Tetris Ház

1116 Budapest, Mezőkövesd út 1
Ár
17.5 – 63.6 millió Ft
Méretek
32 – 105 m2
Lakások száma
267 db
Átlagár
535 000 Ft/m2
Átadás
2018 negyedik negyedév

Tetris Ház információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Az OTP Ingatlan Zrt. egy több ütemben megvalósuló nagyberuházás első ütemeként 267 db lakást és 2 db üzlethelyiséget magában foglaló, egyedi megjelenésű társasház építését kezdte meg 2016 végén. A Tetris Ház 1. ütemében megvalósuló hatékony alaprajzi elrendezésű, kulcsrakész lakások többsége másfél-kétszobás, 48-60 m2 közötti alapterületű lesz, de a vevői igények teljes körű kielégítése érdekében az épületben megtalálhatók az egyszobás garzonok és a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is, míg a legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. A változatos méretű lakások mindegyikéhez nagyméretű erkély vagy intim loggia tartozik.

A tervezés során a parkolási lehetőségeket maximáltuk, így a biztonságos, telken belüli parkolásra több lehetőséget is biztosítunk: a pinceszinten 201 férőhelyes teremgarázs, a földszinten 42 db zárt gépkocsi tároló kap helyet, továbbá 37 db udvari parkolóhely is kialakításra kerül. A lakók kényelmének kiszolgálása érdekében a 158 db tároló a lépcsőházból megközelíthetően, a földszinten kerül kialakításra.

A környék kiváló infrastrukturális ellátottságának köszönhetően a kisgyermekesek számára a közelben megtalálható bölcsőde, óvoda és általános iskola biztosítja a tanulási lehetőséget, de a gyermek- és felnőtt orvosi rendelő is pár perc sétával elérhető.

Közlekedés

A Tetris Ház I. üteme Budapest XI. kerületének kiemelten kezelt részén, a Mezőkövesd utca és a Fehérváriút sarkánépül.

A projekt elhelyezkedésének köszönhetően a városközpont és a legjelentősebb budapesti egyetemek – a kiváló tömegközlekedésnek és a Fehérvári útnak köszönhetően - könnyen és gyorsan megközelíthetők, mindemellett számos bevásárlási lehetőség és szolgáltatás helyben is megtalálható. A gépkocsival pár perc alatt elérhető Savoya park és Campona bevásárlóközpontok közelsége teljes körűen kielégíti minden a környék lakóinak vásárlási és szórakozási igényeit, de az autót nélkülözőknek is mindössze 4-5 percbe telik eljutni a legközelebbi üzletekhez. A Tetris Háztól pár perces sétával elérhető Duna part, remek helyszíne a családos programoknak, illetve az esti sétáknak.

A társasháztól rövid sétával elérhető a 114, 213, 214 buszok Fehérvári úti megállója, a 17, 41, 47, 48, 56 számú villamosokkal pedig - akár átszállás nélkül is - gyorsan a belvárosba juthatunk. A 7-es busz Albertfalvai végállomásától a város számos fontos közlekedési csomópontja megközelíthető.

Tetris Ház elhelyezkedése

Tetris Ház fejlesztője

OTP Ingatlan Zrt.

 
Az OTP Befektetési, Ingatlanforgalmazási és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot (rövidített neve: OTP Ingatlan Zrt.) az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 100 millió Ft alaptőkével 1990 decemberében. A közel 3 évtized alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - a garancia arra, hogy az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb, legmegbízhatóbb szereplője lett.

Társaságunk elsősorban a lakásépítésre fókuszál, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható. Az alapítást követően évente átlagosan 400-500 lakást építettünk, amely napjainkig összesen 7500-7800 db piaci alapon megépített, illetve építés alatt lévő új otthont jelent a mintegy 120 ezer négyzetméternyi megvalósított intézményi, kereskedelmi, szolgáltató és irodaépületek mellett.

OTP Ingatlan Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

OTP Ingatlan Zrt.

Kapcsolattartó:

Wéber Csaba
projekt értékesítő
+36-70-708... MUTASD

Portfolio Ingatlan