Petneház Társasház

1135 Budapest, Petneházy utca 68
Ár
20 – 95 millió Ft
Méretek
33 – 97 m2
Lakások száma
42 db
Átlagár
630 000 Ft/m2
Átadás
2018 második negyedév

Petneház Társasház információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Összességében 42 otthon és egy üzlet épül a Petneház Társasházban. Maga a lakópark két nagyobb épületből áll, amik szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Közöttük egy belső zöldkert helyezkedik el, amit mindkét ház lakói használhatnak. Az egyik épület homlokzata a Petneházy utca felé nyílik, míg a többi a belső zöld kertre. Az épületek négyemeletesek, ha a garázsszintet és a földszintet nem számítjuk. Szintenként 4 vagy 5 otthon lesz kialakítva. A legfelső szinten egy-egy nagyteraszos penthouse lakás helyezkedik el, erről azt kell tudni, hogy különálló, nincsenek közvetlen szomszédai, az alapterület nagyobb az átlagosnál, és terasza is méretes. Szinte minden lakáshoz tartozik terasz, erkély, franciaerkély. A lakások fűtését és melegvíz-ellátását központi gázkazán biztosítja. A fűtés a lakóhelyiségekben egyedileg szabályozható, és a többi közművel együtt mérhető. Lépcsőházanként bútor szállítására is alkalmas személylift könnyíti meg a mindennapokat. Az épületek földszintjén egy üzlethelyiség és kertkapcsolatos, teraszos lakások várják tulajdonosaikat. A bejáratnál, zárt helyiségekben közös babakocsi-, kerékpár- és kukatároló létesül. A pinceszinten személygépkocsik és motorok parkolására alkalmas beállóhelyek és tárolók épülnek. Az építés megkezdődött, tervezett átadás: 2018 II. negyedév. Fizetési ütemezés: 10-90%. Kösse le most lakást a vételár 10%-ának megfizetésével! Vásárlóink számára biztonságot jelent, hogy a vételár fennmaradó 90%-át csak a végleges adásvételi szerződés megkötése után, a lakás átvételét megelőzően kell megfizetni. Hitel-felvételhez, CSOK ügyintézéshez a projektet finanszírozó bank nyújt kedvező lehetőséget.

Petneház Társasház környéke

 

Budapest dinamikusan fejlődő területén, Angyalföld megújult részén új építésű lakóházak környezetében kerülnek felépítésre a jó beosztású, korszerű lakások. Az épület-együttes a Béke út (Lehel út folytatása) - Róbert Károly körút - Reitter Ferenc utca által határolt területen épül meg. A környék állandó dinamikus fejlődés alatt áll. Az itt megvalósult jelentős területfejlesztések közül már több épület megépült, így lokációja és infrastruktúrája kiváló.

Közlekedés

A közlekedés a belváros irányába kiváló. Gépkocsival a lakóparktól a Teréz krt. 6-8 perces autóútra (4 km) van. A Petneház Társasház az M3-as autópályáról, annak bevezetőjéről pár perc alatt elérhető. Aki a Margitszigetre szeretne kimenni, a 32-es és a 26-os autóbuszt veheti igénybe. Csatlakozás az M3-as metróhoz az Újpest-Központnál vagy a Lehel térnél van. A 14-es villamos megállója 5 perc, ez a villamos a Lehel téri piacig közlekedik, ahol át lehet szállni az M3-as metróra, így gyorsan, könnyen megközelíthető a belváros. Természetesen a 14-es villamossal Újpest-Központ is közvetlenül elérhető.

Szolgáltatások

A Nyugati tér és Lehel tér között található West End bevásárlóközpont, valamint a Váci úton lévő Duna Pláza kielégíti az itt élők vásárlási igényét. A Petne Ház épület közelében gyalogosan is gyorsan elérhető: TESCO Expressz, Lidl, Rossmann, posta, több bank, gyorséttermek. A lakóépület közelében néhány perc sétával megközelíthető a 13. kerületi Önkormányzat, amelyek a környék lakóinak ügyintézését, míg a kerület egészségügyi ellátását az orvosi rendelő, biztosítja. A sportolásra, kikapcsolódásra vágyók élvezhetik a Margitsziget által nyújtott előnyöket szolgáltatásait.

Petneház Társasház elhelyezkedése

Petneház Társasház fejlesztője

Solidus Házak

 
A Solidus Házak építtetői már hosszú ideje jelen vannak a magyar gazdasági életben. Értékteremtő munkájuk számtalan helyen tetten érhető, és ezt a projektet is a szokásos maximalizmusukkal irányítják. A biztos anyagi háttér, a profizmus és a minőségi munka az, amelyben nem ismernek megalkuvást. Modern kivitelezési megoldásokkal, vadonatúj technológiák és a legkorszerűbb anyagok felhasználásával dolgoznak azért, hogy amit létrehoznak, sokak számára jelentsen majd igazi, meleg és biztonságos otthont.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Solidus Házak

Kapcsolattartó:

Elek András
értékesítő
+36-20-933... MUTASD

Portfolio Ingatlan