Divinus Lakópark

1139 Budapest, Röppentyű utca 35
Ár
22 – 95 millió Ft
Méretek
40 – 92 m2
Lakások száma
42 db
Átlagár
560 000 Ft/m2
Átadás
2018 második negyedév

Divinus Lakópark információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Megálmodtuk Önnek „álmai lakását” az élhető belváros, a 13. kerület (Angyalföld) csendes kertvárosban. A Röppentyű utca Frangepán utca sarkán épülő 324 lakásos társasházunk, 3 ütemben valósul meg 2018 II. negyedévétől várhatóan 2019 II. negyedévéig. A modern stílusú, esztétikus homlokzat mögött harmonikus, napos otthonok várják Önt és családját.Lakásaink páratlan panorámát biztosítanak környezetükre, míg a penthouse típusú, nagy balkonos 7. 8. emeleti lakásainkból a budai hegyekben gyönyörködhet. A nyugodt élhető környezetet, zárt belső parkok/parkolók, játszótér, a kiváló megközelíthetőséget – autóval illetve tömegközlekedéssel (metrótól,busztól, villamostól gyalog 3-4 perces sétával) biztosítja Önnek a Divinus Lakópark. Üzemeltetett házunk kiváló lehetőséget kínál befektetők számára is, akik 5%-os áfával vásárolt lakásaikat kívánják hosszabb távon bérbeadás útján kamatoztatni.

Divinus Lakópark környéke

 

Budapest egyik legjobban fejlődő kerülete, a 13. kerület. Angyalföldnek ezen, közkedvelt része a belvárostól mindössze 10 percre található, és egyszerűen elérhető akár autózunk, akár a tömegközlekedést használjuk.

Közlekedés

Az M3-as metró Árpád hídi, Forgách utcai megállója mindössze 10-12 percnyi sétára, 1-es a 14-es villamos megállója pár száz méterre található. A 120-as, 32-es buszok az épület elött állnak meg.

Szolgáltatások

A városrészen, néhány száz méteren belül, számtalan közintézmény, oktatási és egészségügyi intézmény, szórakoztató és bevásárlóközpont, sport és szabadidős létesítmény található, melyek akár gyalogosan is egyszerűen és gyorsan elérhetőek lesznek az Ön számára, ha otthonául a Divinus Lakóparkot választja.

Divinus Lakópark elhelyezkedése

Divinus Lakópark fejlesztője

Aranypart Ingatlanalap

 
Magyar családi vállalkozás, amely több mint 25 éves múltra tekint vissza az ingatlanfejlesztési piacon. Kezdetben, az egész ország területén, kereskedelmi, logisztikai ingatlanok fejlesztésével, üzemeltetésével foglalkoztunk. Építőipari kivitelező cégünkön keresztül az elmúlt évek során átlagban évi 100 -150 000 nm új épületet valósítottunk meg. A teljesség igényes nélkül, főbb referenciáink:
Közép-Európa első bútorplázája a MAXCITY (www.maxcity.hu)
A debreceni 180 szobás 5 csillagos Hotel Divinus (www.hoteldivinus.hu)
BIJÓ Élelmiszer és Egészségközpont, mely ma Magyarország egyik legnagyobb bio, reform élelmiszer és étrend kiegészítő kis és nagykereskedése, 3500nm-en több mint 17.000 termékkel, (www.bijo.hu)
Siófokon, az Aranyparton 109 egységből álló nyaraló komplexumot építettünk, 3m-es belmagassággal, hatalmas üvegfelültekkel, elvehetetlen panorámával, mely fekvésének köszönhetően, egyedülálló a maga nemében. A területet két oldalról határolja a Balaton.(www.almainyaraloja.hu)

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Aranypart Ingatlanalap

Kapcsolattartó:

Tóth Viktória
értékesítő
+36-70-708... MUTASD

Portfolio Ingatlan