ECO Residence

1135 Budapest, Országbíró utca 50
Ár
16.5 – 69 millió Ft
Méretek
31 – 99 m2
Lakások száma
117 db
Átlagár
520 000 Ft/m2
Átadás
2019 első negyedév

ECO Residence információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Az ECO RESIDENCE fejlesztés Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő, közkedvelt területén, Angyalföldön, a XIII. kerület csendes, fáktól zöldellő övezetében valósul meg. Az Országbíró utca 50-54. szám alatt épülő lakópark a környezethez illeszkedő, azt tiszteletben tartó, egyedi megoldásai, Az innováció, a tudatos gondolkodás, a fenntarthatóság elve ma már az ingatfejlesztések során is egy olyan trend, melyből a tulajdonosok sokat profitálhatnak. Az ECO RESIDENCE is ebben a szellemben épül. Az élhető városi lét megteremtése komplex megközelítést igényel. A környezet tiszteletben tartása csak az egyik eleme ennek a szemléletnek: a mindennapi teendők kényelmes, gyors intézésének lehetősége, a közösségi élet színtereinek közelsége és megléte, a közlekedés, az oktatási, egészségügyi és egyéb intézmények általi ellátottság mind-mind részei a nagy egésznek!

ECO Residence környéke

 

Az ECO Residence Angyalföldön frekventált részén egy csendes, fás utcában, de mégis néhány lépésre a bevásárlási, ügyintézési lehetőségektől az Országbíró utcában helyezkedik el. A XIII. kerület Budapest egyik leggyorsabban fejlődő része, az ECO Residence kitűnő közlekedésnek köszönhetően pedig nagyon népszerű az ott lakást keresők között.

Szolgáltatások

Az ECO Residence lakásai egyszerre nyújtanak kellemes közelséget a bölcsődék, óvodák, iskolák, gyógyszertárak, egészségügyi intézmények, ügyintézési irodák, bevásárlási lehetőségekhez, valamint a zöldfelületek, parkok, játszóterek kikapcsolódási- sportolási lehetőségekhez.  

ECO Residence elhelyezkedése

ECO Residence fejlesztője

Eternity Investments Kft.

 
Cégünk a 1991-ben alapított cégcsoport folyamatosan és dinamikusan fejlődő tagja. Mi az Eternity Investments-nél rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az általunk létrehozott épületek, ne csak kellemes otthonok legyenek, de egyben értékteremtő megoldásokat is nyújtsanak az emberek számára. Telkeinket, fejlesztendő projektjeinket is ennek szellemében választjuk ki, varázsoljuk újjá. Szaktudásunkra, tapasztalatainkra alapozva minden esetben részletesen mérlegeljük az adott terület potenciálját, úgy mint: megfelelő infrastruktúra, intézmények közelsége, ügyintézés, oktatási intézmények, megfelelő zöldfelületek, és fejlődési dinamika szempontjából, mert hiszünk abban, hogy az otthon kiválasztása az egyik legfontosabb döntés az ember életében és mindezek együttesen gondoskodnak arról, hogy az adott terv megvalósulása után a már bennük élő tulajdonosoknak is kiváló befektetés legyen hosszú távon. Építészeinket az adott munkatervnek megfelelően szakterületük legjobbjaikként a fejlesztés speciális igényei szerint választjuk ki, így gondoskodva a legjobb megoldásokról.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk kérdéseikkel, kéréseikkel a megvalósítás bármely fázisában, ezért szakképzett munkatársaink a teljes projektet végigkísérik velük. Igény szerint belsőépítészeti megoldásokat is nyújtunk ügyfeleinknek.

Mi az Eternity Investments-nél missziónknak tekintjük, hogy az általunk létrehozott épületek, terek a modern design megoldások mellett funkcionalitásukban is megfeleljenek minden igénynek. Magas minőségi elvárásokat támasztunk tervezőink, kivitelezőink és a felhasználásra kerülő anyagok tekintetében. Innovativ megoldásaink olyan épületekben vannak jelen, mint a:  LE MERIDIEN HOTEL BUDAPEST - 1051 BUDAPEST, JÓZSEF NÁDOR TÉR – POSTABANK SZÉKHÁZ - 1051 BUDAPEST, ALKOTMÁNY U. 3. - IRODAÉPÜLET - 1052 BUDAPEST, DEÁK F. U. 10. - IRODAÉPÜLET - 1065 BUDAPEST, ANDRÁSSY ÚT 40-42. – IRODAÉPÜLET -
BRATISLAVA, SLOVAKIA – ING BANK SZLOVÁKIAI KÖZPONTJA – IRODAÉPÜLET

Eternity Investments Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Eternity Investments Kft.

Kapcsolattartó:

Pállai Andrea
értékesítő
+36-30-203... MUTASD

Portfolio Ingatlan