OTP Ingatlanpont Budapest III.

1038 Budapest, Szőlő utca
Ár
33 – 89 millió Ft
Méretek
44.3 – 104.2 m2
Lakások száma
50 db
Átlagár
745 000 Ft/m2
Átadás
2018 első negyedév

OTP Ingatlanpont Budapest III. információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

EGYEDI ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁS ELADÓ ÓBUDÁN!!! Az épületben 1,5 szobástól, egészen a 4 szobás lakásig kedvére válogathat. Az ingatlanok túlnyomó többsége terasszal, loggiával vagy erkéllyel rendelkezik. Kialakításuknál fő szempont volt a környezetbarát technológiák alkalmazása, a fűtés költség minimalizálása. Energiatakarékosság miatt, a ház napelemekkel lesz ellátva. Különböző típusú lakások, 33-174 nm-ig választhatóak és összesen 53 parkoló vár kialakításra. A lakásokban, helyiségenként szabályozható mennyezethűtő – fűtő rendszer van kialakítva, a fürdőszobában padlófűtéssel. A mennyezet hűtő – fűtő rendszer, sugárzó rendszer, amely fizikájának köszönhetően a fűtési és hűtési energiát sokkal hatékonyabb módon közvetíti, mint a hagyományos konvekciós rendszerek (radiátorok, fan-coil-ok, RVR-k).

OTP Ingatlanpont Budapest III. környéke

 

A közelben lévő bevásárló központokban, boltok, hipermarketek, mozik, konditermek, várják a modern, haladó életvitellel élő tulajdonosokat. Akik a ház elhelyezkedéséhez hasonlóan a csendesebb, természet közelibb szórakozásokat kedvelik, azok pillanatokon belül a Pálvölgyi barlangban és természetvédelmi területen sétálhatnak, vagy a Hármashatárhegyen túrázhatnak. A központi elhelyezkedésnek hála a terület közlekedése kiváló. Pár száz méterre található a budapesti dugóktól független kötött pályás HÉV, a fonódó villamos hálózat melyek segítségével a metró hálózat is gyorsan elérhető. Természetesen a HÉV-en felül több autóbusz állomásból és villamos állomásból választhat az Önnek legmegfelelőbb útvonal kiválasztása érdekében.

Közlekedés

Az Arcus Udvar a budai oldalon, Óbuda szívében, mindenhez közel, kínál lakásokat bárkinek, aki szeret közel élni a város lüktetéséhez, mégis nyugodt, csendes, zöldövezetben, érzi magát otthonosan. Közelben több iskolából lehet választani, az általános iskoláktól egészen az egyetemekig. Pár perces séta alatt a Flórián téri piacon és a bevásárló központban találjuk magunkat és szintén pár perces autókázás után az Átrium Euró Center bevásárló központjában lehetünk.

OTP Ingatlanpont Budapest III. elhelyezkedése

OTP Ingatlanpont Budapest III. fejlesztője

Arcus Udvar Kft.

 
A Beruházó célul tűzte ki, hogy az ügyfelek és a partnerek megelégedettsége mellet egyre magasabb szakmai igényességgel végezze a rábízott, valamint a vállalkozás keretében felvállalt feladatokat A működése során, az ügyfélbarát kommunikációt előtérbe helyezve valósítja meg az ingatlan építési és értékesítései folyamatok rugalmas, szakszerű végrehajtását, valamint a törvények, jogszabályok önkormányzati rendeletek, megrendelői elvárások maradéktalan kielégítését. Nagy hangsúlyt fektet a beszállítók, alvállalkozók kiválasztására, elvárás feléjük, hogy minőségpolitikánkkal összhangban működjenek közre tevékenységünkben. Tevékenységével kapcsolatos társszolgáltatókkal, megbízókkal korrekt, egymást segítő együttműködést épít ki és tart fenn.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

OTP Ingatlanpont

Kapcsolattartó:

Homolya Gergely Pál
értékesítő
+36-20-234... MUTASD

Portfolio Ingatlan