TOLDY 19

1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 19
Ár
72.2 – 164.5 millió Ft
Méretek
67 – 107 m2
Lakások száma
21 db
Átlagár
1 119 000 Ft/m2
Átadás
2018 negyedik negyedév

TOLDY 19 információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Az OTP Ingatlan Zrt. Budapest I. kerületének vízivárosi részén, a Budai Vár északi szélének közvetlen közelében egy igényes társasház építését kezdte meg a Toldy Ferenc u. 19. szám alatt. Az elkészült tervek alapján a csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő, kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanon épül társasház architektúrája jól illeszkedik majd a környező épületek építészeti arculatához, amelyben a megtervezett lakásméretek és lakásösszetétel, valamint a lakásokhoz tartozó parkoló szükséglet alapján 21 db lakás, 45 db gépkocsi beálló és összesen 21 db tároló épül.

A lakások DNy-i tájolással a Toldy Ferenc utcára néznek majd; átlagos alapterületük - erkély és terasz nélkül közel 85 m2 lesz. A földszinten lévő lakások – a főváros I. kerületében rendkívülinek mondhatóan - kertkapcsolatosak lesznek, valamint tartozik majd hozzájuk egy-egy nagyméretű terasz is. Az épület az energiatudatos építészet jegyében valósul meg, a korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően, gazdaságosan üzemeltethető geotermikus hűtő-fűtő rendszerek és az épület kiváló hőtechnikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.

TOLDY 19 környéke

 

A beruházás Budapest I. kerületének Víziváros részén, a Budai Várnegyed tövében, a teljesen megújult Széll Kálmán tértől pár perces sétára, a Toldy Ferenc 19. szám alatt valósul meg. Az épületben új otthonra találó vásárlóink pár perc alatt, elérhetnek számos kulturális, szabadidős vagy sportolási tevékenységet biztosító létesítményt.

Akár minden nap, egy kellemes esti vagy délutáni séta közben elmélyedhetnek a történelmi helyszíneink egyik legkedveltebb negyedében, a Várnegyedben vagy élvezhetik a közeli parkok és a Margitsziget nyújtotta felüdülést.

Közlekedés

Az OTP Ingatlan beruházásában megvalósuló ingatlan autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető. A pár perces sétára található Széll Kálmán téren számos tömegközlekedési eszköz elérhető, míg autóval a csekély forgalmú Toldy Ferenc utcán keresztül lesznek megközelíthetők a megvalósuló lakások.

Szolgáltatások

A könnyedén elérhető Mammut Bevásárlóközpont üzletein kívül, a jól kiépült környezetnek köszönhetően a környéken számos üzlet, bank, étterem, biztosítja a mindennapok kényelméhez szükséges széleskörű szolgáltatásokat a környék lakói részére.  Iskolák, óvodák, kulturális és sportlétesítmények közelsége több szabadidőt és annak jobb kihasználhatóságát biztosíthatja mind az egyedülállók mind a családok részére. 

TOLDY 19 elhelyezkedése

TOLDY 19 fejlesztője

OTP Ingatlan Zrt.

 
Az OTP Befektetési, Ingatlanforgalmazási és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot (rövidített neve: OTP Ingatlan Zrt.) az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 100 millió Ft alaptőkével 1990 decemberében. A közel 3 évtized alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - a garancia arra, hogy az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb, legmegbízhatóbb szereplője lett.

Társaságunk elsősorban a lakásépítésre fókuszál, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható. Az alapítást követően évente átlagosan 400-500 lakást építettünk, amely napjainkig összesen 7500-7800 db piaci alapon megépített, illetve építés alatt lévő új otthont jelent a mintegy 120 ezer négyzetméternyi megvalósított intézményi, kereskedelmi, szolgáltató és irodaépületek mellett.

OTP Ingatlan Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

OTP Ingatlan Zrt.

Kapcsolattartó:

Nagy László
projekt értékesítő
+36-70-457... MUTASD

Portfolio Ingatlan