MyCity Residence

1035 Budapest, Hunor utca 24
Ár
19.7 – 95.4 millió Ft
Méretek
32 – 116 m2
Lakások száma
100 db
Átlagár
592 000 Ft/m2
Átadás
2019 első negyedév

MyCity Residence információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

SZÉLES OTTHONKÍNÁLAT
A MyCity Residence széles otthonkínálatában mindenki megtalálja a számára ideális otthont, legyen az akár egy kis méretű lakás, vagy egy nagy belterű, tágas családi fészek.

Közlekedés

A MyCity Residence kíváló elhelyezkedése által könnyen megközelíthető és magával ragadó városi otthonokat kínál Budapest idilli övezetében leendő lakói számára.

MyCity Residence elhelyezkedése

MyCity Residence fejlesztője

Hunor 24 Kft - MyCity Real Estate

 
MyCity Real Estate

A MyCity Real Estate a Duna House Holding Nyrt egy merőben új és izgalmas vállalkozása. A Duna House Cégcsoport Kelet-Közép-Európa kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplője. Közel 18 év üzleti és piaci tapasztalatával és szakértelmével MyCity Real Estate márkanév alatt valósítja meg lakóingatlan fejlesztéseit. A korszerű otthonok teremtése mellett célja, hogy rövid időn belül a beruházói piac meghatározó szereplőjévé váljon. Jelenleg Budapest 3 kerületében, 4 társasház/lakópark fejlesztéssel, több mint 400 lakás építésén dolgozik. A MyCity Real Estate hisz a magyarországi ingatlan piacban és folyamatosan keresi az új fejlesztési lehetőségeket.

Duna House Cégcsoport

A Duna House Cégcsoport Kelet-Európa kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplője. Lengyelországban a legnagyobb franchise alapú-, Magyarországon pedig a legismertebb ingatlan és hitelközvetítő márka* tulajdonosa. Irodaszám tekintetében a régió legtöbb ingatlanközvetítő franchise irodáját működteti és vezető pozíciót tölt be az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén is. A Duna House Cégcsoport ingatlanközvetítési és ingatlan tranzakciókhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásai révén teljes körűen szolgálja ki ügyfeleit, ezáltal végigkíséri az értékesítés folyamatát és az ingatlanpiac több területéről képes bevételt generálni. Piaci szakértelmét lakóingatlan befektetések területén is kamatoztatni kívánja, valamint, saját ingatlanbefektetései mellett új területként, ingatlan alapkezelési tevékenységet is elkezdett.
A Cégcsoport kiemelt stratégiai célkitűzése a közeljövő tekintetében az üzleti tevékenység külpiacokon való bevezetése, kezdetben a Közép-európai régióra koncentrálva, elsősorban akvizíció útján. A csoport tevékenységei mentén öt szegmenst lehet elkülöníteni: franchise, saját iroda üzemeltetése, pénzügyi termékek közvetítése, Ingatlan befektetések, kapcsolódó szolgáltatások értékesítése.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Hunor 24 Kft - MyCity Real Estate

Kapcsolattartó:

Melicher Emese
értékesítő
+36-20-298... MUTASD

Portfolio Ingatlan