Tetris Ház

1116 Budapest, Mezőkövesd út 1
Ár
17.5 – 63.6 millió Ft
Méretek
32 – 105 m2
Lakások száma
267 db
Átlagár
535 000 Ft/m2
Átadás
2018 negyedik negyedév

Tetris Ház információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Az OTP Ingatlan Zrt. egy több ütemben megvalósuló nagyberuházás első ütemeként 267 db lakást és 2 db üzlethelyiséget magában foglaló, egyedi megjelenésű társasház építését kezdte meg 2016 végén. A Tetris Ház 1. ütemében megvalósuló hatékony alaprajzi elrendezésű, kulcsrakész lakások többsége másfél-kétszobás, 48-60 m2 közötti alapterületű lesz, de a vevői igények teljes körű kielégítése érdekében az épületben megtalálhatók az egyszobás garzonok és a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is, míg a legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. A változatos méretű lakások mindegyikéhez nagyméretű erkély vagy intim loggia tartozik.

A tervezés során a parkolási lehetőségeket maximáltuk, így a biztonságos, telken belüli parkolásra több lehetőséget is biztosítunk: a pinceszinten 201 férőhelyes teremgarázs, a földszinten 42 db zárt gépkocsi tároló kap helyet, továbbá 37 db udvari parkolóhely is kialakításra kerül. A lakók kényelmének kiszolgálása érdekében a 158 db tároló a lépcsőházból megközelíthetően, a földszinten kerül kialakításra.

A környék kiváló infrastrukturális ellátottságának köszönhetően a kisgyermekesek számára a közelben megtalálható bölcsőde, óvoda és általános iskola biztosítja a tanulási lehetőséget, de a gyermek- és felnőtt orvosi rendelő is pár perc sétával elérhető.

Közlekedés

A Tetris Ház I. üteme Budapest XI. kerületének kiemelten kezelt részén, a Mezőkövesd utca és a Fehérváriút sarkánépül.

A projekt elhelyezkedésének köszönhetően a városközpont és a legjelentősebb budapesti egyetemek – a kiváló tömegközlekedésnek és a Fehérvári útnak köszönhetően - könnyen és gyorsan megközelíthetők, mindemellett számos bevásárlási lehetőség és szolgáltatás helyben is megtalálható. A gépkocsival pár perc alatt elérhető Savoya park és Campona bevásárlóközpontok közelsége teljes körűen kielégíti minden a környék lakóinak vásárlási és szórakozási igényeit, de az autót nélkülözőknek is mindössze 4-5 percbe telik eljutni a legközelebbi üzletekhez. A Tetris Háztól pár perces sétával elérhető Duna part, remek helyszíne a családos programoknak, illetve az esti sétáknak.

A társasháztól rövid sétával elérhető a 114, 213, 214 buszok Fehérvári úti megállója, a 17, 41, 47, 48, 56 számú villamosokkal pedig - akár átszállás nélkül is - gyorsan a belvárosba juthatunk. A 7-es busz Albertfalvai végállomásától a város számos fontos közlekedési csomópontja megközelíthető.

Tetris Ház elhelyezkedése

Tetris Ház fejlesztője

OTP Ingatlan Zrt.

 
Az OTP Befektetési, Ingatlanforgalmazási és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot (rövidített neve: OTP Ingatlan Zrt.) az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 100 millió Ft alaptőkével 1990 decemberében. A közel 3 évtized alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - a garancia arra, hogy az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb, legmegbízhatóbb szereplője lett.

Társaságunk elsősorban a lakásépítésre fókuszál, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható. Az alapítást követően évente átlagosan 400-500 lakást építettünk, amely napjainkig összesen 7500-7800 db piaci alapon megépített, illetve építés alatt lévő új otthont jelent a mintegy 120 ezer négyzetméternyi megvalósított intézményi, kereskedelmi, szolgáltató és irodaépületek mellett.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

OTP Ingatlan Zrt.

Kapcsolattartó:

Wéber Csaba
projekt értékesítő
+36-70-708... MUTASD

Portfolio Ingatlan