IN Budapest

1077 Budapest, Rottenbiller utca 17-19
Ár
17.9 – 59.9 millió Ft
Méretek
22 – 65 m2
Lakások száma
142 db
Átadás
2018 augusztus

IN Budapest információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Budapest mindenki által jól ismert részén, az egyetemi negyedben, kiváló közlekedési lehetõségekkel egy új egyetemi lakópark épül. Ezt az exkluzív lakóépületet az 'IN Budapest'-et a 'Sunyside Group' álmodta meg, amellyel ma Magyarország legINnovatívabb befektetését kínálja Önnek.
Egyedülálló lakópark, speciálisan diákok igényei szerint kialakított szolgáltatásokkal
Központi elhelyezkedés, közel a város legjobb egyetemeihez
142 prémium lakás korszerűen megtervezve
Már 17.9 millió forinttól
9% várható hozam
A befektetés várható megtérülése: 7 év
Teljeskörű menedzsment - profi szakmai háttér
Egyértelmű tulajdoni viszonyok
Várható átadás 2018. augusztus

Közlekedés

Budapest szívében, VII. Kerületi Rottenbiller 17-19. szám alatt található az épületegyüttes, ami helyet ad a Budapest Metropolitan Egyetemnek, valamint egy utcányira helyezkedik el az Állatorvosi Egyetem és a McDaniels Egyetem is. Csak pár perc sétára a legjobb egyetemektől, a Keleti pu.-tól, a turisták és fiatalok által legkedveltebb szórakozó negyedektől. A Rottenbiller utcában a legegyszerűbb közlekedés a troli. A 73-as, 74-es és 76-os troli szinte az IN BUDAPEST kapujában áll meg. 2 perc sétára pedig a leggyorsabb tömegközlekedési eszköz - a 2-es és az új 4-es metróvonal érhető el. Ezáltal a legjobbat nyújtja Budapest kínálatából.

Szolgáltatások

Az IN Budapest tágas közösségi tereket kínál, amit a diákok elvárásai szerint alkot meg; zöld udvarral, kávézóval, étteremmel, fitness teremmel, tágas vendégtérrel, tanulásra alkalmas helyiségekkel - ahol másológépek is rendelkezésre állnak. Egy hely, ahol megvalósulhatnak az álmok.

IN Budapest elhelyezkedése

IN Budapest fejlesztője

Sunyside csoport

 
A 'Sunyside Group'-ot 2004-ben alapította Mordechai Segal, mint ingatlan tanácsadási társaságot, amely a magyar és német ingatlanpiacra koncentrálva kezdte meg működését. Fő tevékenysége lakóingatlanok felvásárlása, fejlesztése, értékesítése, valamint kereskedelmi ingatlanok üzemeltetése elsősorban Budapesten.

Sunyside csoport oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Sunyside csoport

Kapcsolattartó:

Sunyside csoport
értékesítő
+36-1-492... MUTASD

Portfolio Ingatlan