ELITE PARK I. ütem

1116 Budapest, Barázda utca 5
Ár
18.4 – 91.6 millió Ft
Méretek
26 – 118 m2
Lakások száma
268 db
Átlagár
579 000 Ft/m2
Átadás
2018 negyedik negyedév

ELITE PARK I. ütem információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A fejlesztés során az első ütemben 268 lakás épül fel, melyre az építési engedélyt a beruházó már 2016-ban megszerezte, a kivitelezés alapos előkészítés után 2017 áprilisában elindult. Az első ingatlanok átadása 2018 negyedik negyedévében várható. Az előértékesítés már beindult és jelentős mértékű érdeklődés mutatkozik a lakások iránt, melyek több mint 20%-a már elkelt.

Az Elite Park első ütemében a dél felé csökkenő tetősíkból következően az utcai fronttól csökken az épület magassága a 9.-től az 6. emeletig. Az ötödik emelettől azonos a szintek mérete. Minden lakás rendelkezik terasszal, erkéllyel, franciaerkéllyel. A legfelső szinten nagyteraszos, déli tájolású penthouse lakások kerülnek kialakításra.

A tervezők törekedtek az esztétikum és a funkcionalitás egységére. A fűtés minden helyiségben szabályozható és a többi közművel együtt mérhető. Lépcsőházanként két személylift segíti a lakók kényelmét.

Az épület földszintjén kertkapcsolatos lakások, zöldterület, üzlethelyiségek és tárolók kerülnek kialakításra. A pinceszinten személygépkocsik és motorok parkolására alkalmas beálló helyek várják a vásárlókat. A be nem épített telek-részeken buja zöld felületeket alakítunk ki, hogy valóban rászolgáljon majd a projekt a „PARK" megnevezésre. Ezt segíti, hogy a Budafoki út felől 40 m széles zöld védősáv biztosítja majd a pihenni vágyó lakók kényelmét. A gyerekeket a kialakítandó EU konform játszótér várja.

Külcsín: A pazar külsejű Elite Park ingatlan-együttes homlokzatában, téralakításában, színeiben teljesen eltér a többi hazai lakópark fejlesztéstől. Messze nem „kockaház” jellegű, hanem az épületek mindegyikének különleges formája van, játékosan visszatört homlokzattal, ferde tetősíkokkal, és mindezt úgy, hogy a funkcionalitás elsőbbsége csöppet sem sérül. A házak fehér homlokzatára, azokat élettel megtöltő, nemes anyagokból készülő színezett homlokzati elemek kerülnek, a szivárvány színeivel körbe ölelve azokat; mindezt úgy, hogy az otthonokból belülről az adott külső színek nem érzékelhetőek.

ELITE PARK I. ütem környéke

 

Az Elite Park Újbudán, a Budafoki út - Barázda utca - Szerémi út - Galvani utca által határolt területen épül meg. A Kopaszi gát és a Dunapart rövid sétával elérhető.
A környék állandó fejlődés alatt áll, az itt zajló jelentős területfejlesztések közül eddig a szomszédos Velezda Park valósult meg. Célunk, hogy a továbbiakban az Elite Park határozza meg a környék építészeti arculatát.

Közlekedés

Az Elite Park egyik nagyon előnyös tulajdonsága, hogy a lakások tulajdonosai kiléphetnek a Belváros nyüzsgéséből, mégis 15-20 perc alatt el tudják érni a utazásuk célpontjait Budán, Pesten, sőt még a Dél-budai agglomerációban is. Projektünk az M1 és M7 autópályáról, valamint a Petőfi és Rákóczi hídról is pár perc alatt elérhető.

Amennyiben ügyfeleink a tömegközlekedést preferálják, akkor sem kell csalódniuk. A közelben található a 33, 133, 233 buszok megállója, melyekkel közvetlenül a Belváros és a Móricz Zsigmond körtér felé utazhatunk. Csatlakozás az M4 metróhoz, a 4-6 és budai fonódó villamosokhoz, a 7-es buszcsaládhoz. Egy ötperces sétával elérhetőek a Fehérvári úti villamosok, és a nemrég átadott 1-es villamos. A Szerémi út mellett kerékpárút segíti a két kerék szerelmeseit a közlekedésben.

Szolgáltatások

A szomszédos Újbuda Center Bevásárlóközpont már most kielégíti az itt élők minden igényét. A teljesség igénye nélkül: TESCO, posta, bank, gyorséttermek, állateledel bolt, gyermek játszóház, gyógyszertár, drogéria várják az ide látogatókat. Az Allé, Savoya Park, Campona bevásárlóközpontok is pár percen belül elérhetőek. A Hengermalom utcában ALDI supermarket működik. A közeli Duna-parton kiépített, gondozott park terül el. A kultúra iránt érdeklődőknek ajánljuk pl. a közelben lévő Barba Negra Music Clubbot, a Fonó Budai Zeneházat, a Nemzeti Színházat, vagy a Művészetek Palotáját. A sportolásra vágyók élvezhetik a Kondorosi úti (Nyéki Imre) Uszoda szolgáltatásait. A legközelebbi éttermek: Magic Burger, Trófea Grill Étterem, Trió Lord Étterem és Sörház.

ELITE PARK I. ütem elhelyezkedése

ELITE PARK I. ütem fejlesztője

Jákob Ingatlan Kft.

 
Jákob Zoltán, a beruházó Jákob Ingatlan Kft. tulajdonosa építőmérnöki és nemzetközi szépségipari (Elite Cosmetix -Crystal Nails csoport) múltjának is köszönhetően olyan újszerű, „szépteremtő” és kényelmesen élhető lakópark tervezésére adott megbízást, amely a modern nyugat-európai lakóingatlan fejlesztések erényeit ötvözi az aktuális hazai piaci igényekkel; magára vállalva az ezzel járó magasabb beruházói költségeket is. A magas szintű szakmai hátteret a bonyolító BITU-BAU Építőipari Vállalkozó Kft. biztosítja.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Jákob Ingatlan Kft.

Kapcsolattartó:

Antal Renáta
értékesítő
+36-70-702... MUTASD

Portfolio Ingatlan