobbat változott Bidapesten, köszönhetően a tudatosan tervezett és átgondolt rehabilitációnak, melynek eredményeként a főváros egyik népszerű és kedvelt részévé vált."

Közlekedés

A tömegközlekedési lehetőségek szintén minden igényt kielégítenek, az 50 méterre lévő 51-es villamossal 7 perc a Nagykörút, de nincsenek messze az 1-es és 2-es villamos megállói sem, ahogyan a 3-as metró Nagyvárad téri állomása is könnyen elérhető egy bő 10 perces sétával.

Szolgáltatások

A City Home közelében található a Milleniumi Városközpont a Nemzeti Színházzal, a Művészetek Palotájával és a modern Duna-parti irodaházakkal, a 10 perc sétára található Lurdy Házban multiplex mozi, éttermek és üzletek sokasága, negyedórányira pedig Tesco és OBI-áruhazák várják a környéken lakókat.

Metrodom City Home elhelyezkedése

Metrodom City Home fejlesztője

Metrodom Invest Kft.

 
A Metrodom Kft-t, a Metrodom Kivitelező Kft-t, és a többi, a csoporthoz tartozó céget 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van.

Metrodom Invest Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Metrodom Invest Kft.

Kapcsolattartó:

Metrodom
értékesítő
+36-1-919... MUTASD

Portfolio Ingatlan