Forest Hill lakópark

1038 Budapest, Pusztakúti út 12
Ár
26 – 92 millió Ft
Méretek
42 – 110 m2
Lakások száma
148 db
Átlagár
585 000 Ft/m2
Átadás
2017 negyedik negyedév

Forest Hill lakópark információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Forest Hill Lakópark nem egy épületegyüttes parkosított környezettel. A Forest Hill egy hatalmas park magával ragadó kis lakóépületekkel. Több ütemben összesen 196 lakás épül, természetbarát lakóközösségnek otthont biztosítva. A közelben a mesés zöld környezeten kívül bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, posta és uszoda is található.

Forest Hill lakópark környéke

 

Budapest egyik legszebb övezetében Budán, a III. kerületben, Csillaghegyen épül a Forest Hill lakópark, amely környezetében és épületeiben is a természetességet testesíti meg. Domboldalhoz igazodó nagy teraszok, napsütötte lakóterek, üvegfelületek, természetes anyaghasználat és magával ragadó kilátás várja a lakópark leendő lakóit.

Közlekedés

Az erdő övezte Forest Hill a 11-es főútról autóval és a város felöl tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. A lakóparktól nem messze található a 160-as a 219-es és a 960-as busz megállója, valamint a HÉV Csillaghegy megállója, melyekkel könnyen elérhető a város

Szolgáltatások

Bevásárlás? Szórakozás?


A napi bevásárlást a közeli Lidl és Aldi üzletei teszik kényelmessé, ha pedig szórakozással szeretnénk összekötni mindezt, akkor a Köki Terminálban található üzletek, Tesco hipermarket, OBI barkácsáruház, éttermek, sportközpont, tánciskola, játszóház, valamint az Europark üzletei, Interspar hipermarketje és éttermei kínálnak remek megoldást mindezekre. A lakópark környezetében ezen felül számos további intézmény megtalálható és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér is könnyen megközelíthető.

Forest Hill lakópark elhelyezkedése

Forest Hill lakópark fejlesztője

Pusztakuti 12. Kft - MyCity Real Estate

 
MyCity Real Estate

A MyCity Real Estate a Duna House Holding Nyrt egy merőben új és izgalmas vállalkozása. A Duna House Cégcsoport Kelet-Közép-Európa kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplője. Közel 18 év üzleti és piaci tapasztalatával és szakértelmével MyCity Real Estate márkanév alatt valósítja meg lakóingatlan fejlesztéseit. A korszerű otthonok teremtése mellett célja, hogy rövid időn belül a beruházói piac meghatározó szereplőjévé váljon. Jelenleg Budapest 3 kerületében, 4 társasház/lakópark fejlesztéssel, több mint 400 lakás építésén dolgozik. A MyCity Real Estate hisz a magyarországi ingatlan piacban és folyamatosan keresi az új fejlesztési lehetőségeket.

Duna House Cégcsoport

A Duna House Cégcsoport Kelet-Európa kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplője. Lengyelországban a legnagyobb franchise alapú-, Magyarországon pedig a legismertebb ingatlan és hitelközvetítő márka* tulajdonosa. Irodaszám tekintetében a régió legtöbb ingatlanközvetítő franchise irodáját működteti és vezető pozíciót tölt be az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén is. A Duna House Cégcsoport ingatlanközvetítési és ingatlan tranzakciókhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásai révén teljes körűen szolgálja ki ügyfeleit, ezáltal végigkíséri az értékesítés folyamatát és az ingatlanpiac több területéről képes bevételt generálni. Piaci szakértelmét lakóingatlan befektetések területén is kamatoztatni kívánja, valamint, saját ingatlanbefektetései mellett új területként, ingatlan alapkezelési tevékenységet is elkezdett.
A Cégcsoport kiemelt stratégiai célkitűzése a közeljövő tekintetében az üzleti tevékenység külpiacokon való bevezetése, kezdetben a Közép-európai régióra koncentrálva, elsősorban akvizíció útján. A csoport tevékenységei mentén öt szegmenst lehet elkülöníteni: franchise, saját iroda üzemeltetése, pénzügyi termékek közvetítése, Ingatlan befektetések, kapcsolódó szolgáltatások értékesítése.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Pusztakuti 12. Kft - MyCity Real Estate

Kapcsolattartó:

Nozdroviczky Sándor
értékesítő
+36-30-777... MUTASD

Portfolio Ingatlan