Smart13

1134 Budapest, Szabolcs utca 20
Ár
17.9 – 115 millió Ft
Méretek
26 – 160 m2
Lakások száma
73 db
Átlagár
600 000 Ft/m2
Átadás
2019 május
Okosotthon
Igen

Smart13 információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

CSALÁDIAS ÉPÜLET
Otthonteremtőknek, CSÓKosoknak és befektetőknek is ritka lehetőséget kínál, új, 75 lakásos társasházunk a főváros legdinamikusabb fejlődő negyedében. A 75 darab okos otthon értékesítése 2016 végén kezdődik és már 10% foglalóval kiválaszthatja álmai otthonát és befektetését.

A több száz lakásos épületek a rossz emlékű panelházak mai megfelelői. Állandó tumultus a liftben, csúcsforgalom a garázsban, kupi a szeméttárolóban. Mi éppen ezért két barátságos épületet terveztünk, melynek egyikében sem lesz több mint 40 család. A két épület között magánpark biztosítja az itt élők kikapcsolódását és a gyerekek szabad játszóterét.

IDEÁLIS LAKÁSMIX
A 28 négyzetméteres garzontól a 150 négyzetméteres luxus penthouse álomlakásig mindent megtalál a Smart13-ban. Minden lakásunk tágas elrendezésű és világos. A legtöbbnek terasza is van. Az első fázisban a 75 lakásból csak 20-at értékesítünk. Kérjük, foglalja le minél hamarabb az Önnek megfelelőt. 

Smart13 környéke

 

Budapest szívében, a Lehel piactól és a Westendtől is 2 percre, karnyújtásnyira a Városliget zöldjétől épül a Smart 13 társasház. 

Közlekedés

TÖKÉLETES LOKÁCIÓ
A Deák tér mindössze 3 metrómegálló, a Városliget egy kellemes séta, a Westend és a Lehet piac pedig alig 2 percre van. Metró, villamos és troli megállók közvetlen szomszédságában, de mégis csendes utcákban állnak majd a Smart13 épületei. A Dózsa György út és a Lehel út, az autós közlekedés fő ütőerei csupán egy sarokra vannak. A környék Budapest legnagyobb és leglátványosabb rehabilitációján megy keresztül.

Smart13 elhelyezkedése

Smart13 fejlesztője

NCC Kft.

 

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

NCC Kft.

Kapcsolattartó:

Darányi Tamás
értékesítő
+36-30-992... MUTASD

Portfolio Ingatlan