Zenit Residence By Bayer

1147 Budapest, Csömöri út 13-19.
Ár
45.4 – 241.1 millió Ft
Méretek
31.38 – 132.12 m2
Lakások száma
168 db
Átlagár
1 335 000 Ft/m2
Átadás
2024 második negyedév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
ZE-A101
72.2 M
53.05 m2
ZE-A102
58.5 M
37.36 m2
ZE-A103
45.4 M
31.47 m2
ZE-A104
121.5 M
79.13 m2
ZE-A107
110 M
87.4 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
6.9 M
137

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
800000 Ft/m2
111
Az árak tájékoztató jellegűek!

Zenit Residence By Bayer információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

JÚLIUSTÓL A LAKÁSOK KÖLTÖZHETŐ! Kimagasló műszaki felszereltséggel ellátott lakások létesülnek Zugló újonnan épülő városnegyedében. A XIV. kerület szívében, a Bosnyák tér mellett épülnek irodák, kereskedelmi egységek és egy lakóépület. A többfunkciós városnegyed irodái korszerű geotermikus energiával válnak fenntarthatóvá, valamennyi épület A++ kategóriájú, vagyis minimális energiaigényű lesz. Az ingatlan modern felszereltsége, valamint a korszerű, geotermikus energiával ellátott fűtésrendszerének köszönhetően alacsony rezsiköltsége miatt a legjobb választás az igényes, tudatos vásárlóknak, ingatlanbefektetőknek. Az O1 irodaház alatt kereskedelmi egység, az épületek közötti részen sétáló utca és zöld park kerül kiépítésre. A Zenit Residence by Bayer épület lakásai 2024 második negyedévében kerülnek átadásra. A társasházban 168 lakás és 4 üzlethelyiség kerül kialakításra. A lakók számára kétszintes mélygarázsban kapnak helyet a tárolók, parkolók. A nyolc emeleten elhelyezkedő otthonok három lépcsőházból (A, B és C) közelíthetők meg. Minden nyílászáróra egységesen motoros redőny kerül kiépítésre, rejtett redőnytokkal. A földszinti lakásokhoz terasz tartozik, melyeknek burkolata egységesen Viastein térburkoló elemmel lesznek burkolva. A lakásokba födémbe integrált mennyezet hűtő-fűtő rendszer kerül beépítésre. A fürdőszobák elektromos padlófűtéssel és törölközőszárítós radiátorral kerülnek kialakításra. A terepszint alatt a -1. szintre, valamint a bejárati szintre teremgarázs épül gépkocsibeállókkal, melyből néhányhoz biztosítunk elektromos töltőegységhez alaphálózat kiépítését az elektromos gépjárművek töltéséhez. A belső udvarokban tájépítész által tervezett kertben pihenésre alkalmas felületek kerülnek kialakításra padokkal, gyermekjátszótérrel. Az ültetett fák árnyékot adnak, idényjelleggel pedig virágba borul a kert nagy része. Az új lakástulajdonosok gyönyörű zöld környezetben érezhetik otthon magukat. A létesítmény energiahatékonyságát a geotermikus energia biztosítja, ez az alapja a fűtési és melegvíz előállító rendszernek. Az épületben a központi melegvizet a pincei hőközpont szolgáltatja. Szintén a geotermikus kút adja a központi fűtési energiát az épület valamennyi lakása, valamint a használati melegvíz felfűtés számára, a lakásokat egyedi mérőkkel látják el. Ezen órák leolvasása távolról is biztosított lesz rádió jeladós technológiával. Az apartmanok alacsony rezsiköltségét emellett a korszerű szigetelések garantálják.

 

Zenit Residence By Bayer környéke

 

A társasház közvetlenül a Bosnyák tér mellett található, amely a fővárosnak a XIV. és XV. kerületeknek egyik fő közlekedési csomópontja. A belvárosból és a külsőbb, keleti városrészekből, agglomerációból egyaránt könnyen elérhető. A Csömöri úton számos buszjárat közlekedik, közvetlen belvárosi kapcsolattal. A Nagy Lajos király úton lévő kötöttpályás közlekedéssel a metrókapcsolat is biztosított. Az M3 autópálya közelsége az M0 körgyűrűvel teremt gyors összeköttetést.

Zenit Residence By Bayer elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Bayer Property

Kapcsolattartó:

Nagy Gyula
értékesítő
+36-70-661... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Már csak az idei évet kell kibírni, jövőre jöhet az építőipar fellendülése

Már csak az idei évet kell kibírni, jövőre jöhet az építőipar fellendülése

Továbbra is kihívásokkal küzd az építőipar, és ez nem csak Magyarországon van így. Tavaly az Euroconstruct felmérésébe bevont 19 ország építési teljesítménye 1,4%-kal esett vissza, ami jobb ugyan az előzetes várakozásoknál, de év végéig még folytatódhat a negatív tendencia. A...