SpanyolKert I. ütem

4400 Nyíregyháza, Törzs utca 5
Ár
12.5 – 20.6 millió Ft
Méretek
36 – 65 m2
Lakások száma
63 db
Átadás
2013 január

SpanyolKert I. ütem információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Spanyolkert magas használati értékű otthonoknak ad helyet, melyek egyúttal tulajdonosaik értékálló befektetései is egyben. Életvidám, modern megjelenésű, átriumos, napfényes lakóépületeinket padokkal, játszótérrel rendelkező izgalmasan megformált, gépjárműforgalomtól mentes parkkal teljesítettük ki, mely megfelelő környezetet nyújt a munka utáni vagy hétvégi pihenéshez.

A SpanyolKert lakói igazán szeretnek élni. A lakóépületek megtervezése előtt megkérdeztük Önöket, vágyott életstílusukról és álmaik lakásáról. Balázs Tibor nyíregyházi építészt kértük fel, a SpanyolKert otthonainak megtervezésére az Önök elvárásai és a mi tapasztalataink alapján. Kényelmes, praktikus lakásainkat a magas használati érték és a fenntarthatóság jegyében építettük.

Az épületeken belül és kívül közösségi területek találhatóak. A SpanyolKert padokkal, a játszótérrel és a park izgalmas megformálásával teszi kellemessé a munka utáni vagy hétvégi pihenést. A nagyméretű, járművek elől elzárt kert a kisgyermekes családok számára is biztonságos. A park utcák felőli szélén és az épületek alsó szintjén találhatóak a garázsok és parkolóhelyek.

SpanyolKert I. ütem elhelyezkedése

SpanyolKert I. ütem fejlesztője

Spanyolkert Kft. (Volumetric Csoport)

 
A beruházó az 1956-ban alapított Volumetric Csoport tagja. A Csoport számos egyéb terület mellett több évtizedes és Európa számos országában szerzett tapasztalattal rendelkezik a lakóingatlanfejlesztés területén. Vevőink nem vállalnak kockázatot: a több évtized alatt megkezdett beruházásaink mindegyike kivétel nélkül a tervezett ütemben és módon, sikeresen megvalósult, beruházásainkat nem vevőink befizetéseiből finanszírozzuk.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

3V Ingatlanholding Kft.

Kapcsolattartó:

3V Ingatlanholding Kft.
értékesítő
+36-30-779... MUTASD

Portfolio Ingatlan