Völgy Liget

1021 Budapest, Völgy utca 10
Ár
85 – 195 millió Ft
Méretek
75 – 177 m2
Lakások száma
20 db
Átadás
2013 első negyedév

Völgy Liget információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Az 5.635 m2 erdős területen elhelyezkedő Völgy Liget lakói sem a természetről, sem a városi lét szolgáltatásairól lemondani nem kívánó, magas elvárásokkal rendelkező, a világot ismerő, környezettudatos emberek.

A Völgy Liget otthonai az Ő elvárásaik és a mi tapasztalataink alapján kerültek megvalósításra. Egyedi miliőjű, otthonos és praktikus lakásainkat a magas használati érték, a fenntarthatóság és az értéktartás jegyében építettük.

Az ideális, fél hektárt meghaladó telekméret és -geometria, az optimális irányú és arányú lejtés, valamint a pazar ősfás faállomány kedvező feltételeket és egyben lehetőséget teremtett a Völgy Liget négy épületének szabadon álló telepítésére, csökkentve az átlátást, hangsúlyozva a kilátást, páratlan lehetőséget teremtve egyúttal a piacon egyedülálló méretű és használati értékű, jellemzően ősfás, nagy területű kizárólagos használatú kertek kialakításának.

A négy, egyenként pince + földszint + emelet + felső szint kialakítású, személyfelvonóval ellátott épület mindegyike az erdős terület egy-egy kisebb tisztásán épület meg. A területre történő bejutást az utca felől egy közös, mind gyalogos, mind gépjárműbehajtást lehetővé tévő kapu biztosítja. Az épületek pinceszintjein kialakított parkolók a terület hossztengelye mentén található közös belső úton keresztül közelíthetőek meg, míg az épületek főbejárataihoz gyalogos sétányok vezetnek. A terület meghatározó része közös használatban áll, az utca felőli széles előkertben a lakók gyermekei részére kikapcsolódási lehetőséget biztosító közös játszótér, míg az utcától távol eső, intenzív fás területen közös használatú kerti pihenő terület került telepítésre. A kerti ösvények, sétányok éjszakai megvilágítása biztosított, parkolásra az épületek pinceszintjén kialakított kényelmes méretű teremgarázsokban van mód.

Völgy Liget környéke

 

A beruházás saját kis játszótérrel rendelkezik, a gyermekek a Völgy Liget területének elhagyása nélkül önfeledten játszhatnak. A felnőttek pihenését az ősfás közös pihenőpark szolgálja. A jellemzően ősfás, villás, kistársasházas övezet szomszédágában, a Völgy Ligetttől mindössze két sarokra található a Budai Tájvédelmi Körzet, ahol a természetben nyílik mód sétára, kirándulásra, kerékpározásra.

Közlekedés

Mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel rendkívül jól megközelíthető. Utóbbiak 29, 56, 56A, 61 számú buszok és villamosjáratok. Megállók 150 és 300 méterre.

Völgy Liget elhelyezkedése

Völgy Liget fejlesztője

Völgy Liget Kft. (Volumetric Csoport)

 
A beruházó az 1956-ban alapított Volumetric Csoport tagja. A Csoport számos egyéb terület mellett több évtizedes és Európa számos országában szerzett tapasztalattal rendelkezik a lakóingatlanfejlesztés területén. Vevőink nem vállalnak kockázatot: a több évtized alatt megkezdett beruházásaink mindegyike kivétel nélkül a tervezett ütemben és módon, sikeresen megvalósult, beruházásainkat nem vevőink befizetéseiből finanszírozzuk.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Volumetric Csoport

Kapcsolattartó:

Völgy Liget Kft.
értékesítő
+36-30-571... MUTASD

Portfolio Ingatlan