BORÓKA PARK

6000 Kecskemét, Vályogvető utca
Ár
15.3 – 51.1 millió Ft
Méretek
33.5 – 110.8 m2
Lakások száma
59 db
Átlagár
418 000 Ft/m2
Átadás
2018 első negyedév

BORÓKA PARK információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Kecskemét nyugati részében valódi zöldövezetben kerül megépítésre a BORÓKA Park. Egyedi lakásaink 33nm-es egyszobástól a 110 nm-es tágas négyszobás családbarát otthonig többféle méretben választhatóak. A zöldre néző teraszok, a nagyméretű ablakfelületek és a lakások több irányból történő benapozottsága, az épületek által közrefogott játszótér és zöldterület kellemes, élhető teret biztosít mindenki számára. Az energetikai szabványokat szem előtt tartva már a 2018. évi előírásoknak megfelelve alakítottuk ki az épület gépészetét és szigetelését, ezzel a rezsiköltségeket is optimalizálva.

Közlekedés

A lakópark környezete infrastrukturálisan jól ellátott, a közelben iskola, bevásárlóközpont (Auchan), rendelő (Bagoly utca), gyógyszertár, bank egyaránt található, a belvárosba való gyors és egyszerű bejutást az 1-es, valamint a 11A autóbuszjárat biztosítja. A benyújtott tervezetek és pályázatok alapján a homokbánya teljes területe rehabilitációra kerül a „zöld város mintaprojekt” keretein belül, ami egy új „nyugati városrész" kialakulását segíti.

Szolgáltatások

Valódi zöldövezetben, a dinamikusan fejlő Kecskeméten belül kiváló választás otthonnak vagy befektetésnek. Tőkeerős beruházó és kivitelező, magas minőségű kivitelezés, kedvező fizetési ütemezés, kulcsrakész lakások, ajándék konyhabútor és konyhagépek

BORÓKA PARK elhelyezkedése

BORÓKA PARK fejlesztője

Immochan Magyarország Kft.

 

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Immochan Magyarország Kft.

Kapcsolattartó:

Benedek Péter
értékesítő
+36-30-355... MUTASD

Portfolio Ingatlan