OTP Ingatlapont Miskolc

3535 Miskolc, Gyertyán utca
Ár
23 – 45 millió Ft
Méretek
58.6 – 99.4 m2
Lakások száma
54 db
Átlagár
353 599 Ft/m2
Átadás
2018 harmadik negyedév

OTP Ingatlapont Miskolc információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A parkosított kert ölelésében kialakított örökpanorámás lakások a legújabb környezetvédelmi elvárásoknak megfelelően , az üzemeltetési költségek minimalizálásával, magas műszaki felszereltséggel és minőségi anyagok beépítésével készülnek. A klimatizált lakások energiatakarékos padló és mennyezet fűtését és melegvíz ellátását geotermikus hőszivattyús rendszer biztosítja, az energia szolgáltatásra napelem rendszer segít rá. Az itt élők nyugalmát és kikapcsolódását sétautak és játszóterek , szalonnasütők és az erdő közeli oxigéndús levegőjű környezete teszik kellemessé. A lakásokhoz teremgarázsban kocsibeálló, és tároló vásárolható.

OTP Ingatlapont Miskolc környéke

 

A környezet, a természet és a kilátás szépsége és különlegessége az ide tervezett háznak rendkívüli adottságot és értéket biztosít. A tervezett lakóháznak minden szintjéről minden irányban zavartalan, soha be nem épülő kilátás lesz, hiszen a környező lakóterületektől magasabban fekszik.

Közlekedés

A Miskolc-Diósgyőrben Lillafüred felé vezető úton, ahol egy erdővel borított mészkőszikla magasodik található a projektünk. A szikladomb már a Bükk, az erdő betüremkedése a lakóterületbe. A domb tetejéről minden irányban szép kilátás van a Bükk hegyeire, keleti irányban belátni Diósgyőrbe.

OTP Ingatlapont Miskolc elhelyezkedése

OTP Ingatlapont Miskolc fejlesztője

Saxo Montis Kft.

 

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

OTP Ingatlanpont

Kapcsolattartó:

Homolya Gergely Pál
értékesítő
+36-20-234... MUTASD

Portfolio Ingatlan