Reviczky Liget lakópark

1184 Budapest, Reviczky Gyula utca 6
Ár
15.7 – 40.76 millió Ft
Méretek
31 – 87 m2
Lakások száma
86 db
Átlagár
429 000 Ft/m2
Átadás
2017 negyedik negyedév

Reviczky Liget lakópark információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Miért a Reviczky Liget?
A Reviczky Liget lakópark a Hengersor és a Reviczky utcák által határolt területen található. A 2 db magas tetős épületben összesen 86 lakás épül földszint + 4 emelet kialakítással. A D épületben 37 lakás az E jelű épületben 49 lakás kap helyet. A lakások megközelítését liftek segítik. A lakásszám meghatározásánál nem tévesztettük szem elől, hogy az otthonokon túl azok környezete is meghatározza a lakók életminőségét, mindennapi hangulatát. Ennek megfelelően igyekeztünk a lehető legnagyobb zöld területet kialakítani.

Reviczky Liget lakópark elhelyezkedése

Reviczky Liget lakópark fejlesztője

Reviczky 6-10 Kft.

 
MyCity Real Estate
A MyCity Real Estate a Duna House Holding Nyrt egy merőben új és izgalmas vállalkozása. A Duna House Cégcsoport Kelet-Közép-Európa kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplője. Közel 18 év üzleti és piaci tapasztalatával és szakértelmével MyCity Real Estate márkanév alatt valósítja meg lakóingatlan fejlesztéseit. A korszerű otthonok teremtése mellett célja, hogy rövid időn belül a beruházói piac meghatározó szereplőjévé váljon. Jelenleg Budapest 3 kerületében, 4 társasház/lakópark fejlesztéssel, több mint 400 lakás építésén dolgozik. A MyCity Real Estate hisz a magyarországi ingatlan piacban és folyamatosan keresi az új fejlesztési lehetőségeket.

Duna House Cégcsoport
A Duna House Cégcsoport Kelet-Európa kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplője. Lengyelországban a legnagyobb franchise alapú-, Magyarországon pedig a legismertebb ingatlan és hitelközvetítő márka* tulajdonosa. Irodaszám tekintetében a régió legtöbb ingatlanközvetítő franchise irodáját működteti és vezető pozíciót tölt be az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén is. A Duna House Cégcsoport ingatlanközvetítési és ingatlan tranzakciókhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásai révén teljes körűen szolgálja ki ügyfeleit, ezáltal végigkíséri az értékesítés folyamatát és az ingatlanpiac több területéről képes bevételt generálni. Piaci szakértelmét lakóingatlan befektetések területén is kamatoztatni kívánja, valamint, saját ingatlanbefektetései mellett új területként, ingatlan alapkezelési tevékenységet is elkezdett.
A Cégcsoport kiemelt stratégiai célkitűzése a közeljövő tekintetében az üzleti tevékenység külpiacokon való bevezetése, kezdetben a Közép-európai régióra koncentrálva, elsősorban akvizíció útján. A csoport tevékenységei mentén öt szegmenst lehet elkülöníteni: franchise, saját iroda üzemeltetése, pénzügyi termékek közvetítése, Ingatlan befektetések, kapcsolódó szolgáltatások értékesítése.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Reviczky 6-10 Kft.

Kapcsolattartó:

Reviczky 6-10 Kft.
értékesítő
+36-90-000... MUTASD

Portfolio Ingatlan